پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۱۴:۴۳ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۵۱۱۰۲
سیاست داخلی

'باشگاه خبرنگاران جوان' ' خبر «هالک ایرانی لرزه بر اندام داعش انداخت» را از سایت خودش حذف کرد!

سجاد غزیبی,شکست سجاد غریبی

پس از آبروریزی سجاد غریبی(هالک_فتوشاپی) ، باشگاه خبرنگاران جوان، خبر " هالک ایرانی لرزه بر اندام داعش انداخت" را از سایت خود حذف کرد!!

سجاد غزیبی,شکست سجاد غریبی

هالک ایرانی یا سلطان حباب ترکید ، من چقدر خوشحالم ...

 عاقبت هالک ایرانی یک محک جدی خورد و عیارش مشخص گردید، کسی که به مدد دنیای مجازی یک تصویر غیر واقعی از او ساخته شده بود ولی در اولین مبارزه‌اش تقریبا هنوز ۲ دقیقه از مسابقه نگذشته بود ، ناک اوت شد و باخت.

سجاد غزیبی,شکست سجاد غریبی

سجاد غریبی که با القابی چون  هالک ایرانی ، غول ، هرکول و ... به معروفیتی رسیده بود (البته در سطح دنیای مجازی) در مبارزه پر سر و صدای خود در دبی با حریف قزاق، خیلی زود میدان را خالی کرد. جالب اینجاست که غریبی با مشت اول، مدام سعی در فرار داشت.

یک کسی که اندکی آشنایی به ورزش داشته باشد متوجه خواهد شد که این هالک ایرانی اصلا استایل و آمادگی بدنی یک ورزشکار حتی نیمه حرفه‌ای را هم نداشت.

سجاد غزیبی,شکست سجاد غریبی

سجاد غریبی ورزشکار رشته پاورلفتینگ بود که با عکس‌های مختلف و غیر واقعی در شبکه‌های اجتماعی دیده شد و سال ۱۳۹۵ به دلیل خبر ثبت نام او برای رفتن به سوریه و مبارزه با داعش بسیار مطرح شد و البته برخی رسانه‌های داخلی این اقدام او را پوشش داده و از او یک قهرمان خیالی مانند رمبو آمریکایی ساختند که برای مبارزه با داعش به سوریه خواهد رفت، که البته تمام این حرفها در حد همان خبر باقی ماند.

بعد از آن هم هر از گاهی طبق معمول عکس‌های و یا اخباری از او منتشر می‌شد که بیشتر در حد همین توجه و برند سازی در دنیای مجازی بود. این قضیه چندین سال ادامه یافت تا عاقبت قرار شد با "مارتین فورد" ورزشکار انگلیسی مشهور به «ترسناک‌ترین مرد روی کره زمین» ، دوم آوریل ۲۰۲۲ (۱۳ فروردین ۱۴۰۱) در لندن مبارزه کنند ولی این مبارزه صورت نگرفت. بعد از لغو این مبارزه سجاد غریبی ادعا کرد که این مبارزه از طرف فورد لغو شده است.

اما نکته قابل توجه این بود که در اسفند ۱۴۰۰، غریبی در دبی با فورد روبرو شد، در ویدئویی که از این تقابل آنها منتشر شد، دو طرف به سمت یکدیگر آمدند افرادی که ایستاده بودند، داشتند این رویارویی را ضبط می‌کردند. غریبی با یک ضربه مارتین فورد به عقب پرت شد. پرت شدنی که باز نشان از این داشت که انگار این هالک ایرانی بیشتر یک توهم و رویاپردازی است تا یک مبارز. آن ظاهر او در عکس‌ها با فیلم‌ او  مقابل حریف انگلیسی هم هیچ نسبتی نداشت. نه قدش آنقدر بلند بود، نه عضلاتی در کار بود، قطر شکمش هم بسیار بزرگتر از عکس‌هایش بود و ... شاید آن عکسها متعلق به سالها قبل بوده ولی بهرحال با کسی که در ویدئوها مقابل مارتین فورد دیده شد هیچ سنخیتی نداشت.

سجاد غزیبی,شکست سجاد غریبی

عاقبت ۲ شب قبل در مبارزه با حریف قزاق در حد ۲ دقیقه هم دوام نیاورد و پرده از روی این تصویر دروغین چندین ساله کنار زده شد. البته این اتفاق مانند یک بمب در دنیای مجازی و شبکه‌های اجتماعی منفجر شد، از انواع و اقسام شوخی و تمسخر گرفته تا حتی اهانت و ...

مخاطب ایرانی از این همه جعلی بودن شوک زده است کسی که سالها تصویر و شخصیتی به نام هالک ایرانی ، غول، هرکول و ... را دیده بود، قهرمانی که به مدد فوتوشاپ و این جهان مجازی ساخته شده بود.

نکته خنده دار و یا طنز تلخ ماجرا این است که بعد از این اتفاق و شکست در مقابل رقیب قزاق،  هالک ایرانی با حالتی مغموم مقابل دوربین نشسته و می‌گوید: «شرمنده مردم ایران شدم» ! این گفته را هم از قهرمانان واقعی ورزشی کپی کرده است.

این جمله متعلق به قهرمانان و ورزشکاران اصیلی است که به هر دلیلی در آن حدی که باید ظاهر نشده‌اند مانند کشتی گیرانی که مثلا در المپیک نتوانستند مدال طلا بگیرند و به نقره رسیده‌اند.کسی باید به او بگوید: لطفا شما این کلمات را به کار نبر.

از طرف دیگر در ویدئویی دوم، با آقایی (مربی یا هر چیزی ...) دوباره با حالت پشیمان مغموم نشسته و قول می‌دهد از این به بعد از راه درست به ورزش ادامه دهد و آن آقای مربی هم به نصیحت کردن مردم می‌پردازد که: «شما چرا ایشون را دنبال کردی؟ حالا چرا برایش کامنت می‌نویسید و ...» باید به مربی گفت: شما در کنار دروغی به این بزرگی نشسته‌ای و حالا واکنش مردم به این دروغ بزرگ را زیر سوال می‌بری؟ امان از دست این طلبکاران پر مدعای همیشگی ...

  • 19
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش