یکشنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۳
۰۸:۳۹ - ۱۶ آبان ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۰۸۰۰۴۲۲
سیاست داخلی

روایت احمدی‌نژاد از جلسه‌ای که رهبری او را توصیه به عدم کاندیداتوری کرد /اشکال از من نبود

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران,محمود احمدی نژاد

بعد از نامه‌ای که به نشانه تبعیت از دستور رهبری برای عدم حضور در انتخابات ریاست‌جمهوری نوشته بود این‌بار محمود احمدی‌نژاد دفاعیه بلندبالایی نوشته تا چند نکته را ثابت کند.

 

 اول اينكه اصلا به انتخابات فكر نمي‌كرده است، دوم اينكه سفرهاي استاني‌اش براي آنچه خود بازخواني خط امام (ره) مي‌خواند، انجام مي‌شده است، سوم اينكه به نزديكانش توصيه كرده وارد انتخابات نشوند و چهارم اينكه سفرهاي استاني‌اش پس از پايان ماه صفر ادامه پيدا مي‌كند.

 

احمدي‌نژاد گفته است: به‌خدا اگر يك در ده هزار ميليارد موضوع انتخابات در ذهن من بود، الان آن هم نيست. انسان كه تمام نمي‌شود. انسان كه بند به عنوان نيست. دوستاني كه مي‌خواهند در انتخابات كار كنند و در انتخابات نظري دارند، بروند و در اين مجموعه نباشند. چون آسيب مي‌بينند. من مي‌دانم در اين انتخابات حساسيت و فشار زياد است. مي‌آيند فشار مي‌آورند، وادار مي‌كنند كه آقا حمايت كن و اطلاعيه بده! من گفتم هيچ برنامه‌اي در رقابت‌ها ندارم؛ معنايش اين است كه در انتخابات شورا يا رياست‌جمهوري چيزي به معناي حمايت از شخص يا ليست وجود ندارد.

 

روايت احمدي‌نژاد از رهبري

احمدي‌نژاد در ادامه از روند منع شدنش از حضور در انتخابات گفته و تاكيد كرده است كه: « اين ماجرايي كه پيش آمد خيال نكنيد اشكال من و شما بوده است. بنشينيم و بگوييم آقا اشكال ما چه بوده؟ هرچه! ايشان يك مصلحتي ديدند. من حتي سوال نكردم چرا و به چه مصلحتي اين را مي‌گوييد. آقا فرمودند مصلحت نيست، گفتم باشد. به يك ثانيه هم طول نكشيد. حالا بياييم بنشينيم و بگوييم علت چه بود؟ برخي شعارها ابراز احساسات مردم بود.

 

البته من تذكر دادم اينها را نگوييد. اما دليل اينها نيست. مسائل كلان كشور و انقلاب كه اين طور نيست. وي افزود: بايد مراقب خودمان باشيم. اگر ضعفي بوده جبران كنيم. ولي اينكه دنبال مقصر بگرديم، حداقل من مي‌توانم بگويم مقصر در جمع شما نيست. به يقين مي‌توانم بگويم اگر كسي تقصيركار باشد، مقصر در شما نيست. دوستاني كه هستند محكم ياعلي بگويند. آنهايي هم كه براي انتخابات مي‌خواهند بروند، بروند و بعدا خواستند براي همكاري بيايند. دوباره با هم صحبت مي‌كنيم. صحبت مي‌كنيم. نبايد كارهاي كوچك كنيم. اگر تشخيص مي‌دهي كار مهم اين است. ولي ديديد همين كار مختصري كه شما انجام داديد چه موجي در جهان ايجاد كرد. دليلش چيست؟ اصلا در دستگاه الهي كه كميت‌ها را نمي‌سنجند. او در ادامه از شرايط اين روزهايش گفته و تاكيد كرده است: بنده را با مالك اشتر مقايسه نكنيد. من پر كاهي در اقيانوس انقلاب هستم. كوچك همه تان هستم. حالا دوستان لطف دارند تعابيري به كار مي‌برند. اما اصلا نبايد تعريف و تمجيدي از احمدي‌نژاد باشد. براي من اين شرايط خيلي عادي است. من خوشحالم. بهتر از اين نمي‌شود اعتقادم را دارم مي‌گويم. هيچ‌كس از من نديده يك كلمه بگويم كه اصلا براي چه؟ برخي چانه مي‌زنند. چانه ندارد كه. اين موضوع ما نيست. اصلا موضوع ما اين نيست.

 

محرم و صفر سفرها را تعطيل كردم

وي افزوده است: بحث ما مسير انقلاب است نه اينكه چه كسي روي چه صندلي‌اي بنشيند. موضوع كار ما اين نيست. چه كسي گفته هركس در همه‌چيز بايد باشد؟ من تكليفي ندارم. موضوع كار من انتخابات نيست. دوستاني كه تكليف ديگري مي‌بينند دست‌شان را مي‌بوسم اما بروند. نمي‌توانيم الان با هم كار كنيم. من به صراحت گفتم و پاسخ دادم. اطلاعيه روشن هم خواهيم داد. بگذاريد يك مقدار جلوتر برويم. فضا آماده بشود. مطمئن باشيد درباره برخي مسائل داخل هم صحبت خواهيم كرد. بعضي وقت‌ها بايد به در بگويي، ديوار بشنود. برخي اوقات بايد همين را كه بالقوه در ملت و مردم هست بالفعل، شفاف و روشن كني. خود خدا مي‌فرمايد تحولات بيروني نتيجه تحولات درونيست. نگران بيرون نباشيد. من اصلا نگران تحولات آينده نيستم. تحولات عالي است و انقلاب جهاني جلو مي‌رود. من محرم و صفر سفرها را تعطيل كردم. ان‌شاءالله بعد صفر ادامه مي‌دهيم و سفر هم مي‌رويم.

 

 

 

etemadnewspaper.ir
  • 13
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش