چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳
۱۳:۰۱ - ۰۷ مهر ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۰۷۰۰۲۷۴
سیاست داخلی

آقای احمدی نژاد! اگر قبلا تبعیت خود را اعلام کردید، چرا به گرگان رفتید؟

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران,احمدي‌نژاد
احمدي‌نژاد در نامه كوتاه خود مدعي است در همان جلسه (يك ماه پيش) هم تبعيت خود را اعلام كرده است. سئوال اين است كه اگر اينطور است پس سفر گرگان به چه منظور انجام شد؟ يا سفر بوشهر براي چه چيز تدارك ديده شد كه بعد از اتفاق ديروز لغو گرديد؟

 نامه احمدي‌نژاد به رهبر انقلاب از حيث محتوا شبيه نامه اي بود كه او درباره ماجراي معاون اولي احمدي‌نژاد منتشر كرده بود. در آن نامه احمدي‌ن‍ژاد اشاره كرد: «به استحضار می رساند که مرقومه مورخه ۸۸.۴.۲۷ حضرتعالی به استناد اصل ۵۷ قانون اساسی اجرا شد.» در اين نامه اما ضمن اعلام تبعيت از «توصيه» رهبري باب جديدي را در اين باره گشوده است.

 

او در اين نامه مي‌نويسد: «همان گونه که مستحضر هستید در دیدار مورخ نهم شهریورماه سال جاری، اینجانب برنامه های تبیین انقلاب در سراسر کشور را تشریح نمودم، پس از آن حضرت عالی توصیه فرمودید که در این دوره مصلحت نیست بنده در انتخابات شرکت نمایم و اینجانب نیز تبعیت خود را اعلام نمودم.»

 

نوشتن اين متن كوتاه، نياز به ۲۴ ساعت زمان نداشت. همان ديروز هم مي‌توانست نوشته و منتشر شود.با اين حال  احمدي‌ن‍ژاد در اين بخش از نامه مدعي است كه اساسا موضوع كانديداتوري‌اش را پيش نكشيده است و تنها براي تشريح برنامه‌هاي «تبيين انقلاب اسلامي در سراسر كشور» اين ديدار را انجام داده است. در صورتي كه اين گفته درست بود اساسا نيازي نبود تا رهبر معظم انقلاب نسبت به موضوع ورود كنند. رهبري در آن ديدار (آنطور كه منتشر شده و آنطور كه ديروز اعلام شد)؛ توضيح دادند كه آمدن او را به «صلاح كشور» و «خود‌ آن فرد» نمي‌دانند. اگر منطقي نگاه كنيم به كار بردن «دليل» و «استدلال» زماني لازم مي شود كه قصد توضيح و اقناع وجود داشته باشد. اگر رهبري احساس مي‌كردند اساسا احمدي‌نژاد قصد ورود به انتخابات را ندارند هيچ لزومي هم به آن توصيه و به دنبال آن دليل و استدلال آوري وجود نداشت.

 

بخش دوم اما عجيب تر است. احمدي‌نژاد در نامه كوتاه خود مدعي است در همان جلسه (يك ماه پيش) هم تبعيت خود را اعلام كرده است. سئوال اين است كه اگر اينطور است پس سفر گرگان به چه منظور انجام شد؟ يا سفر بوشهر براي چه چيز تدارك ديده شد كه بعد از اتفاق ديروز لغو گرديد؟

 

سخنراني روز گذشته رهبري در واقع يك نوع شفاف سازی نسبت به تلاش برخی برای القای یک دروغ بزرگ و تکذیب توصیه رهبری معظم بود. به واقع اگر رفتار احمدي‌نژاد و نزديكانش به گونه‌اي نبود كه ناچاراً پاسخگويي آنهم به صورت «علني» و از «پشت‌بلندگو» را ايجاب كند، سخنان ديروز رهبري ايراد نمي‌شد.

 

واقعيت امر اين است كه درس خارج فقه روز دوشنبه رهبري به نوعي شفاف سازی در برابر تلاش یک جریان خاص برای القای همان دروغ و تکذیب بود. بخشي از اين پاسخگويي به نيروهاي مومن بود. به اين معنا كه نبايد ميانشان اختلاف بروز كند و ايشان به سردرگمي آنها پاسخ داد. اما دو بخش ديگر در اين سخنان وجود داشت كه مشخصا یک شفاف سازی بود نسبت به رفتار و عملكرد احمدي‌ن‍ژاد و اطرافيانش.

 

اول: اعلام در پشت بلندگو

ناظر بي‌طرف از خود مي پرسد چه اتفاقي افتاد كه رهبري آن جملات را بيان كرده و مي‌گويند: « یکی بگوید فلانی گفته، یکی بگوید نگفته، یکی بگوید چرا پشت بلندگو نگفته؟ خب حالا این هم پشت بلندگو.» معناي اين حرف جز اين است كه اين «گفته‌ها» از داخل سر حلقه‌هاي رسانه‌اي تيم احمدي‌نژاد، آنهم با ادبیاتی مشکوک و بعضاْ خارج از عرف و آداب، به فضاي مجازي تزريق شد و لزوم پاسخگويي را ايجاب كرد؟ آنهم از «پشت بلندگو»

 

دوم: تحت تاثير بودن رهبري

نكته مهمتري كه در سخنان روز گذشته رهبري وجود داشت و كمتر مورد توجه قرار گرفت بخشي بود كه در آن به ادعاي «تحت تاثير بودن رهبري» پاسخ داده شده بود. ايشان (باز هم به ناچار و از سر ضرورت) پاسخ اين شبه را مي‌دهند كه: «اینی هم که حالا بگویند که فلانی [رهبری] تحت تأثیر زید و عمرو و بکر و ...، نه این حرف‌ها، این حرف‌ها چیه؟ بنده از زید و عمرو و بکر و اینها هم بیشتر اطلاع دارم، هم انگیزه بیشتر دارم.» چه فرد يا افرادي اين موضوع را مطرح كردند كه رهبري ناچار به پاسخگويي شدند؟

 

همچنين مي‌توان سئوال كرد در صورتي كه احمدي‌نژاد همان روز اصلا موضوع انتخابات را مطرح نكرده بود و يا اساسا نسبت به توصيه رهبري اعلام «تبعيت كرده بود» آيا نيازي بود آن خبر منتشر شود؟ و در صورتي كه بعد از انتشار محدود خبر واكنش درخوري از سوي احمدي‌ن‍ژاد يا اطرافيان نزديكش ديده شده بود، اين موضوع ادامه دار مي شد؟

 

درحالي كه مي بينيم همه حركات كاملا برخلاف اين است. سفرهاي انتخاباتي و تبليغاتي استاني پيش بيني مي شود و در كنار آن از بخشي از درس خارج فقه رهبر معظم انقلاب در مورد «امانت‌داري مجالس» طوري سوءاستفاده مي شود كه پاسخگويي به همه شبهات آنهم به صورت علني را ايجاب مي‌كند.

  • 18
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش