پنجشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
۱۹:۳۵ - ۲۱ آذر ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۹۲۰۳۸
سیاست داخلی

وکیل دادگستری: دکتر قره‌حسن‌لو در حال کمک به مجروحان بوده؛ شاهد اصلی به دادگاه دعوت نشد

دکتر قره‌حسن‌لو,صحبت های وکیل دادگستری درباره دکتر قره‌حسن‌لو

۱۲آبان ماه در جریانِ اعتراضات حوالی بهشت سکینه و کمال شهر کرج، روح الله عجمی با ضربات متعدد چاقو جان خود را از دست داد. در پرونده عجمیان ۱۶ متهم وجود دارد. بر اساس اعلام سخنگوی قوه قضاییه برای پنج نفر از متهمان، حکم اعدام صادر شده و ۱۱ نفر، از جمله سه کودک زیر ۱۸ سال، به حبس‌های طولانی‌مدت محکوم شدند. دکتر حمید قره‌حسنلو، متخصص رادیولوژی در کرج، یکی از پنج نفری است که  بر اساس اطلاعیه قوه قضاییه به اعدام محکوم شده است و همسر او فرزانه قره حسن لو محکوم به ۲۵ سال زندان شده است. در اطلاعیه قوه قضاییه آمده که دکتر قره حسن لو به نوعی در جریان جان باختن روح الله عجمی نقش داشته است. اما شواهد، شخصیت و سابقه خانواده با میزان خشونت پرونده همخوانی ندارد. متخصصان معتقدند، پرونده دارای ابهامات فراوانی است و روایت شده دکتر قره حسنلو آن روز به همراه همسرش در حال کمک به مجروحان بوده است و جان یک روحانی را نجات داده است، شاهدی که به دادگاه فراخوانده نشده.

زمان بد، جای بد

سید محمود علیزاده طباطبایی، وکیل دادگستری با اشاره به ابهامات فراوان پرونده در گفتگو با «شبکه شرق» از تلاش برای پذیرفتن وکالت حمید قره حسنلو خبر داد.  او می گوید: امروز برای آنکه وکالت ایشان را به عهده بگیرم به دادگاه انقلاب کرج مراجعه کردم. گفتند باید برای گرفتن وکالت ایشان به دیوان عالی کشور مراجعه کنید و در دیوان پرونده را مطالعه کنید.

طباطبایی در ادامه به تشریح جزییات اتفاقات  ۱۲آبان ماه پرداخته  و ادامه می دهد: بر اساس اظهارات خانواده و دوستان، ایشان آن روز هرکجا آسیب دیده ای می دیده، فارغ از اینکه به چه جریانی تعلق دارد به وظیفه پزشکی خود عمل کرده و به او کمک کرده است. آقای دکتر همان روزیک روحانی مجروح را می بیند و ایشان را به بیمارستان می رساند. موقع برگشت به خانه وارد همان کوچه ای می شود که آن اتفاق افتاده است. دکتر  در آن صحنه (شهادت بسیجی) هیچ نقشی نداشته است و فقط زمانی که متوجه شده کسی آسیب دیده برای کمک وارد صحنه شده است. اما ایشان را به اتهام اینکه در این ماجرا نقش داشته درب منزلشان دستگیر کرده اند.

وی با اشاره به روحانی که خانم و دکتر قره حسنلو در آن روز به روحانی مجروح کمک کرده اند، گفت: خانواده به سراغ روحانی رفتند و او اعلام کرده اگر دادگاه از من بخواهد من شهادت میدهم.

 این وکیل درباره آخرین وضعیت شرایط فیزیکی خانم و آقای حمید قره‌حسنلو گفت: بر اساس اظهارات خانواده ایشان اصلا وضعیت فیزیکی مناسبی ندارند.

علیزاده طباطبایی در پاسخ به این سوال که چطور قاضی دادگاه با توجه به سن، سابقه و شرایط چنین حکمی صادر کرده گفت: برای ما هم جای سوال دارد. دکتر حسن قره حسنلو یکی از خیرین طلایی کمیته امداد بودند و سال ها با دکتر نیاورانی به عنوان خیر مدرسه ساز کار کرده اند. دکتر قاضی زاده وزیر اسبق بهداشت هم در جریان مسئله هستند و بسیار متاثر شدند و جامعه پزشکی تمام تلاششان را میکنند که سوتفاهم برطرف شود. دکتر قاضی زاده متاثر شد و گفت اطلاعات غلطی به من داده اند و جامعه پزشکی به دنبال روشن شدن قضیه هستند.  پرونده پر از ابهامات است من امیدوارم بتوانم پرونده را در اختیار بگیرم و مطالعه کنم.

دکتر نیاورانی، عضو هیئت علمی علوم پزشکی دانشگاه تهران یکی از دوستان قدیمی حمید قره حسنلو است  و هفته گذشته ویدئویی منتشر کرد. در این ویدئو او با اشاره به آشنایی سی ساله خود با دکتر  قره‌حسنلو گفته است:" بیش از ۶ سال که همراه ایشان و باقی دوستان مشغول مدرسه سازی در مناطق محروم کشور از جمله استان کرمان  هستیم، دکتر علاوه بر تمام این فعالیت ها، شخصا در کمک به مناطق زلزله زده، ساخت خانه برای محرومان و .. بانی و پیش قدم بوده است. او در تمام این سال ها برای من الگوی واقعی شرافت بوده است. من هرگز چیزی جز راستی و خیرخواهی برای همه خصوصا طبقات ضعیف جامعه از ایشان ندیدم. حتی به مخیله من هم خطور نمی کند که ایشان و همسرش که الگوی انسان های پاک هستند به کسی آسیب برسانند. او با اشاره حال بحرانی دکتر خواستار برگزاری دادگاه علنی برای رسیدن به حقیقت شد."

  • 16
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش