چهارشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۳
۱۲:۳۶ - ۰۷ آذر ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۹۰۱۷۸۰
سیاست داخلی

جوادی حصار: استعفای جهانگیری از دولت شوخی بود/ نقش جهانگیری در دولت جدی‌تر می‌شود

محمدصادق جوادی حصار,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
محمدصادق جوادی حصار، عضو حزب اعتمادملی درباره استعفای جهانگیری گفت: ایشان توضیح داد که من یک شوخی کردم و گفتم نمی‌توانم ریییس دفترم را عوض کنم، اما خیلی جدی تلقی شد. اتفاقا تصمیم گرفته‌ام که در دولت جدی‌تر حضور داشته باشم و الان هم در حال انجام کارها به صورت جدی‌تری هستم.

به گزارش اعتماد، محمدصادق جوادی حصار، عضو حزب اعتمادملی با بیان اینکه بخش زیادی از اعضای شورای هماهنگی اصلاح‌طلبان و احزاب اصلاح‌طلب در جلسه با اسحاق جهانگیری، معاون اول رییس‌جمهوری حضور داشتند درباره دلیل این دیدار بیان کرد: درخواست دیدار در واقع از طرف شورای هماهنگی و احزاب اصلاح‌طلب بود که بعد از مدتی انجام شد.

 

این فعال سیاسی درباره موضوعات و مباحثی که در این جلسه مطرح شد، گفت: از مجموع صحبت‌ها چنین بر می‌آمد که از آقای جهانگیری توقع می‌رود که در شرایط کنونی در دولت نقش مهمتر و جدی‌تری را ایفا کند و علاوه بر آن به عنوان فردی که تاکید می‌شود پل ارتباطی بین اصلاح‌طلبان با دولت است، دولت را متقاعد کند که رابطه محکم‌تر و هموارتری با اصلاح‌طلبان ایجاد کند و از این ظرفیت بیشتر استفاده کند.

 

جوادی حصار در پاسخ به این سوال که این گردهمایی به موضوع استعفای اسحاق جهانگیری در دولت ارتباط نداشت عنوان کرد: مستقیم به آن موضوع ارتباط نداشت اما به هر حال این درخواست مدت‌ها مطرح شده بود و دیدار انجام شد و آقای جهانگیری برای برگزاری دیدارهای دیگری هم اعلام آمادگی کردند، اما تعریف خاصی برای آن وجود نداشت.

 

عضو حزب اعتمادملی درباره شایعه استعفای اسحاق جهانگیری بعد از طرح برخی از موضوعات از طرف او گفت: اتفاقا ایشان خود در این جلسه اعلام کرد که من شوخی کردم که گفتم نمی‌توانم ریییس دفترم را عوض کنم. آقای جهانگیری گفت من یک شوخی کردم اما خیلی جدی تلقی شد. من اتفاقا تصمیم گرفتم که در دولت جدی‌تر حضور داشته باشم و الان هم در حال انجام کارهایم به صورت جدی‌تر هستم.

 

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در پاسخ به این سوال که یعنی آقای جهانگیری مطرح کرد که زمینه فعالیت بیشترش در دولت مهیا شده است؟ عنوان کرد: بله ایشان به این موضوع اشاره کردند.

 

او گفت: جهانگیری در این جلسه از احزاب تشکر کرد که همیشه میدان‌‌دار بوده‌اند و در شرایط مختلف به شرایط عمومی و توسعه کشور کمک کرده‌اند.

 

این فعال سیاسی در ادامه با بیان اینکه بحث تخصصی ویژه‌ای در این جلسه نبود، گفت: آقای جهانگیری تاکید کردند که برای دهک‌ها برنامه دارند تا بتوانند وضعیت اقتصادی کشور را کنترل کنند.

 

احزاب به عنوان پل‌های ارتباطی بین سیاست و جامعه باید مصونیت داشته باشند

جوادی حصار همچنین با بیان این موضوع که حزب اعتمادملی به عنوان رییس دوره‌ای شورای هماهنگی در این جلسه شرکت کرده بود، درباره مباحثی که در این جلسه به آن اشاره کرده است، عنوان کرد: احزاب به عنوان پل‌های ارتباطی در جامعه مدنی بین قدرت سیاسی و متن جامعه باید مصونیت سیاسی داشته باشند. به این معنا که هر حزبی زمانی که مجوز فعالیت سیاسی دریافت می‌کند؛ معنی آن این است که از یک سطحی از استانداردهای عمومی برخوردار است.

 

او درباره این استانداردهای عمومی افزود: استاندارد فهم سیاسی، درک شرایط اقتصادی ملی، آگاهی و بینش نسبی نسبت به موضوعات کشور، حساسیت‌ها، منافع ملی و نهایتا شاخصه‌هایی که حزب تشکل شود. بنابراین باید در برابر اعلام مواضع، آرا و نظراتی که عرضه می‌کند یک سطحی از مصونیت سیاسی را هم از طرف حاکمیت دریافت کند.

 

جوادی حصار عنوان کرد: مانند دیپلماتی که از خارج از ایران می‌آید و در ایران فعالیت می‌کند و چون پروتکل‌هایی وجود دارد استاندارهایی را رعایت می‌کند و مصونیت‌هایی هم به او اعطا می‌شود. بنابراین تاکید شد که احزاب حتما باید این مصونیت را در سطوح عالی داشته باشد.

 

او همچنین با بیان اینکه احزاب به عنوان اتاق‌فکر جامعه مدنی باید همان‌طور که به تولید قدرت علمی کمک می‌کنند به تولید ثروت ملی هم کمک کنند، گفت: بنابراین باید به احزاب این امکان داده شود و حاکمیت بسترسازی کند تا احزاب به سمت نوعی از خودکفایی اقتصادی هم حرکت کنند.

 

عضو حزب اعتمادملی در ادامه تاکید کرد: براین اساس احزاب قدرتمند متکی به تولیدات خودشان می‌توانند در رقابت، تعامل و تقابل با پاره‌ قدرت‌ها در کشور متکی به افکارعمومی و جامعه مدنی باشند و قدرت برابری و مقاومت اتخاذ کنند. این موضوعی است که در بدو امر دولت باید کمک کند تا اتفاق بیفتد.

 

او ادامه داد: همچنین احزاب در جامعه مدنی همان‌طور که باید با دولت‌ها صحبت کنند باید با ملت هم حرف بزنند. یکی از تریبون‌های اصلی هم رسانه‌ است. بنابراین هر حزبی که پروانه انتشار می‌گیرد دولت باید خود را موظف بداند که یک رسانه در اختیار او فرار دهد. این رسانه البته می‌تواند روزنامه یا نشریه باشد یا حتی ساعاتی از رسانه ملی اختصاص پیدا کند.

 

جوادی حصار با اشاره به زمان برگزاری انتخابات بیان کرد: مانند زمان انتخابات که به کاندیداها زمان می‌دهند، باید به احزاب هم زمان داده شود تا از طریق رسانه ملی با مردم صحبت کنند.

 

او افزود: این کار موجب می‌شود که دغدغه‌‌ها و موضوعات در طول زمان با مردم در میان گذاشته شود نه اینکه تنها در یک محدوده زمانی خاص آن هم در فصول انتخاباتی صحبت‌هایی انجام شود. با این روش است که احزاب هم می‌توانند مخاطب خود را بیابند و هم سازنده باشند.

 

  • 15
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش