چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳
۱۲:۱۰ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۱۰۰۴۵۶
سیاست داخلی

واعظ آشتیانی: مسئولان برای ایجاد گفت‌وگوی ملی، مراقب ادبیات خود باشند

واعظ آشتیانی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
سخنگوی جبهه یاران انقلاب گفت: دلیل اتفاقات هیجانی نارضایتی موجود در زندگی روزمره مردم از جمله معاش و اشتغال جوانان و بی‌توجهی به مسائل فرهنگی جامعه بود دستگاه‌هایی که مسئولیت کار فرهنگی دارند باید بخشی از این رفتارهای هیجانی را با کارهای فرهنگی مدیریت کنند.

امیررضا واعظ آشتیانی در گفت‌وگو با ایلنا، درباره ضرورت بحث گفت‌وگوی ملی و گذار از شعار به اجرا، گفت: ابتدا باید مشخص شود این گفت‌وگو چه مزیت‌هایی می‌تواند برای فضای سیاسی کشور و به تبع آن برای افکار عمومی داشته باشد و چه گرو‌ه‌ها و افرادی با چه سابقه گفتمانی می‌خواهند به این موضوع ورود داشته باشند.

 

سخنگوی جبهه یاران انقلاب با بیان اینکه باید مشخص شود کسانی که فتنه‌گر و شبهه‌افکن بودند می‌خواهند طرف مذاکره شوند یا عقلای سیاسی و افرادی که‌ دغدغه نظام و ارزش‌های نظام و دغدغه جامعه و مسائل و مشکلات امروز و نکته مهم‌تر پیشرفت و توسعه کشور را دارند،‌ ادامه داد: امروز شاهدیم که برخی از مسئولان ادبیاتی را به کار می‌برند که امکان گفت‌وگو را سخت می‌کند؛ چرا که شبهه‌افکنی درباره مسائل اعتقادی مردم و یک سری مسائلی که نه در واژه‌های دینی گنجایش دارد و نه شرایط را برای آرامش بیان می‌کند، مطرح می‌شود.

 

وی با اشاره به اینکه اگر بنا است گفتمان ملی اتفاق افتد مسئولان اجرایی کشور مراقب گفتمان خود باشند، اظهار داشت: از اینکه گروه‌ها و شخصیت‌های سیاسی در سطوح مختلف بنشینند مذاکره‌ای کنند ولی در عمل  کسانی که تریبون به دست دارند به حرف‌ها و گفته‌هایی متوسل  شوند که خدشه بر گفت‌وگوی ملی وارد کند مذاکرات چه اثر مثبتی خواهد داشت؟ برای گفت‌وگوی ملی باید در سطوح پایین‌تر بحث‌های کارشناسی  انجام شود و جمع‌بندی در یک نشست مشترک مورد بررسی قرار گیرد .

 

این فعال سیاسی اصولگرا تاکید کرد: این موارد یاد شده ضایعاتی است که اجازه گفتمان را فراهم نمی‌کند؛ زمانی می‌توانیم  گفتمان ملی را یک موضوع  مهم تلقی کنیم که گفتمان مسئولان  کشور در عرصه‌های مختلف نشان‌دهنده توجه به این نشست و گفت‌وگو باشد.

 

وی درباره اینکه پیاده شدن الگوی گفتمان ملی تا چه حد می‌تواند در کاهش اعتراض‌های هیجانی موثر باشد، گفت: تا زمانی که در کشور تحزب را جدی نگیریم و احزاب مقتدر که شایسته سالاری را سرلوحه کار قرار دهند و از نیروهای سازمانی خود در سطوح مختلف جامعه بهره نبرد، شاهد این اتفاقات نخواهیم بود چراکه احزاب قدرتمند می‌توانند ضمن تسری دیدگاه‌های اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و مسائل دیگر را در جامعه برعهده داشته و همچنین می‌توانند ترمزی برای رفتار‌‌‌های هیجانی در جامعه باشند.

 

 واعظ آشتیانی با بیان اینکه یکی از راه‌های موثر اثرگذاری ایجاد و توجه به تحزب ساختارمند در کشور است، ادامه داد: در کشورهای توسعه یافته احزاب هستند که مردم را دعوت به اعتراض‌های مدنی می‌کنند و یا در مقطعی هم مردم را به آرامش و استیفای حقوق فرا می‌خوانند؛‌ نقش احزابی که افراد فرهیخته و آگاه در آن فعالیت دارند برای جامعه موثرتر است.

 

وی با اشاره به حوادث اخیر گفت: ضمن اینکه اتفاقات هیجانی بخشی از نارضایتی موجود در زندگی روزمره مردم از جمله معاش و اشتغال جوانان  و بی توجهی به مسائل فرهنگی جامعه بود، دستگاه‌هایی که مسئولیت کار فرهنگی دارند باید بخشی از این رفتارهای هیجانی را با کارهای فرهنگی مدیریت کنند. دانشگاه هم به نوعی نقش دارد چرا که می‌تواند از جهت جامعه شناختی وارد شود و مسائل را تحلیل کند.

 

سخنگوی جبهه یاران انقلاب درباره اینکه خانه احزاب چگونه می‌تواند در زمینه گفت‌وگوی ملی برای کاهش رفتارهای هیجانی ورود کند، بیان کرد: می‌توانستیم در چهار دهه‌ای که از انقلاب اسلامی می‌گذرد چند حزب مقتدر داشته باشیم اما از آنجایی که برخی، احزاب را خانه و ملک پدری‌ می‌دانند و فکر می‌کنند همیشه باید باشند و این رویکرد حزب‌گریزی در ذهن مردم را ایجاد کرده است، بنابراین وقتی احزاب ما اثربخش نیستند و نمی‌توانند تاثیرگذاری در مسائل هیجانی جامعه داشته باشند، بنابراین چگونه خانه احزاب می‌توانند نقش داشته باشند.

 

وی افزود: خانه احزاب قدرتش را از احزاب می‌گیرد و این در حالی است که طرفداران احزاب در یک سالن  هزار نفری به سختی جمع می‌شوند؛ بنابراین خانه احزاب زمانی قدرتمند است که احزاب قدرتمند باشند در غیر این صورت از آن به عنوان خانه تشریفاتی یاد می‌شود و سوالم این است که خانه احزاب از زمان تاسیس تاکنون چه اثر مثبتی داشته است جز اینکه انتخابات برگزار و تعدادی عناوین تعیین کردند.

 

واعظ آشتیانی درباره لزوم توجه به گفتمان‌ها در سطح استان‌ها و شهرستان‌ها و چگونگی ساز و کار عملیاتی شدن این پیشنهاد گفت: نقش اول در هر استان به لحاظ حفظ آرامش بر عهده مسئولان سیاسی است و در مرحله بعد احزابی که دارای شاخه در استان‌ها هستند،  اگر در مرکز قدرتمند باشند می‌توانند شاخه‌های فعال خود را در شهرستان و استان‌ها به کارگرفته و بخشی از جامعه را به سمت و سویی ببرند که رفتار هیجانی نداشته باشند.

 

وی تاکید کرد: البته کار آمدی دولت‌ها در هر دوره نقش محوری دارد؛ چرا که وقتی دولت و مسئولان اجرایی در وظایف خود ناتوان باشند و شایسته‌سالاری نباشد، طبیعی است که مشکلاتی در شهرها و روستاها بروز می‌کند  و این خود از چالش های مهم است و نباید عملکرد دولت ها قوه قضاییه احزاب را در مقاطع مختلف نا دیده بگیریم چرا که همه در مجموع قابل قضاوت برای مردم خواهد بود و در این جا احزاب و متولیان استانی موظف‌اند که مسائل را به درستی مدیریت کنند  .

 

واعظ آشتیانی درباره از بین بردن  شکاف بین نسل جدید و کنترل این هیجانات در نسل جوان‌تر ضمن توجه به مطالبات آنان چه اقداماتی باید انجام داد، اظهار داشت: این بحثی جامعه شناختی است که متاسفانه به علوم انسانی از جمله جامعه شناسی در کشور کم اهمیت هستیم،‌ در صورتی که یکی از موضوعات مهم که همه باید از آن بهره‌مند شوند بحث کارشناسی جامعه شناسان است  چراکه آنها دیروز، امروز و آینده را تحلیل می‌کنند، اما وقتی از این  ظرفیت استفاده نمی ‌شود مسئولان از نسل جدید غافل می‌شوند.

 

وی با بیان اینکه کسانی که زیر ۲۵ سال هستند قطعا مطالباتی دارند که مورد توجه قرار نگرفته است و ازدواج، شغل و مسائل فرهنگی و اجتماعی از جمله مطالبات آنها است، اظهار داشت: از هر گروه و احزابی که سوال شود  روی این مسائل کار نکرده‌اند و فقط به مسائل سیاسی می‌پردازند و همه چیز را در مسائل سیاسی خلاصه می‌کنند و فکر می‌کنند جامعه به راحتی می‌تواند راه خود را پیدا کند، در صورتی جامعه راه خود را پیدا می‌کند که هدفمند برای آن برنامه داشته باشیم.

 

این فعال سیاسی اصولگرا تاکید کرد: علت اینکه جوانان دچار دغدغه فراگیر شدند این است که مسئولان توجهی به این قشر نکردند و اگر برای نسل بعد هم  بی توجه باشند با چالش جدی مواجه خواهیم بود.

 

 واعظ آشتیانی در مورد نقش احزاب و صداسیما،‌ گفت: دستگاه‌های فرهنگی در مقابل عملکرد خود باید پاسخگو باشند که چه کارهایی را انجام دادند و چه تاثیراتی را در جامعه گذاشته و صدا و سیما یکی از این  دستگاه‌ها است،حتی سازمان و گروه‌ها و سازمان‌های مردم نهاد می‌توانند نقش داشته باشند و به تنهایی صدا و سیما را نمی‌توانیم در نظر بگیریم بلکه تشکیلات دیگر هم هستند که اگر به وظایف خود خوب عمل می‌کردند امروز شاهد دستگیری تعدادی جوان که زیر ۲۵ سال هستند، نبودیم و این خود یک زنگ خطر و واقعیت است که به سادگی از کنار آن نمی‌توان گذشت.

 

 

  • 16
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش