پنجشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۱:۰۰ - ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۲۰۰۶۶۴

هم‌دستی امریکا و اسرائیل در پیشبرد اهداف سراسر کذب؛

حمایت پنج قدرت جهانی از برجام یعنی این که ترامپ دروغ می گوید

شیخ تمیم بن حمد آل ثانی و ترامپ,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
درباره توافق هسته با ایران همین که پنج کشور بزرگ جهانی آن را تایید می کنند، این ثابت می کند که این توافق خوب است، نه آن طور که طرفداران اسرائیل جلوه می دهند و فکر می کنند که تهدیدی برای این دولت اشغالگر است.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری ایالات متحده از شیخ تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر استقبال کرد و به او گفت که کشورش متحد ایالات متحده در مبارزه با تروریسم شده است، درست مثل امارات متحده عربی و عربستان سعودی. در ژوئن سال گذشته همین رئیس جمهوری امریکا بود که قطر را به حمایت از تروریسم متهم کرد و به طور خاص از روابطش با ایران گفت.

 

در سرزمین ما تروریسم وجود دارد اما تروریسم اول و آخر تروریسم اسرائیل علیه فلسطینیان است، و رئیس جمهور ترامپ درباره آن هیچ چیز نمی گوید برای این که خودش هم پیمان تروریست بنیامین نتانیاهوست، برای همین است که او در برابر قتل فلسطینیانی که بدون سلاح در «روز زمین» مبارزه می کنند سکوت می کند. کنگره امریکا قبل از ترامپ اسرائیل را تایید می کرده و بعد از او هم به تایید خود ادامه می دهد تا آن جا که می توان آن را شریک کشتار تنها صاحبان سرزمین در فلسطین اشغالی دانست، همان سرزمینی که اسرائیلی ها نام آن را برای خود یدک می کشند.

 

روزنامه های جنگ طلب و شرور یهودی امریکایی باراک اوباما را متهم می کنند که سیاستی را دنبال کرد که به ویرانی سوریه منجر شد. مگر او چه کرد؟ اتهام او این است که نیروهای امریکایی را از عراق خارج کرد و در برابر بهار عربی کذایی سکوت اختیار کرد و با ایران به توافق هسته ای رسید.

 

این باند شرور عقب نشینی امریکا از عراق را پر کردن خلاء نبود امریکا توسط گروه های شیعی بر می شمرد و سکوت اوباما در برابر «بهار کذایی» را باعث به قدرت رسیدن اخوان المسلمین در مصر می داند و توافق هسته ای با ایران را باعث بازگشت پول های بلوکه شده آن و قدرت گرفتن این کشور می داند.

 

در پاسخ به آنها می گویم آن چه در عراق اتفاق می افتد به هیچ وجه ربطی به تحولات سوریه ندارد، و اگر اخوان المسلمین در مصر به قدرت رسیدند برای این بود که در انتخابات پیروز شدند و سپس مردم علیه آنها قیام کردند برای این که در اداره کشور سوء مدیریت از خود نشان دادند و ظرف کمتر از یک سال مردم آنها را کنار زدند، اما درباره توافق هسته با ایران همین که پنج کشور بزرگ جهانی آن را تایید می کنند، این ثابت می کند که این توافق خوب است، نه آن طور که طرفداران اسرائیل جلوه می دهند و فکر می کنند که تهدیدی برای این دولت تروریست و اشغالگر و جنایتکار است.

 

اینها می گویند که جنگ سرد جدیدی در سوریه آغاز شده است. این جنگی میان ایالات متحده و روسیه بدون نیاز به نقش سوریه نیست. ایالات متحده و بریتانیا و فرانسه انبارهای مورد ادعای ذخایر سلاح های شیمیایی سوریه را در دمشق بمباران کردند و روسیه نیز کاری بیشتر از محکوم کردن زبانی نکرد.

 

شاید روسیه بعدا واکنشی نشان دهد و شاید هم به زودی جزئیات تازه ای از واکنش های آن علیه این حمله منتشر شود. در طول این مدت روسیه پایگاه های نظامی دریایی و هوایی خود را در سوریه خواهد داشت، این یعنی این که گذرگاهی به سوی دریای مدیترانه در اختیار دارد که پیمان ناتو را مورد تهدید قرار می دهد.

 

این باند گمان می کند که عصر حکومت محافظه کاران بر ایالات متحده فرا رسیده است و به همین دلیل در رسانه های دروغ پرداز خود از دونالد ترامپ حمایت می کند. اگر کسی دروغ گو باشد در راس آنها خود رئیس جمهوری امریکاست برای این که هر روز در حساب توئیتری خود توئیت هایی را می نویسد که هر روز خبرنگاران آنها را تصحیح می کنند. کسی که حتی یک روز در واحدهای نیروهای مسلح امریکا خدمت نکرده خود دونالد ترامپ است که به ادعای بیماری از خدمت سربازی سر باز زد و در حالی که جوانان امریکایی در ویتنام کشته می شدند او مشغول جمع کردن پول در نیویورک و جاهای دیگر بود.

 

یک نویسنده یهودی امریکایی پست که در سال های اخیر حرف هایش را دنبال می کنم می گوید که مدیای امریکا جنگی را علیه آزادی رسانه به راه انداخته است. او از کدام آزادی مورد ادعا صحبت می کند؟ آیا این آزادی است که اسرائیل اهالی فلسطین را با سلاح و پول امریکایی می کشد؟ آیا این آزادی است که بنیامین نتانیاهو هر روز دروغ می گوید و بعد از آن کنگره امریکا با شبه اجماعی او را تایید می کند؟

 

اخیرا هم نمایندگان کنگره به رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه حمله کرده اند برای این که بعد از کشتار تظاهرکنندگان بی سلاح فلسطینی توسط تک تیراندازهای اسرائیلی به نتانیاهو یورش برد و از او انتقاد کرد. من دلایل مختلفی برای انتقاد از اردوغان دارم اما وقتی که با اسرائیل به اختلاف می خورد من از صمیم قلبم از او حمایت می کنم.

 

جهاد الخازن

 

 

 

  • 16
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
فردریش نیچه نگاهی ژرف به زندگینامه و اندیشه‌های فردریش نیچه

تاریخ تولد: ۱۵ اکتبر ۱۸۴۴

محل تولد: روکن، آلمان

حرفه: فیلسوف و منتقد فرهنگی

درگذشت: ۱۹۰۰ میلادی

مکتب: فردگرایی، اگزیستانسیالیسم، پسانوگرایی، پساساختارگرایی، فلسفه قاره‌ای

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش