پنجشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
۱۲:۰۱ - ۱۰ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۲۶۴۹
سیاست داخلی

توصیه‌های علی‌اکبر ناطق نوری؛ متملق نباشیم

ناطق‌نوری,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران

از همان زمانی که مجلس پنجم به پایان رسید علی‌اکبر ناطق‌نوری در هیچ انتخاباتی شرکت نکرد. حتی هر وقت هم که خبر احتمال سپردن مسئولیتی به او می‌رسید خبر به فاصله چند ساعت تکذیب می‌شد. مردی که این روزها پس از رحلت آیت‌الله اکبر هاشمی‌رفسنجانی چشم‌های زیادی به نقش‌آفرینی او در صحنه سیاست خیره شده حالا چند روز دیگر قرار است سخنران مراسم سالگرد همان مرد باشد. اظهارات تند و تیز او فردای رحلت آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی در رسانه ملی هنوز در ذهن خیلی‌ها مانده است. از روزهایی که صداوسیما با ناطق نوری هم آشتی کرده بود و او را در قاب تلویزیون آورده بود.

 

ناطق نوری اما در تمام این سال‌ها ترجیح داده است کمتر بگوید و همین هم زمزمه قهر او را با سیاست به میان آورده است. موضوعی که شاید رفتار این روزهای او کمی آن را رد کند. با این همه او هنوز هم حرف‌های گفتنی و توصیه‌هایی شنیدنی دارد. از رسانه‌ها می‌گوید و نقش تاثیرگذارشان در جامعه. اینکه چه کنند تا مردم مخاطبشان بمانند. صبح پنجشنبه و در سوز کم‌جان روزهای اول زمستان، تحریریه روزنامه وقایع‌اتفاقیه مهمان علی‌اکبر ناطق‌نوری شد تا هم توصیه‌های او را بشنود و هم از نگاه او به این روزهای سیاست باخبر شود.

 

علی اکبرناطق نوری گفت: این روزنامه نامی دارد که تاریخ و شخصیتی همچون امیرکبیر را برای انسان تداعی می‌کند. در شرایط کنونی نیز دست روزگار تقدیر کرده است که شما متولی این نام و نشان باشید؛ البته باید به این نکته توجه کرد که شرایط امروز با شرایط آن روزها متفاوت است. به بیان دیگر شرایط فرهنگی و ابزار فرهنگی متفاوتی داریم. وی در ادامه افزود: امیرکبیر ضمن اینکه یک مدیر توانمند بود و در سه سال دوره صدارت، گام‌های بلندی برداشت که در تاریخ ایران ماندگار شد، انسانی آزاده بود که رک و صریح حرف می‌زد.

 

دست به عصا رفتار نکنید

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام یادآور شد: نوشته او خطاب به شاه، اظهرمن‌الشمس در مورد آزادگی او است که بر سر ماجرای فرماندار قم می‌نویسد که کشور را نمی‌توان با توصیه عمه‌جان و خاله‌جان اداره کرد. به یاد داشته باشید که روزنامه شما منتسب به چنین فرد آزاده‌ای است و توقع جامعه ایران از چنین روزنامه‌ای هم با توجه به همه شرایط، همان «آزادگی» است. این آزادگی باید با حفظ شئونات باشد اما ا گر خیلی بخواهید احتیاط و پرهیز داشته باشید و دست به عصا رفتار کنید نمی‌توانید ظهور و بروز آنچنانی به‌ویژه در میان قشر جوان تحصیلکرده داشته باشید.

 

ناطق نوری تصریح کرد: در زمینه روزنامه‌نگاری نه دچار افراط شوید و نه تفریط. بدانید که مردم باید از شما واقعیت‌ها را بشنوند به گونه‌ای که دیگر لازم نباشد به سراغ سایت‌هایی بروند که حق و باطل را با هم مخلوط می‌کنند. باید طوری بنویسید که مردم گمشده‌شان را در روزنامه شما پیدا کنند. مقام معظم رهبری هفته گذشته تعبیر بسیار خوبی در سخنرانی خود داشتند و تاکید کردند که سیاست باید برخاسته از دین باشد نه اینکه دین برخاسته از سیاست و سیاسی‌کاری باشد.

 

مردم را مایوس نکنید

وی همچنین توصیه کرد: خط اعتدال را در نظر بگیرید اما واقعیت‌ها را برای مردم مطرح کنید اما به گونه‌ای نباشد که مردم مایوس شوند. متاسفانه در شرایط کنونی، دستگاه‌های خبری ما حتی صداوسیما، به گونه‌ای خبرها را منعکس می‌کنند که مردم مایوس می‌شوند و استرس می‌گیرند. این درحالی است که هنر قلم‌زنان و روزنامه‌نگاران ما باید در همین موضوع باشد که هم واقعیت‌ها را مطرح کنند و هم اینکه دل مردم را خالی نکنند. عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام یادآور شد: «باید نقاط ضعف را مطرح کنید اما دل مردم را خالی نکنید اگر نقد می‌کنید راه‌حل هم مطرح کنید». متاسفانه این روزها که مجلات و روزنامه‌ها را مرور می‌کنم می‌بینم آن‌چنان چیز به درد بخوری که فرد مشتاق خواندن شود ندارند.

 

رسانه‌های ما عموما یا جناحی هستند یا آنکه دوستی با برخی جناح‌ها آنها را کر و کور می‌کند. به شکل متملقانه‌ای قلم می‌زنند یا آنکه اگر بخواهند فرد یا جناحی را بکوبند بسیار بی‌رحمانه رفتار می‌کنند. چنین نوشته‌هایی هم در جامعه ما خریدار ندارد و هم با مبانی ایمانی و فرهنگ اصیل ایرانی سازگاری ندارد.

 

 

 

 

vaghayedaily.ir
  • 17
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش