چهارشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۳
۱۵:۱۵ - ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۶۰۳۶۸۵
سیاست داخلی

پشت پرده‌هایی برای فشار به روحانی وجود دارد/ عده‌ای برنامه‌ریزی‌ کرده‌اند تا دولت چهار سال را تمام نکند

سیدکاظم اکرمی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
وزیر آموزش و پرورش در دوران دولت میرحسین موسوی با انتقاد نسبت به نحوه پاسخگویی رئیس‌جمهوری به سوالات نمایندگان گفت: رییس‌جمهور به هیچ کدام از سوالات پاسخ روشنی نداد. هر دو طرف هم سئوال‌کنندگان و هم پاسخ‌دهندگان جریان را به خوبی پیش نبردند.

به گزارش اعتماد، سیدکاظم اکرمی، وزیر آموزش و پرورش دولت جنگ  درباره عملکرد مجلس در قابل دولت بیان کرد: در گذشته و دولت‌های نهم و دهم خیلی اتفاقات رخ داد اما ندیدیم که رییس‌جمهور را به این شکل در مجلس بخواهند و از او سوال بپرسند و یک پاسخ را رای مثبت بدهند و چهار پاسخ دیگر را رای منفی دهند.

 

او با بیان این موضوع که مشخص نیست چه چیزی در پشت‌پرده می‌گذرد که تا این حد با دولت حاضر برخورد می‌شود، ادامه داد: حتما مسائلی در پشت‌پرده هست که من از آن بی‌اطلاع هستم اما در ظاهر امر در این شرایط سیاسی، بین‌المللی، اجتماعی و ... این همه سئوال و استیضاح شاید برای جامعه مفید فایده نباشد.

 

عضو مجلس خبرگان قانون اساسی افزود: اما طرف دیگر قضیه این است که رییس‌جمهور باید پیش از این‌ها به گلایه‌ها و نگرانی‌های نمایندگان توجه می‌کردند. هرچند که برخی نمایندگان هم شاید انگیزه‌های سیاسی خاصی داشته باشند اما برخی دیگر نماینده مردم هستند و مشکلات را می‌بینند و انگیزه‌ای جز نمایندگی ندارند.

 

تعامل مجلس و دولت کم است

نماینده دور اول مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این موضوع که به هر صورت این روشی که نمایندگان در پیش گرفته‌اند کار درستی نیست، درباره راهکار برخورد با این اتفاقات عنوان کرد: می‌توان درباره وزرایی که نگرانی‌ها درباره عملکرد آنها وجود دارد موضوعات را در کمیسیون‌ها مطرح کرد و وزیر هم باید در صدد حل و رفع آنها برآید.

 

اکرمی ادامه داد: رییس‌جمهور هم باید پیش از اینکه از او طرح سوال شود، نگرانی‌های مجلس را بررسی و به وزرای مربوط هم اعلام می‌کرد که این انتقادات را در یک مهلت زمانی اصلاح کنند. آنجا هم دو طرف را عامل این حوادث و پرس‌وجوها می‌دانم، هم نمایندگان و هم اینکه دولت درصدد حل کردن پیشاپیش دغدغه‌های مجلس بر نمی‌آید.

 

وزیر دولت جنگ در پاسخ به این سوال که ناهماهنگی بین دولت و مجلس و در واقع کم بودن تعامل را منجر به این امور می‌دانید؟، گفت: بله اتفاقات اخیری که در حال وقوع است به نظر ناهماهنگی بین مجلس و دولت می‌آید.

 

 

رییس‌جمهور به هیچ کدام از سوالات پاسخ روشنی ندادند

اکرمی در ادامه با اشاره به جلسه بررسی سئوال از رییس‌جمهوری که هفته گذشته در مجلس شورای اسلامی انجام شد، بیان کرد: روزی که رییس‌جمهور به مجلس رفت و من جریان را دنبال می‌کردم، به‌خصوص قسمتی که آقای ذوالنور موضوعاتی را مطرح کرد (شاید من با ایشان اختلاف دیدگاه و تفاوت فکری هم داشته‌ باشم) اما رییس‌جمهور به هیچ کدام از سوالات پاسخ روشنی ندادند. هر دو طرف هم سئوال‌کنندگان و هم پاسخ‌دهندگان جریان را به خوبی پیش نبردند.

 

او با اشاره به عملکرد دولت‌های گذشته تاکید کرد: همچنین باید این موضوع را در نظر گرفت که از اوایل انقلاب برخی کشورها مانند فیلیپین، سنگاپور و ... چه وضعی داشته‌اند و الان آنها چه اوضاعی دارند و ما کجا هستیم. به هر حال روسای دولت‌ها باید این موضوع را هم مدنظر قرار دهند.

 

دولت باید اوضاع را پیش‌بینی کند

این نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی با تاکید بر پشت‌پرده‌های فشار بر دولت و رییس‌جمهوری عنوان کرد:  نکته اساسی دیگری هم وجود دارد و آن این است که با توجه به اتفاقاتی که روی می‌دهد این احساس به فرد دست می‌دهد که شاید پشت سر این قضایا برنامه‌ریزی هم وجود دارد تا اجازه ندهند که این دولت چهار سال خود را تمام کند اما عده‌ای هم در دولت نسبت به وضعیت و مشکلات بی‌توجهی می‌کنند. دولت باید اوضاع را پیش‌بینی کند.

 

اکرمی با بیان این موضوع که تعیین شاخص برای وزرا در حوزه‌های مختلف و حتی برای رییس‌جمهوری الزامی است، مطرح کرد: بعد از چهل سال باید برای شخص رییس‌جمهور و تک تک وزرا شاخص داشته باشیم. در این مدت چنین کاری نکرده‌ایم؛ نمی‌دانیم که وزیر صنعت، کار و ... چه فردی با چه کارآمدی باید باشد. حتی در قوانین مجلس هم این موضوع در نظر گرفته نشده است، هر کسی را که آقای رییس‌جمهور پسندید با هر ویژگی رای می‌دهند تا وزیر شود.

 

او با بیان اینکه حداقل برای آینده باید نمایندگان تعریفی از وزرا در حوزه‌های مختلف داشته باشند و این موضوع را تعریف کنند، ادامه داد: این دخالت مجلس در کار دولت به حساب نمی‌آید. همه وزرا باید چند ویژگی داشته باشند. دانش مدیریت در حد مطلوب، تخصص در حوزه‌‌ای که قرار است در آن مدیریت کند، اخلاق، روابط انسانی و پاسخگویی به مردم و ... اینها را مجلس می‌تواند در نظر بگیرد.

 

این فعال سیاسی تاکید کرد: به نظر من در یک کشور پیشرفته باید این مشخص باشد که آقایی که قرار است یک مسئولیت را قبول کند ویژگی‌های لازم برای آن را هم داشته باشد.  

 

جامعه ما یک جامعه سیاست‌زده است

وزیر آموزش و پرورش در دولت جنگ تحمیلی در ادامه با اشاره به دخالت‌های سیاسی در وضعیت کشور تاکید کرد: این را هم باید در نظر گرفت که جامعه ما یک جامعه سیاست‌زده است و برخی از نمایندگان هم براساس انگیزه‌های سیاسی استیضاح و سوال می‌کنند و این چیزهایی است که وجود دارد.

 

اکرمی در ادامه عنوان کرد:  بسیاری از کارها قابلیت اصلاح دارد و جامعه می‌تواند به روش‌های بهتری و در آرامش اداره شود و کار سختی هم نیست، مقداری صداقت، صمیمت و همدلی می‌خواهد.

 

این عضو مجلس خبرگان قانون اساسی در توصیه‌ای به مسئولان تاکید کرد: در این شرایط اقتصادی که مردم مشکلات و نگرانی دارند، از طرف دیگر نگران این هستند که آبان ماه ممکن است چه اتفاقای روی دهد و ترامپ چه کاری می‌خواهد انجام دهد ... من به عنوان یک معلم کوچک فریاد می‌زنم، همه مسئولان مملکت به حال این مردم نگاه کنید. باید برنامه‌های اصلاحی سریع بنویسند و برای هر هفته و هر ماه اداره کشور برنامه داشته باشند.

 

  • 25
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش