یکشنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۳
۱۱:۱۲ - ۰۲ خرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۳۰۰۳۴۶
سیاست داخلی

ديگر نگران انقلاب نيستيم اما ...

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران,حضور مردم در انتخابات

به گزارش روزنامه آفرینش، حضور پر شور مردم پاي صندوق‌هاي راي آنقدر حسن آفرين بود كه ازهر طرف كه به آن مي‌نگريم مطالب و ظرايف خاص خود را نمايان مي‌سازد. اين حضور پر معنا در اديبهشت ۹۶ يك غايب بزرگ و تاريخ ساز داشت كه درآخرين حركت سياسي خود موجب تغيير مشي كشور از افراط گرايي به سمت اعتدال و عقلانيت گرديد.

 

آيت الله هاشمي در آخرين سال‌هاي حيات خويش بارها اين جمله را تكرار كرده بودند كه "ديگر نگران انقلاب نيستم..." . اين ژرف انديشي آيت الله امروز هويدا گرديده و نتيجه آن را بايد در فهم و درك بالاي مردم در مورد مصالح كشور و نظام مشاهده نمود.

 

وقتي پيچ تاريخي نظام براي مردم قابل لمس شده، اين بيانگر ارتقاي نقش توسعه سياسي دركشور مي‌باشد. نمي‌توان چشم بر كاستي‌ها و كمبودهاي اقتصادي و معيشتي بست، نمي‌توان برخي سليقه گرايي‌هاي فرهنگي را چشم پوشي كرد، نمي توان منكر تمام مشكلات و معضلات اجتماعي شد، اما واقعيت اين است كه جامعه صلاح انديشي لازم را كسب كرده است.

 

بايد خشنود از اين امر بود كه قشر كثير جوانان امروز متوجه حساسيت زمان خويش شده‌اند و تشخيص مي‌دهند كشورشان در چه عرصه سخت و طاقت فرسايي وارد شده است. لذا با نگاه به تمامي اين مسائل با راي خود مشخص كردند كه درحال حاضر نياز كشور به اعتدالي گرايي درتمامي امورات حكومتي است.

 

جامعه تشخيص داد كه ابقاي حاميان برجام به صلاح سياست خارجي ماست و بايد براي عبور از سد تحريم‌ها تعامل معقولانه با جهان را حفظ و ارتقا بخشيم. امروز جامعه عليرغم وجود مشكلات معيشتي متوجه ثبات در بازار شده است و تفاوت تورم ۴۱ درصدي با تورم تك رقمي را مي‌فهمند. درمسائل فرهنگي واجتماعي نيز هرچند انتقادات و خواسته‌هاي بسياري براي جامعه حل نشده باقي مانده است، اما به اين درك رسيده‌اند كه بايد مطالبات خود را با تغيير مشي كشور پيگيري كنند.

 

لذا با توجه به دوسويه بودن روند تكامل و رشد سياسي از سوي جامعه و دولت، ضروريست تا مسئولان نيز اهميت اين همراهي را دريابند. مديران اجرايي و ديگرنهادهاي حكومتي نيز بايد با پذيرش خواست مردم به يك خانه تكاني ساختاري در نگرش خود دست بزنند. همانطور كه امروز آگاهي عمومي مردم رشد كرده بايد عملكرد وساختار اجرايي كشور نيز پا به پاي آن تكامل يابد. نمي‌توان از يك راننده حرفه‌اي توقع داشت با يك ماشين فرسوده برنده مسابقه شود!

 

لذا تمامي دستگاه‌ها و به ويژه دولت كه امروز وام دار نگرش آگاهانه مردم مي‌باشد، بايد دراين فرصت چهارساله فارغ از مشي قبلي به تحولات مناسبي دست بزند كه مردم آن را احساس كنند. همانطور كه مردم متوجه حساسيت زمان براي مشاركت در انتخابات شدند و به مشي مورد نظرشان راي دادند، به همين دليل نيز مي‌توانند در دوره بعد راي خود را بستانند و بر طريقي ديگر حركت كنند.

 

البته لازم به ذكر است كه حركت ناصواب دولت و ديگر دستگاه‌ها در آينده پيش روي، مي‌تواند آسيبي جدي به اعتماد عمومي وارد كند و تضميني براي حضور حداكثري و مشاركت چشم گير وجود ندارد. چراكه اعتماد از دست رفته جامعه به سختي جبران خواهد شد و حفظ نيروهاي مردمي در شرايط نابسامان كاربسيار دشواري است.

 

جان كلام اينكه مسئولان ما بايد متوجه اين امر باشند كه فرزندان انقلاب امروز به دوره بلوغ فكري رسيده‌اند و تمام امور براي آنها قابل تشخيص است. لذا اگر اين امر را به فال نيك مي‌گيريم و دستاوردي بزرگ براي نظام و انقلاب قلمداد مي‌كنيم، بايد پاسخگوي اذهان رشد يافته و بلوغ رسيده اين جامعه باشيم. اگر امروز اعتماد مردم به دولت و نظام موجب ارتقاي توان اجرايي و جايگاه كشور نزد كشورهاي دنيا و دشمنان گرديده، بايد متوجه افزايش مسئوليت‌ها براي تحقق خواسته‌هاي مردم باشيم.

 

نمي‌توان از مردم انتظار مشاركت داشت و پس از پايان انتخابات همان مسير سابق را درپيش گيريم. مطمئناً حركت برچنين شيوه‌اي همراهي مردم را درپي نخواهد داشت. اما اميدواريم همانطور كه مردم با قضاوت درمورد عملكردها توانستند مشي اجرايي كشور را مشخص كنند، مسئولان نيز با تلاش بيشتر و پرهيز از حواشي به خدمت رساني همت گمارند.

 

 

  • 15
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش