سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۹:۳۵ - ۱۹ آذر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۹۰۵۲۰۲
سیاست داخلی

سلحشوری:

موسوی و کروبی ضد نظام نیستند / حدود ۲۹ دانشجوی ستاره‌دار باقی مانده‌‌اند

سلحشوری,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
نماینده مردم تهران با بیان اینکه موسوی، رهنورد و کروبی ضد انقلاب و ضد نظام نیستند، گفت: کدام فرد ضد نظامی در حصر پیام می‌دهد که مردم در صحنه باشند و در انتخابات رای بدهند.

به گزارش ایلنا، پروانه سلحشوری در جمع دانشجویان دانشگاه پلی تکنیک به مناسبت روز دانشجو و در پاسخ به یک دانشجو معترض که نسبت به شعارهای سایر دانشجویان اعتراض می‌کرد گفت: شعار ما «زنده باد مخالف من» است و مخالفان ما می‌توانند به راحتی سخن بگویند.

 

نماینده مردم تهران ادامه داد: مخالفان ما که تریبون کم ندارند اما شما می‌توانید اعتراض خود را بیان کنید.

 

عضو فراکسیون امید گفت: خوشحالم در جمع دانشجویانی هستم که شور و شعور و علم را باهم آفریند و تن به آسودگی ندادند و سختی‌های دانشجویی را به جان خریدند.

 

وی با این که شما باید پیگیر این باشید که دوستانتان ستاره دار شده اند اظهار داشت:ما به عنوان نمایندگان مجلس باید به دنبال پیگری مطالبات شما  باشیم و کسانی را نمی گذاشتند.

 

سلحشوری تاکید کرد: به جرم ستاره دار بودن دانشجویان را نمی گذارند به سر کلاس بروند. می‌خواهم بدانم اگر از دانشجویان خودشان ستاره دار بود باز هم نمی‌گذاشتند به دانشگاه برود؟

 

نماینده مردم ادامه داد: من چند روز پیش درخواستی از یک دانشجو داشتم مبنی بر این که سیاسی نبوده و ستاره‌دار شده است. این جا وظیفه شماست که باید پیگیر شوید که چرا دانشجو ستاره دار شده است.

 

سلحشوری با بیان اینکه دغدغه اصلی این روزهای آموزش عالی ما این است که دانشگاه از سمت کیفی به سمت کمی در حال گذار است گفت: دانشجو باید به دنبال کسب علم و طالب علم باشد و مسئولیت اجتماعی دارد اما افزایش دانشگاه به گونه‌ای است که مدرک جای علم را گرفته و دانشگاه به سمت کمیت می‌رود.

 

او با اشاره به امار دانشجویان اظهار کرد: ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار دانشجو داشتیم که یک میلیون و اندی به آن اضافه شده است. با این موج که در حال ورود به دانشگاه هستند دانشگاه به سمت وضعیت کمی می‌رود و از کیفیت فاصله می‌گیرد.

 

این نماینده مجلس با اشاره به جذب دانشجو در دانشگاه آزاد، پیام نور و غیر انتفاعی اظهارکرد: دانشگاه برای اینکه طالبان واقعی علم به سراغ آن نمی‌رود از علم خالی می‌شود. آنچه در این روزها دیدم فقط برای من مایه افسوس و ناراحتی بود. متاسفانه جو یاس، ناامیدی و بی‌تفاوتی در دانشجویان رواج دارد  در حالی که دانشجو باید معترض و نقاد باشد و با این تهی سازی دانشگاه از علم، به سمت دانشگاهی می رویم که دانشجو بی‌تفاوت باشد چرا که بقای خود را در بی‌تفاوتی می بیند.

 

او ادامه داد: روزگاری در دانشگاه نخبگانی ظهور پیدا می‌کردند که در زندان‌های پهلوی سفیر آزادی بودند و بعد از انقلاب جان خود را فدای وطن کردند برای اینکه ایران بماند. شما ماندید و معترض بودید و آز انها دفاع کردید و معترض بودید و دوم خرداد را آفریدید. شما امروز معترض هستید و ایستاده‌اید و دوباره ندا سر می‌دهید که جای سید، شیخ و بانوی هنرمند ما در حصر نیست.

 

سلحشوری افزود: موسوی، رهنورد و کروبی ضد انقلاب و ضد نظام نیستند. کدام فرد ضد نظامی در حصر پیام می‌دهد که مردم در صحنه باشند و در انتخابات رای بدهند. متاسفانه گروهی همراه با اپوزیسیون خارج از کشور، محصوران را ضد نظام معرفی می‌کنند اما خود موسوی و کروبی می‌گویند اگر گناهکارند، برای بررسی اتهاماتشان دادگاه علنی برگزار شود.

 

این نماینده مجلس شورای اسلامی افزود: موسوی، رهنورد و کروبی اصلاح‌طلب نیستند بلکه اصولگرا هستند. روز گاری در کشور کار می‌کردند که اصلاح طلبی نبود. بیاید در کنار هم قرار بگیریم.

 

وی خطاب به دانشجویان گفت: استقلال در بین دانشجویان باید موج بزند، دانشجویان اصلاح طلب باید از دولت مطالبات خود را پیگیری کنند.دانشجویان بسیجی هم که طرفدار احمدی نژاد بودند امروز باید او  را نقد کنند.

 

سلحشور تاکید کرد: دانشجو باید نقاد جامعه باشد، دانشجو اصلاح‌طلب و بسیجی باید نقد کند چرا که دانشجو چشم بینای جامعه است .

 

وی در خصوص آخرین وضعیت دانشجویان ستاره دار گفت: گفته شده ۵۴۹ دانشجو ستاره‌دار بودند که تقریبا همه آنها جذب شدند و حدودا ۲۹ دانشجو باقی مانده‌اند.

 

 

 

 

 

  • 18
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش