به گزارش اعتمادآنلاین، محمدتقی رهبر، امام جمعه موقت اصفهان از برداشته شدن نرده بین مردم و مسئولان در نماز جمعه استقبال کرد اما در همین حال تاکید کرد این اتفاق کافی نیست و ائمه جمعه باید خطبههای فراجناحی داشته باشند و صدای همه مردم باشند.
او در واکنش به برداشته شدن نردهها بین مردم و مسئولان در نماز جمعهها گفت: « برداشتن فاصلهها بین مردم و مسئولان خوب و لازم است. من سی سال است که در اصفهان خطیب موقت بودهام و همیشه در ذهنم این سؤال بود که برای چه این موانع باید باشد؟! مگر ما از مردم جدا هستیم؟! مگر مسئولان از مردم جدا هستند؟!»
رهبر اضافه کرد: «یک زمانی به دلیل امنیت و جلوگیری از برخی حرکتهای تخریبی و تروریستی این نردهها کشید شد اما اگر امنیت از بدو ورود به محل برگزاری نماز جمعه کنترل میشد نیازی به وجود این مانعها نبود. به علاوه اگر کسی میخواهد اقدام تروریستی کند مگر ۴ تا آهن میتواند مانع شود؟! مگر دیوار بتنی است که مانع شود؟! بنابراین این نردهها از حرکت تخریبی تروریستی جلوگیری نمیکند و نماد جدایی است اما اسمش را امنیت گذاشتهاند.»
امام جمعه موقت اصفهان خاطرنشان کرد: «امروز دیگر این موانع موضوعیت ندارد و باید برداشته شود. اما برداشته شدن نردهها کافی نیست؛ ائمه جمعه برای نزدیک شدن به مردم باید راهکارهای عملی بهتری پیش بینی کنند. به عنوان مثال ائمه جمعه هفتهای یک روز در دفترشان پاسخگوی مطالبات مردم باشند. البته کم شدن فاصله با مردم فقط برای ائمه جمعه صدق نمیکند و شامل حال همه مسئولان میشود.»
رهبر با تاکید بر اینکه «فاصله بین مردم و مسئولان باید کم شود» گفت: «مردم باید به مسئول دسترسی داشته باشند و مسئولان باید در مواجه با مردم شیوه پیامبر را داشته باشند. پیغمبر وقتی بین مردم می نشست اگر کسی وارد میشد نمیدانست پیغمبر کدام است و دیگران کدام است چون همه کنار هم و بدون تشریفات مینشستند.»
او با اظهار اینکه «هرچه مسئولان به مردم نزدیکتر شوند و حرفهای مردم را بشنوند علاقه مردم به نظام بیشتر میشود و حکومت را بیگانه از خود نمیدانند» گفت: «بنده برای خطبای جمعه تعیین تکلیف نمیکنم اما خودم به عنوان امام جمعه موقت احساس میکنم ما باید فراجناحی در خطبهها صحبت کنیم. در خطبههای ائمه جمعه باید انقلابی و نظام محور باشد اما مطالبی گفته نشود که برای عدهای رنجش آور و تنشزا باشد. نماز جمعه، نماز وحدت است و ایجاب میکند که خطیب جمعه ضمن بیان اصول، منشأ رنجش گروهی از مردم نباشد.»
- 16
- 6