سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۲۱:۲۵ - ۰۲ شهریور ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۶۰۰۴۱۸
سیاست داخلی

خط و نشان جدید احمدی‌نژاد برای قوه قضائیه؛ می‌روم که نگویند ترسیدند

محمود احمدی نژاد و اسنفدیار رحیم مشایی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
محمود احمدی‌نژاد با انتشار متن مکالمه خود با مشایی خط و نشان جدیدی برای دستگاه قضایی کشید و خطاب به مشایی گفت اگر دادگاه علنی باشد من می‌روم و مصاحبه می‌کنم چون شما نیایید می‌گویند ترسیدند.

به گزارش خبرآنلاین، « زندانی سیاسی نداریم و در ایران کسی به خاطر اظهار عقیده زندان نیست» این مهمترین اظهار نظری بود که محمود احمدی نژاد در سال های ریاست جمهوری اش درباره وضعیت زندانیان سیاسی و احکام قوه قضائیه آن هم در مصاحبه با یک رسانه خارجی مطرح کرد. او که حتی در انتخابات پر حرف و حدیث سال ۸۸ و خیل بازداشتی ها و ماجرای کهریزک لب از لب باز نکرد حالا با حکم زندان یارانش فریاد آزادی خواهی بلند کرده است و یک روز در شاه عبدالعظیم بست می نشیند و روز دیگر در امامزاده صالح دعای آزادی می خواند.

 

احمدی نژاد بعد از  اعلام  علنی شدن دادگاه مشایی خواب تازه ای دیده است و حالا متن مکالمه خود با مشایی را منتشر کرد.

 

او در مکالمه ای که روز پنجشنبه اول شهریور داشته گفته است: من یک اطلاعیه ای داده ام ؛ که من می روم شرکت می کنم، چون گفتم اگر شما نیایید، می گویند این ها ترسیدند نیامدند، من بروم آنجا مصاحبه هم بکنم و بگویم این یک بازی سیاسی هست و ایشان اصلا کیفر خواست نخوانده است. بعد اصلا اجازه ی ملاقات نداده اند، ایشان باید بیاید چند جلسه بنشیند، مستندات تهیه بکند.

 

احمدی نژاد خطاب به مشایی می گوید: حالا شما شرکت نمی کنید؟(در جلسه دادگاه)

مشایی هم پاسخ می دهد: نه دیگر، با این حساب که اصلا معنا ندارد، من به نماینده، نمی دانم نماینده دادستان بود؟، کی بود؟، گفتم که قاضی باید من را صدا می زد. الان هم باید صدا کند و بگوید آن چیزی که به شما گفتم نظرم عوض شده است، دادگاه علنی است، و علنی بودن دادگاه را آن طور که من نوشتم که شرکت می کنم ؛ برایش توضیح بدهم، ایشان باید اعلام کند که این طور علنی است و الا جلسه آقای بقایی را هم گفتند که علنی است، کجایش علنی بود؟ علنی نبود که!

 

احمدی نژاد که این مکالمه را به منظور حاشیه سازی دوباره انجام داده است در بخش دیگری از صحبت هایش به مشایی می گوید صوت صحبتت را منتشر می کنیم تا بگوییم داستان چیست و ادامه می دهد اینها می خواهند خبرنگارها را توی دادگاه بیاورند، چیزی را که به نام کیفرخواست نوشتند را بخوانند، بعد هم بگویند خداحافظ.

 

رئیس دولت نهم و دهم در پاسخ به صحبت مشایی که می گوید از برگزاری یک دادگاه علنی استقبال می کنم می گوید: اینها جرأت برگذار کردن دادگاه علنی را ندارند، اینها می خواهند کلک علنی بزنند، یعنی حرفهای خودشان را تلویزیون پخش بکند، اما از بقیه اش هیچ چیز!

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره پیشنهاد پخش زنده دادگاه مشایی فکرش به اینستاگرام می رسد و وقتی مشایی می گوید:« اصلا پخش ها باید زنده باشد» عنوان می کند: می شود از اینستاگرام مستقیم هم پخش کرد.

 

مشایی هم که خوب می داند قرار است این صحبت ها در شبکه های اجتماعی منتشر شود می گوید: من برای قاضی چون شخصیتی برای خودش هست احترام قائلم، ولی بعدا در دادگاه علنی خواهم گفت که ایشان به چه دلیلی اصلاً صلاحیت رسیدگی به این پرونده را ندارند، منتها اینجا و الان نمی خواهم بگویم، من توی دادگاه خواهم گفت.

 

آنها جرات ندارند

مشایی در بخش دیگری از این مکالمه می گوید: اینها نگه داشتند و هیچ چیز نگفتند، حالا الان یک روز مانده، توی تعطیلات اعلام کردند که مثلا علنی است، که ما دسترسی هم نداشته باشیم، هیچ کس هم نمی تواند رسیدگی کند، که علنی چی هست؟می خواهند من را در یک معذوریت قرار بدهند، نه، برای چی باید زیر بار برویم، از نظر من آقا حکمش را صادر کرده است، بعداً من در جلسه دادگاه خواهم گفت، ایشان حکمش را در ذهنش صادر کرده است، یک دلیلش این موضوع است که ایشان که من را آن روز دید ؛ گفتم چرا من الان بازداشتم؟ گفت برای این که الان بیرون التهاب وجود دارد و شما هم به التهاب اضافه می کنید!

 

احمدی نژاد هم پاسخ می دهد: این ها می روند یک طرفه می گیرند و می بندند و فلان می کنند.

 

موضوع مکالمه این دو به مناظره تلویزیونی هم کشیده می شود و وقتی مشایی عنوان می کند «من برای مناظره تلویزیونی هم آماده ام. » احمدی نژاد پاسخ می دهد:  آن ها جرأت ندارند.

 

گفتنی است بسیاری معتقدند که با احمدی نژاد زیاد مماشات شده است واگر صحبت های ساختارشکن وی توسط افراد دیگری مطرح می شد برخورد دیگری صورت می گرفت.سخنگوی قوه قضاییه هم چندی قبل اعلام کرد حکمتی است که با احمدی نژاد برخورد نمی کنیم.

 

 

  • 22
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش