دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۲۳:۱۱ - ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۱۰۳۰۷۷
سیاست داخلی

تحلیل جلودارزاده درباره حجاب زنان

سهیلا جلودارزاده,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
عضو فراکسیون امید با بیان اینکه خمیرمایه خلقت، عدالت است و اگر عدالت نباشد، جامعه از بین می‌رود، گفت: در اواخر دولت احمدی‌نژاد، زنان را به خانه فرستاده بودند و می‌خواستند حذف کنند در حالی که زنان باید تقویت شوند زیرا تقویت آنها موجب تقویت خانواده می‌شود.

به گزارش ایلنا، سهیلا جلودارزاده امشب در مراسم هیات فاطمه الزهرا با عنوان «مراسم سیاست‌ورزی و حقوق شهروندی زنان در موازین حقوق اسلام و حقوق بشر» که در کانون توحید برگزار شد، گفت: همه می‌دانیم انسان برای بندگی خلق شده که همان صراط مستقیم است تا کامل شود و به سعادت برسد. برای طی کردن این صراط مستقیم کتاب مقدس، پیامبران الهی و یکسری اصول و قواعد است.

 

وی با بیان اینکه خط اصلی انسان‌ها صراط مستقیم است که زن و مرد هم ندارد، اظهار داشت: خداوند جنسیت ندارد و همین موجب برابری انسان‌هاست و برای او زن و مرد مهم نیست. این انسان در روابط اجتماعی حقوق و وظایفی دارد. در صدر اسلام زنان در امور سیاسی همانند مردان شرکت می‌کردند مثلا در عمل بیعت و پیمان صلح زنان هم بودند.

 

این نماینده مجلس ادامه داد: ممکن است سوال شود اگر زنان حذف شوند، جامعه به هدف خود می‌رسد؟ یا می‌توان حق و حقوق کارگر را نداد و به اقتصاد سالم رسید؟ خیر؛ زیرا نمی‌توان مانع و سدی در برابر صراط مستقیم قائل شد زیرا وقتی محدودیتی ایجاد شود، این فشارها طغیان ایجاد می‌کنند.

 

جلودارزاده با اشاره به تحولات اخیر موسوم به دختران انقلاب تصریح کرد: زمانی برای زنان محدودیت می‌‌شدیم و آنها را تنگنا غیرلازم قرار می‌دادیم همین مسئله موجب شد تا این فشارها طغیان ایجاد شود و دختران خیابان انقلاب روسرهایشان را سر چوب بگذارند. این کارها به خاطر رفتار اشتباه ماست.

 

وی افزود: هرگاه زن و مرد یا حتی حیوان از حقوق الهی شان منع شوند، این مسئله موجب طغیان می‌شود و آنها خود را از محدودیت و اسارت آزاد می‌کند.

 

این پژوهشگر مسائل قرآن حقیقت‌جویی، عدالتخواهی، آزادی‌طلبی و خیرخواهی را ویژگی‌های صراط مستقیم برشمرد و خاطرنشان کرد: حقیقت وجود دارد و مبتنی بر اصل آفرینش خداوندی است. ذات حق این گونه است که وقتی بیاید باطل می‌رود؛ پس حقگویی و حق‌طلبی یکی از الزامات انسانی است که در صراط مستقیم حرکت می‌کند.

 

جلودارزاده اضافه کرد: عدالتجویی و عدالتخواهی از ویژگی‌های صراط مستقیم است زیرا وقتی عدالت نباشد، آن جامعه از بین می‌رود. خمیرمایه خلقت، عدالت است و اگر عدالت نباشد، جامعه از بین می‌رود.

 

وی با بیان اینکه آزادی‌طلبی و آزادیخواهی از ویژگی‌های صراط مستقیم است، ابراز داشت: یکی از عواملی که موجب انقلاب شد، محدودیت‌ها انسان‌ها برای دستیابی به حق آزادی بود. وقتی آن زمان ما از آزادی محروم شده بودیم، آمدیم و انقلاب کردیم تا آزادی را به دست آوریم. انسان نمی‌تواند اسیر باشد و تحت اسارات باشد.

 

این عضو فراکسیون امید با بیان اینکه اگر انسانی اعم از مرد یا زن، خودخواه باشد؛ توسعه یافته نیست بلکه واپس‌گرا است، عنوان کرد: اگر انسانی حسادت، بخل و کینه‌ورز باشد، رشد پیدا نمی‌کند بلکه عقبگرد خواهد داشت چه سیاستمدار باشد و چه پدر خانواده یا هر نقش دیگری.

 

جلودارزاده یادآور شد: سیاست‌ورزی زن و مرد ندارد بلکه سیاست‌ورزی باید برای حق، عدالت‌ورزی، آزادیخواهی و خیرخواهی باشد تا حرکت در مسیر صراط مستقیم صورت بگیرد.

 

وی با تاکید بر اینکه در عصر پیامبر(ص) اسلام دیوار محدودیت‌ها برای زن شکسته می‌شود، بیان کرد: وقتی انقلاب در حال شکل گرفتن بود از اندیشه امام (ره) درخصوص حضور زنان در انقلاب آگاه بودیم و می‌دانستیم ایشان قائل به محدودیتی برای زنان نیست. همه روزهای انقلاب زن و مرد چون مسیر امام را طی می‌‌کردند با یکدیگر طی می‌کردند.

 

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه تفکری در برخی از لایه‌ها وجود دارد که مانع از حضور زنان در جامعه می‌شود، گفت: در اواخر دولت احمدی‌نژاد، زنان را به خانه فرستاده بودند و می‌خواستند حذف کنند در حالی که زنان باید تقویت شوند زیرا تقویت آنها موجب تقویت خانواده می‌شود اما با این وجود زنان را دیگر نمی‌توان از راه رشد و پیشرفت نگه داشت.

 

 

  • 13
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۹
غیر قابل انتشار: ۸
جدیدترین
قدیمی ترین
بی شرفی تا کجا؟ هر انتقادی به احمدی نژاد وارد باشه این انتقاد وارد نیست. اون بود که برا اولین بار وزیر زن معرفی کرد و آورد. اون بود که اجازه داد زنها بیان تو استادیوم اون بود که نه تو حرف بلکه تو عمل به زنها بها داد. وگرنه رئیس جمهور منتخب شما و هم فکراتون که از تمام این ها دریغ کرد.حتی زن خودشو فرستاده کنج پستو.اون بود که طبق شنیده ها نقش مهمی در اجباری کردن حجاب داشت. حالم از این همه دروغ و جناح بازی و بی شرفی به هم میخوره.
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش