چهارشنبه ۰۳ مرداد ۱۴۰۳
۰۰:۲۸ - ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۲۰۲۷۹۶
سیاست داخلی

منتجب‌نیا: دولت کمتر به شعار جوانگرایی عمل کرده است

رسول منتجب‌نیا,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
قائم مقام حزب اعتماد ملی گفت: باید از تمام نیروهای جوان و شایسته در یک بانک اطلاعاتی رزومه و اطلاعات داشته باشیم تا در موقع نیاز از آن نیرو استفاده کنیم.

به گزارش ایلنا، حجت الاسلام منتجب‌نیا قائم مقام حزب اعتماد ملی در نشست هم اندیشی شورای هماهنگی جوانان احزاب اصلاح‌طلب با اشاره به ضرورت تشکیل این جلسات توسط جوانان گفت: این تجمع و حضور جوانان از احزاب مختلف اصلاح طلب مایه خیر و برکت و یک گام به سوی جلو است که می‌تواند در آینده باعث اتفاقات بهتری شود و توصیه من این است که این حرکت با جدیت فراوان ادامه داشته باشد.

 

قائم مقام حزب اعتماد ملی تاکید کرد: نقش جوانان در احزاب و در آینده مدیریت کشور را اگر بخواهیم بررسی کنیم چند اصل دارد؛ ابتدا ضرورت جوانگرایی توسط حاکمیت و پذیرفته شدن تئوری جوانگریی و توجه به نسل جوان که مورد اجماع همه سیاسیون و مسئولان است. به دلیل آنکه عقل و منطق هم از این مسئله حمایت می‌کند و در منابع دینی و وحیانی ما هم آمده است. امام صادق(ع) به یکی از یاران خود می‌فرماید آیا در بصره موفق بوده ای که مردم را به اهل بیت جذب کنی؟! می گوید مردم چندان استقبال نکردند!  امام می فرماید:به سمت جوانان بشتاب و به آنان توجه کن چون آنان به خیر بیشتر گرایش دارند .

 

وی افزود: مسئله بعدی، برتری جوانان نسبت به دیگران است. جوان منبع انرژی است ، روح پاک تر و قلبی باصفاتر دارد و وابستگیش به مادیات کمتر است، اندیشه زلال دارد و اطلاعاتش به روزتر از نسل های قبلی خود است. سوم شعار جوانگرایی همیشه در بین همه مسئولین رایج بوده به خصوص در ایام انتخابات و موارد مشابه آن همه ادعا می کنند که ما جوانگرایی می کنیم اما در عمل کمتر می بینیم و اگر هم باشد دستوری و بخشنامه ای است.

 

منتجب نیا ادامه داد: مسئله ای که آفت جوانگرایی است رانت و گسترش رانت است؛ رانت خویشاوندی قبیله‌ای باندی یا نهادی که باعث بی عدالتی هم می شود، مثلا یک رانتی هم که می بینیم رانت دانشگاهی است که می گویند فلانی فارغ التحصیل یک دانشگاه خاص است و باعث می شود به او یک مسئولیت بزرگ بدهند.

 

این فعال سیاسی اصلاح طلب با اشاره به فقدان بانک اطلاعاتی نیروهای کارآمد گفت: یکی از معضلات ما فقدان بانک اطلاعات از نیروهای جوان است. ما چنین چیزی نداریم من این را در دولت آقای موسوی و خاتمی هم گفتم، ما باید از تمام نیروهای جوان و شایسته در یک بانک اطلاعاتی رزومه و اطلاعات داشته باشیم تا در موقع نیاز از آن نیرو استفاده کنیم.

 

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: یکی دیگر از مسائل ما نداشتن یک سیستم آموزش نیرو برای آینده مدیریتی کشور است. لذا وقتی یک مسئول می خواهد از یک جوان استفاده کند می بیند یک جوان تجربه و رزومه خاصی ندارد .

 

منتجب نیا خاطر نشان کرد: برای حل این مسائل ما باید در ابتدا رانت را از بین برده و شایسته سالاری را جایگزین آن کنیم.دوم سریعا تمام نیروهای جوان و ارزشمند در کشور شناسایی و یک بانک اطلاعاتی دقیق از آنها تشکیل شود و سوم با تشکیل کارگاه های آموزشی سعی به کادرسازی و نیروسازی کیفی برای آینده کشور کنیم و دیگر اینکه مسئولین را ملزم به جذب جوانان و آماده عهده داری مسئولیت کنند.

 

وی گفت: نقش وزارت جوانان و مخصوصا معاونت جوانان این وزارتخانه از بقیه دستگاه‌ها در انجام این امور پر رنگ تر است.خوشبختانه الان وزیر جوانان ما آقای سلطانی فر هستند و معاونت جوانان آقای تندگویان که باید اول با برنامه ریزی در حوزه جوانان مشکلات اقتصادی و بعد ازدواج و مشکلات فرهنگی را مدنظر قرار دهند. امروز در دولت آقای روحانی بعد از گذشت پنج سال از عمر دولت کمتر شاهد عمل به وعده جوانگرایی بوده ایم.

 

قائم مقام حزب اعتماد ملی در پایان گفت: احزاب و تشکل ها که در همه دنیا به دولت در سایه معروف هستند باید به فکر کادرسازی باشند تا در آینده نیروهای آموزش دیده تحویل کشور دهند.نهادهای تبلیغاتی اعم از رسانه های عمومی مثل رسانه ملی در ارتباط با فرهنگ سازی نقش بسزایی دارد که کم کاری می کنند. رسانه های مکتوب و مجازی نقش زیادی در جوانگرایی دارند که اگر همه دست به دست هم بدهند ما به زودی از یک نظام اداری تنبل به سمت یک نظام جوان و چالاک می رویم.

 

 

  • 15
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش