به گزارش ایلنا، عبدالله ناصری، فعال سیاسی اصلاحطلب درباره دیدار رهبران اصلاحات و محصورین با سران نظام چند روزی است که مطرح شده، گفت: با پیگیریهایی که برخی از چهرههای اصلاحطلب در این زمینه انجام دادند و البته تلاشهای معاون اول، شخص رئیسجمهور و دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی، به نظر میرسد تلاشهایی که عقلا در نظام انجام دادهاند، به نتیجه میرسد و مقدمات آن فراهم شده است.
وی خاطرنشان کرد: نکته که حائز اهمیت این است که در چند روز اخیر آن جریان اقتدارگرایی که بر صدر رسانههای قابل توجه، اثرگذار و هزینهبر حضور دارند و بعضا از سوی نهادهای ضداصلاحگر و مخالف اصلاحات حمایت میشوند، همان روندی را در پیش گرفتهاند که در زمان اجرای برجام و حتی هنگام خروج آمریکا داشتند؛ یعنی تلاش میکنند بازی را کاملا برهم بزنند. برای اینکه امروز این فضای شکل گرفته را کاملا تغییر دهند، تحلیلهای مختلفی بیان میکنند که جبهه اصلاحات و رهبران آن کاملا بیپایگاه و به دور از هرگونه اثرگذاری اجتماعی شدند.
عضو شورای مشورتی رئیس دولت اصلاحات با بیان اینکه اصلاحطلبان از جمله رهبران و بزرگان این جبهه به رغم پرداخت هزینههای سنگین و ناحق هیچگاه پیوند خود را با ساختار نظام جمهوری اسلامی خود ندانستهاند، بیان کرد: نظام جمهوری اسلامی ایران برداشته از روح قانون اساسی است و اصلاحطلبان همیشه درصدد حفظ این پایگاه البته با حفظ هویت اصلاحطلبی که همان گفتوگوی دینی برخواسته از اندیشه سیاسی حضرت امام است، بودهاند. اصلاحطلبان همیشه چارچوب، جایگاه و مرزبندی خود را با جریانهای برانداز و معارض جمهوری اسلامی چه در خارج و چه در داخل حفظ کردهاند.
ناصری با اشاره به جوسازی برخی از رسانههای داخلی و خارجی علیه جریان اصلاحات، گفت: شاهد این نکته اتفاقات رسانهای ماههای اخیر جریان برانداز است که بیشترین حملات و دشمنی را به اصلاحات بیان کردند.
این جریان در داخل و خارج معتقد هستند تا زمانی که اصلاحطلبان در کشور حضور دارند اندیشه از بین بردن جمهوری اسلامی منتفی است و با همین تحلیل که از نظرشان درست و منطقی است، حمله به اصلاحطلبان را شدت دادند و این نشان میدهد جبهه اصلاحات هنوز مقبولیت و مشروعیت دارد.
این فعال سیاسی اصلاحطلب خاطرنشان کرد: اصلاحطلبان با حداکثر امکانات از سال ۹۲ تا ۹۶ وارد انتخابات شدند و آن پیروزیهای قابل قبول را به دست آوردند. اوج اثرگذاری جریان اصلاحات در بزنگاههای تاریخ اجتماعی کشور را میتوان در انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران دید و این نشان میدهد که اصلاحات علاوه بر تداوم مشروعیت، مقبولیت دارد.
وی تصریح کرد: به نظر میرسد دولت در سایه که در انتخابات ۹۶ خواهان پیروزی رقیب رئیسجمهور بودند، اینجور برداشت کرده بودند که با پیروزی رقیب آقای روحانی و با دولت قبلی میتوانند بسیاری از نیازها و مشکلات خود را حل کنند.این عده در دولت آقای احمدینژاد بسیاری از نیازهای اقتدارگرایانه خود را حفظ و به دست آوردند.
- 23
- 2