پنجشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
۱۲:۰۶ - ۰۱ آذر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۹۰۰۱۲۲
سیاست داخلی

سیدرضا اکرمی: ادامه حصر به سودهیچکس نیست/ واکنش به بست نشینی احمدی نژادی ها

رضا اکرمی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران

روزنامه آرمان در مصاحبه با حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدرضا اکرمی عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز به موضوع بست‌نشینی دوستان احمدی‌نژاد پرداخته است.

 

بخشی از این مصاحبه را می‌خوانید:

 

احمدی‌نژاد و یارانش با اظهارات و اقدامات اخیر خود مانند بست‌نشینی در حرم عبدالعظیم حسنی(ع) رویکرد جدید و ساختارشکنانه‌ای را در پیش گرفته‌اند. چرا احمدی‌نژاد دست به چنین اقداماتی می‌زند؟

بنده سه نکته خطاب به آقای احمدی‌نژاد عنوان می‌کنم. نکته اول اینکه آقای احمدی‌نژاد باید این نکته را قبول کند که به دلیل عملکرد سوال‌برانگیزش در طول هشت سال ریاست‌جمهوری و پس از آن، پرونده سیاسی ایشان برای همیشه بسته شده است. به همین دلیل نیز ایشان نباید دیگر ابراز وجود کند و خودش را به نمایش بگذارد. احمدی‌نژاد در دوران ریاست‌جمهوری و شهرداری تهران به اندازه کافی پرونده دارد و باید نسبت به این پرونده‌ها به مردم پاسخگو باشد.

 

هنگامی که احمدی‌نژاد قصد داشت مشایی را به عنوان معاون اول خود انتخاب کند، مقام معظم رهبری عنوان کردند به صلاح شما و دولت شما نیست که این اتفاق رخ بدهد. این مساله درباره حضور احمدی‌نژاد در انتخابات ریاست‌جمهوری نیز تکرار شد و مقام معظم رهبری هم در جلسه خصوصی با ایشان و هم در جلسه درس خود به‌صورت علنی عنوان کردند که به صلاح شما نیست که در انتخابات شرکت کنید.

 

احمدی‌نژاد باید خیرخواهی و دلسوزی رهبر معظم انقلاب را می‌پذیرفت و در انتخابات شرکت نمی‌کرد، نه اینکه بدون توجه به توصیه مقام معظم رهبری در انتخابات ثبت‌نام کند. نکته دوم اینکه به نظر می‌رسد احمدی‌نژاد گمان می‌کند نانش در دعوا درست‌کردن بین بخش‌های مختلف جامعه است. به همین دلیل نیز قوه قضائیه باید پرونده احمدی‌نژاد را علنی کند و بدون هیچ ‌تعارف و ملاحظه‌ای با وی برخورد کند.

 

نکته سوم به مردم و دیدگاه افکار عمومی نسبت به احمدی‌نژاد مربوط است. کسی نباید «کاسه داغ‌تر از ‌آش شود» و راه افراط و تفریط در پیش بگیرد. به هر حال آقای احمدی‌نژاد مدت هشت سال رئیس‌جمهور کشور بوده و نمی‌توان این مساله را نادیده گرفت. با این‌همه، نباید چشم خود را به روی تخلفات ایشان نیز ببندیم. احمدی‌نژاد نیز باید این نکته را در نظر داشته باشد که کش‌دادن این وضعیت و ادامه رویکردی که در پیش گرفته نه به سود خودش است و نه به سود نظام و مردم. در نتیجه باید هرچه زودتر در مسیری که در پیش گرفته تجدید نظر کند.

 

رویکرد جدید و بی‌محابای احمدی‌نژاد و یارانش چه تاثیری بر افکار عمومی خواهد گذاشت؟

احمدی‌نژاد علاقه زیادی دارد که خودش را نشان بدهد. به نظر من احمدی‌نژاد با اینکه در مسیر اشتباهی افتاده گمان می‌کند در مسیر صحیح حرکت می‌کند و به همین دلیل به مسیر خود ادامه می‌دهد. به قول شاعر: «چندین چراغ دارد و بیراهه می‌رود/ بگذار تا بیفتد و بیند سزای خویش.»

 

به نظر من مسئولان قضائی باید . ابتدا تلاش کنند احمدی‌نژاد را کنترل کنند و در مسیر صحیح قرار بدهند. اگر وی نپذیرفت، به عنوان یک متهم با وی برخورد کنند و پرونده‌های وی را به صورت جدی مورد رسیدگی قرار بدهند. بنده در پنج دوره به عنوان نماینده در مجلس شورای اسلامی حضور داشتم اما عذابی که در دوران احمدی‌نژاد یعنی در دوره پنجم نمایندگی‌ام کشیدم در هیچ ‌دوره‌ای نکشیدم. شگرد احمدی‌نژاد این بود که دیگران را تحقیر می‌کرد. این وضعیت به‌خصوص درباره مجلسی که به فرموده حضرت امام(ره) در راس امور است، وجود داشت.

 

با دیدار دوم آقای ذوالنوری با یکی از محصوران، این پرونده وارد فاز جدیدی شده است. دیدگاه شما در این زمینه چیست؟

به نظر من این دیدارها مثبت و سازنده است و تکلیف بسیاری از مسائل را روشن می‌کند. با این وجود، نتیجه‌ای که از این دیدارها حاصل می‌شود دارای اهمیت است. به هر حال ما باید این مساله را بپذیریم که در سال ۸۸ اتفاقاتی در کشور رخ داده که خوشایند هیچ‌کس نبوده است. پس از این اتفاقات بود که حصر آغاز شد و تا به امروز نیز ادامه داشته است.

 

به نظر من ادامه‌دارشدن این ماجرا به سود هیچ‌کس نیست و به همین دلیل این پرونده باید هرچه سریع‌تر به نتیجه برسد. بدون شک به نتیجه‌رسیدن این پرونده به سود نظام و کشور است و به همین دلیل مسئولان باید از روزنه‌های به وجودآمده در این زمینه استفاده کنند و این زخم که روزبه‌روز کهنه‌تر شده را به نتیجه مطلوب برسانند.

 

 

  • 19
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش