سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۲۳:۱۷ - ۲۵ بهمن ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۱۱۰۲۷۹۰
سیاست داخلی

بذرپاش:

تهدید واقعی اقتصاد ایران «ترامپ» نیست/ رفتار غیر کارشناسی برخی مدیران خطر است

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران,بذرپاش
منشا اصلی رکود حاکم بر اقتصاد کشور، رکود حاکم بر اذهان مدیران خسته و بریده و اشتغال آنها به درآمدهای خصوصی است.

 به گزارش فارس،نماینده سابق مردم تهران گفت: تهدید واقعی امروز اقتصاد ایران ترامپ نیست بلکه تهدید واقعی رفتار غیر کارشناسی برخی مدیران است.

 

مهرداد بذرپاش نماینده مردم تهران در مجلس نهم در جمع مردم کرمان با اشاره به وسعت این استان و منابع خدادادی آن اظهار داشت: استان کرمان با مساحتی در حدود ۱۸۱ هزار و ۷۳۷ کیلومترمربع پهناورترین استان می باشد که حدود ۱۱ درصد از خاک کشورمان را به خود اختصاص داده است و از این میان فقط ۵ درصد از کل مساحت استان را اراضی کشاورزی و مابقی را مرتع، جنگل و بیابان تشکیل می دهد ؛ با این وجود یکی از بزرگترین مزیتها و پتانسیلهای اقتصادی کرمان در راستای رونق اقتصادی و کار و تلاش بخش کشاورزی است.

 

وی تاکید کرد: کرمان از جمله استان های پیشرو در استفاده از ماشین آلات نوین باغی در سطح کشور است و باید این روند ادامه یابد.

 

بذرپاش همچنین گفت: خرما و پسته دو محصول استراتژیک استان است که نقش آن را در صنایع تبدیلی، صنایع غذایی و بسته بندی نباید نادیده گرفت.

 

عضو هیئت رئیسه سابق مجلس تاکید کرد: عدم وجود مدیریت های تعاونی مناسب جهت حمایت از کشاورزان و حذف واسطه ها، یکی دیگر از معضلات بخش کشاورزی بخصوص در محصول خرما در استان کرمان است. وی ادامه داد: عدم وجود صنایع تکمیلی در استان و واردات بی رویه برخی محصولات باعث شده که توان نگهداری محصولات کشاوری کم باشد و نباید به کشاورزان برای باز پرداخت تسهیلات بانکی فشار آورد بلکه باید با مدیریت زنجیره پایین دستی و مدیریت تقاضا و صادرات، توان کشاورزان را بالا برد.

 

وی گفت: با اینکه کرمان یکی از مهم‌ترین قطب‌های تولید زغال‌سنگ در کشور محسوب می‌شود اما افت شدید قیمت این محصول و رانت‌های موجود در خصوص خرید و فروش، موجب شده است چرخ معادن صنعت زغال‌سنگ هم نچرخد و هر روز بر مشکلات مردم افزوده شود. بیش از نیمی از معادن زغال سنگ کرمان نیمه تعطیل است لذا حتما حل این موضوع مدیران خلاق میخواهد نه مدیران نفت خور گزارش ساز.

 

معاون سابق رئیس جمهور تاکید کرد: امروز هیچ مسئله ای مهمتر از زنده کردن اقتصاد کشور نیست؛ باید همه تلاشها به سمت تولید و صادرات کشور سوق پیدا کند و مدیرانی که سالها هنرشان تخصیص پول نفت به هزینه های مصرفی و واردات بوده است حتما در دهه آینده، کشور را با چالشهای جدی تری مواجه می کنند.

 

وی ادامه داد: تهدید واقعی امروز اقتصاد ایران، ترامپ نیست؛ تهدید واقعی، رفتار غیر کارشناسی برخی مدیران است که سالهاست اقتصاد کشور را برای مقاصد سیاسی به گرو گرفته اند و همانطور که از نفت، چیزی جز آلودگی هوا عاید مردم خوزستان نشد، از زغال سنگ هم مردم کرمان بهره ای نمی برند.

 

بذرپاش افزود: نمی توان حرف از رقابت در فضای اقتصادی زد ولی عملا یک حلقه بسته آقایان خاص، بازیگر اقتصادی باشند؛ باید حلقه های تنگ نظر و خودخواه و تمامیتخواه در تمام حوزه ها شکسته شود. یکی از اقدامات اساسی برای زنده کردن اقتصاد کشور، واگذاری آن به افرادی است که به دنبال کارهای نو و ابتکاری در کشور هستند و منشا اصلی رکود حاکم بر اقتصاد کشور، رکود حاکم بر اذهان مدیران خسته و بریده و اشتغال آنها به درآمدهای خصوصی است.

 

معاون رئیس جمهور سابق افزود: نسل جوان کشور با هر سلیقه سیاسی، حضور مادام العمر مدیران خسته و تنگ نظر را مانع اصلی پیشرفت و توسعه کشور می بیند و تنگ نظری و خود محوری در تراز مدیر انقلابی نیست. وی تاکید کرد: مشکلات تورم، بیکاری و ... آزاردهنده است و یکی از مشکلات کشور عدم رقابت‌پذیری است. عدم رقابت، بدلیل حضور غیر منصفانه و تحمیلی در عرصه مدیریت کشور است و عده ای سالهاست به بهانه‌های گوناگون دعواهای سیاسی زرگری خود را به ملت عزیز ایران تحمیل می کنند و ماهرانه از وظایف و تکالیف قانونی شان، شانه خالی می کنند.

 

وی ادامه داد: وقتی کسی با مدرک فوق لیسانس کولبری کند یعنی رقابت پذیری شعاری بیش نبود و آنها که اولین برنامه توسعه را برای کشور نوشته اند باید بیایند و پاسخگو باشند.

 

 

 

  • 19
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش