شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳
۲۰:۵۹ - ۲۸ مهر ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۷۲۴۳۹
سیاست داخلی

واکنش تند مشاور قالیباف به اظهارات وزیر ارتباطات: حرف نزنید نمیگن لال هستید!

سیدمحمود رضوی,واکنش تند مشاور قالیباف به اظهارات وزیر ارتباطات

خبرآنلاین نوشت: مشاور قالیباف به سخنان وزیر ارتباطات درباره جرم انگاری استفاده و فروش از فیلترشکن واکنش تندی نشان داد.

"سیدمحمود رضوی" مشاور قالیباف، بعد از سخنان عیسی زارع پور نوشت:

حرف نزنید نمیگن لال هستید!

سیدمحمود رضوی,واکنش تند مشاور قالیباف به اظهارات وزیر ارتباطات

***

حرف نزدن را یاد بگیرید

روزنامه فرهیختگان به بهانه اظهارات اخیر وزیر ارتباطات که گفته بود استفاده از فیلترشکن جرم‌انگاری خواهد شد، خطاب به مسوولانی از این دست توصیه کرده حرف نزدن یاد بگیرند.

در ادامه این گزارش آمده است: در این روزها که برخی آن را پساآشوب می‌دانند، یا هر مقطع حساس دیگری که کشور درگیر التهابات ناشی از آشوب و ناآرامی‌هایی می‌شود، سنت‌های رایج بین مسئولان خود را نشان می‌دهد. یکی از نامبارک‌ترینِ این سنت‌ها «صحبت کردن» است، صحبت کردنی که به تشدید التهابات کشور می‌انجامد. کم از این صحبت‌ها در تاریخ نداشته‌ایم که مسئولی حرفی بر زبان آورده و شرایط کشور را از آنچه بوده وخیم‌تر کرده یا موجب سر باز کردن زخمی کهنه شده. برعکسش هم بوده؛ همان زمانی که برخی مسئولان در دهه ۶۰ و در بحبوحه جنگ به‌گونه‌ای با سخنان خود شرایط ملتهب جامعه را آرام می‌کردند، که گویی نه خوانی آمده و نه خوانی رفته. با این حال، اما برخی مسئولان نه تاریخ می‌خوانند و نه به دنبال آرام کردن جامعه‌اند.

***

دعوا در دولت بر سر فیلتر اینستاگرام

روزنامه خراسان نوشت: روز گذشته در حالی که اظهارات وزیر ارتباطات درباره جرم انگاری تولید و تجارت فیلترشکن با واکنش‌هایی همراه شد، امیر سیاح، رئیس بهبود فضای کسب و کار گفت: «در جلسه‌ای که دیروز در وزارت ارتباطات داشتیم و در واقع جلسه شورای اقتصاد بود، با قاطعیت بیان کردم که خواسته ما بازگرداندن اینستاگرام است و اگر می‌خواهید مردم به پلتفرم دیگری کوچ کنند باید آن پلتفرم به قدری باکیفیت باشد که خودشان به حضور در آن تمایل داشته باشند. با زور و اجبار نمی‌توان راهی پیش برد.»

عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه نشست هیئت دولت درباره برخی محدودیت شبکه‌های اجتماعی و فروش فیلترشکن‌ها گفت فروش فیلترشکن و کسب درآمد از آن مجاز نیست، اما متاسفانه جرم‌انگاری هم نشده و تلاش‌هایی دارد صورت می‌گیرد که این مسئله به سرعت علاوه بر غیرمجاز بودن، جرم‌انگاری هم بشود که جزو وظایف بنده نیست و طبیعتاً نهاد‌های مربوط باید آن را دنبال کنند، اما آن چه مهم است این که استفاده از آن‌ها باعث ایجاد ناامنی در ابزار‌های ارتباطی مردم خواهد شد.

وی با بیان این که توسعه اقتصاد دیجیتال و حمایت از کسب و کار‌های فضای مجازی در دستورکار دولت است، خاطرنشان کرد: به همین منظور روز گذشته مصوبه معافیت مالیاتی کسب و کار‌هایی را داشتیم که در بستر فضای مجازی فعال هستند تا تسهیلات بانکی و حمایت‌های تبلیغاتی را در قالب ۱۵ ماده در حمایت از این کسب و کار‌ها ارائه دهیم و در آینده نزدیک به صورت گسترده اطلاع‌رسانی خواهد شد.

وی افزود: با این اقدام کسب و کار‌های مجازی کشور، جان تازه‌ای خواهد گرفت و شیوه اجرا و اقدام هفته آینده اطلاع‌رسانی می‌شود.

وزیر ارتباطات افزود: کسب و کار‌ها در سکو‌هایی که می‌روند، مخاطب برایشان مهم است و این نگرانی جدی وجود دارد کسانی که به سکو‌های داخلی می‌روند، در فضا‌های داخلی چه مخاطبانی خواهند داشت و در مصوبه‌ای که برای این مسئله داریم، یک بسته ویژه برای تبلیغات و کسب و کار‌هایی که در این سکو‌های داخلی فعال شوند در نظر داریم. به کسب و کار‌هایی که می‌خواهند در بستر داخلی فعالیت کنند قول می‌دهیم در کوتاه‌ترین زمان ممکن بتوانند شرایطی را که در بستر‌های خارجی داشتند احیا کنند.

وی همچنین گفت: در یک ماه گذشته هیچ وقت اینترنت در کشور به طور کامل قطع نشده بود، ولی ما مقداری محدودیت داشتیم و آن هم به دلیل مسائل امنیتی بود که در همه کشور‌ها وجود دارد. در این روز‌ها بسیاری از محدودیت‌ها برداشته شده، غیر از دو برنامه‌ای که از قبل هم اعلام شده بود. وقتی محدودیت‌ها رفع شود، خسارت‌های مردم توسط اپراتور‌ها جبران خواهد شد. حتی درباره ارائه دهندگان خدمات ماهواره‌ای نیز اعلام کرده ایم که از فعالیت شرکتی که قواعد جمهوری اسلامی و قواعد بین المللی را بپذیرد، استقبال می‌کنیم.

زارع‌پور درباره وضعیت نهایی پلتفرم‌های دارای محدودیت، اظهار کرد: تصمیم‌گیری درباره ادامه فعالیت این دو پلتفرم در مراجعی گرفته می‌شود که وزارت ارتباطات یک عضو از آن تشکیلات است و ما نظرات کارشناسی خود را در آن جا ارائه می‌کنیم، اما اجازه دهیم این تصمیم توسط همان مجموعه متولی این امر اعلام شود که ادامه فعالیت این دو پلتفرم چگونه خواهد بود.

در همین حال، محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره برنامه این وزارتخانه برای معرفی یک پلتفرم قابل اعتماد داخلی برای مردم گفت: در اتفاقاتی که افتاد و تصمیماتی که از سوی مراجع امنیتی گرفته شد مهم‌ترین بحث این بود که ما در حوزه سرویس‌های داخلی، پلتفرم‌ها و شبکه‌های پیام‌رسان، باید چند مسئله را برای مردم کاملاً تامین کنیم؛ یکی این که به هر حال این تسهیل و سرویس‌ها و خدماتی را که لازم است به آن‌ها بدهیم نکته بعدی این که باید مردم آن حس اعتماد عمومی را داشته باشند که من فکر می‌کنم این خیلی مهم است.

وی افزود: الان این بحث در مراجع مختلف تصمیم‌گیری وجود دارد و ما در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخشی از این حوزه که مربوط به تامین محتواست مسئولیت داریم و کار‌ها را پیگیری می‌کنیم. با همدلی با هم در مجموعه دستگاه قضایی و وزارت ارتباطات و همه مجموعه‌ها به این اجماع رسیده‌ایم که هر کاری این جا اتفاق می‌افتد باید دو پیش فرض داشته باشد؛ یکی که بیشترین تسهیل و دسترسی اتفاق بیفتد و این که اعتماد عمومی راجع به آن وجود داشته باشد این کاری است که ما دنبال می‌کنیم و فکر می‌کنم با اجماعی که در نظام روی این موضوع است ان‌شاءا... مردم با آرامش بتوانند این کار را انجام دهند.

روز گذشته در حالی که اظهارات وزیر ارتباطات درباره جرم انگاری تولید و تجارت فیلترشکن با واکنش‌هایی همراه شد، امیر سیاح، رئیس بهبود فضای کسب و کار گفت: «در جلسه‌ای که دیروز در وزارت ارتباطات داشتیم و در واقع جلسه شورای اقتصاد بود، با قاطعیت بیان کردم که خواسته ما بازگرداندن اینستاگرام است و اگر می‌خواهید مردم به پلتفرم دیگری کوچ کنند باید آن پلتفرم به قدری باکیفیت باشد که خود شان به حضور در آن تمایل داشته باشند. با زور و اجبار نمی‌توان راهی پیش برد.»

  • 15
  • 7
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش