چهارشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۳
۱۱:۵۱ - ۰۵ دي ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۰۰۱۲۸۹
سیاست داخلی

شکاف بین مردم و مسئولان زیاد شده است/ نمایندگان مجلس ششم با رفتارهای نامناسب همراهی نمی‌کردند

علی تاجرنیا,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
یک نماینده مجلس ششم گفت:‌ در آن مجلس سعی می‌شد اگر رفتارهای خارج از عرف و قانون صورت می‌گرفت نمایندگان با آن همراهی نکنند.

علی تاجرنیا در گفت‌وگو با ایلنا، درباره رفتار و عملکرد نمایندگان مجلس و بعد نظارتی بر آن گفت: مسائلی که اعتماد جامعه را به شدت مخدوش می‌کند، در واقع رفتارهایی غیرمنصفانه، ناعادلانه و برخوردهای دوگانه با یک موضوع و مسئله خاص است.

 

وی ادامه داد: انحراف در این موضوع زمانی آغاز شد که ما گمان کردیم بایستی برای یک سری از افراد برخوردهای ویژه و جداگانه‌ای در نظر بگیریم که  همین این ویژه گزینی‌ها باعث به وجود آمدن بی‌اعتمادی‌هایی که امروز در جامعه مشاهده می‌کنیم، شده است.

 

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با اشاره به این‌که در بسیاری از موارد برخوردها به مسائل سیاسی و جناحی بازمی‌گردد، اظهار داشت:‌ عمدتا در این ماجراها یک جناح سیاسی مورد بی‌مهری قوه قضائیه است و جریان دیگر به نوعی از برخوردها مبرا می‌شود، در بحث‌های داخل مجلس هم همین‌گونه رفتارها را شاهد هستیم یعنی با نمایندگان یک جناح برخورد صورت می‌گیرد و برای نمایندگان جناح مقابل اتفاق خاصی نمی‌افتد.

 

تاجرنیا خاطرنشان کرد: مسئولان فکر می‌کنند با پاک کردن صورت مسائل و رها کردن آن، این مسائل از ذهن جامعه هم  پاک‌ می‌شود درحالی که چنین نیست؛ این مسائل نه تنها از ذهن جامعه پاک نمی‌شود بلکه سوالی در ذهن آنان به وجود می‌آورد، مبنی بر اینکه چرا رفتارهایی که با شهروندان معمولی می‌شود با صاحبان پست و مقام صورت نمی‌گیرد؟

 

این نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی با یادآوری این مطلب که متاسفانه در مجلس شاهد برخورد با مسائلی هستیم که یا شخصی است و یا نمایندگان بر اساس وظیفه‌ای که داشته‌اند آن را انجام داده‌اند؛ مانند اتفاقی که برای آقای لقمانیان در مجلس ششم رخ داد، گفت: در مجلس ششم پرونده‌هایی علیه بسیاری از نمایندگان مجلس ششم تشکیل شد که بعضا به خاطر مسائل کوچک بود و یا در بحث رد صلاحیت‌ها باید گفت فقط به خاطر یک نامه صورت گرفت.

 

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با بیان اینکه برخی از افراد با رفتار‌هایشان به جامعه خدشه وارد می‌کنند و جامعه هم نسبت به آنان واکنش نشان می‌دهد اما جناح مقابل سکوت می‌کند، گفت: به طور مثال در گذشته مشاهده کردیم که یک مسئله بسیار کوچک مالی بزرگ شد و در صدا وسیما به آن پرداخته شد زیرا در آن زمان تضعیف یک جریان سیاسی خاص مدنظر بود اما از سوی دیگر هنگامی که شاهد دزدی‌های کلان شدیم گفتند که مسئله ادامه پیدا نکند.

 

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه این رفتارها نهادینه شده است و یک فکر جدی هم نسبت به آن نمی‌شود، اگر می‌بینیم امروز مردم نسبت به مسئولان بی‌اعتماد شده‌اند، بخش عمده آن را باید در این نوع رفتارهای ویژه و دوگانه دید.

 

تاجرنیا در پاسخ به سوالی مبنی بر این‌که باید برای سامان دادن به این‌گونه رفتارها چه اقدامی کرد، حتی رئیس دفتر رئیس‌جمهور پیشنهاد تشکیل یک کمیته مشترک را داد، آیا این کار می‌تواند کمک کند یا خیر بیان کرد: به نظر من مشکل در ایجاد کمیته و ساز و کار نیست؛ قانون برای برخورد با رفتارهای دون شأن مسئولان نظام و مجلس کم نداریم،‌ مشکل ما این است که این قوانین به درستی اجرا نمی‌شود زیرا نگاه به آن‌ها جناحی است.

 

وی ادامه داد:‌ مگر در دولت‌های نهم و دهم کمیته‌های ضدفساد تشکیل نشد؟ پس چرا این همه فساد قبل و بعد آن بهوجود آمد؟ مشکل امروز عدم اهتمام برای برخوردکردن با اینگونه مسائل است، شکاف بین مردم و مسئولان زیاد شده است،‌ وجود یک سیستم نظارتی مستقل که فارغ از جریان‌های جناحی و خطی باشد، می‌تواند به بهبود شرایط کمک کند.

 

این نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: تشکیل کمیته و اینگونه مسائل فقط سرگرم کردن مردم است باید ریشه‌ای به این مساله رسیدگی شود.

 

تاجرنیا در پاسخ به سوالی دیگر مبنی بر این که اگر اتفاقی مانند نماینده سراوان در مجلس ششم رخ می‌داد،‌ واکنش نمایندگان چه بود،‌ گفت: در آن مجلس سعی می‌شد اگر رفتارهای خارج از عرف و قانون صورت می‌گرفت نمایندگان با آن همراهی نکنند. مهم‌ترین کار ما در مجلس ششم بعد نظارتی بود،‌ به هیچ وجه رفتارهای این چنینی نداشتیم حتی در بعد رفتارهای مالی و فساد مجلس ششم به خوبی زیست کرد.

 

وی با اشاره به قضیه شهرام جزایری گفت: در جریان جزایری شما نگاه کنید که مجلس چگونه رفتار کرد؟ حتی مسائل خیلی پیش پا افتاده مانند هدیه گرفتن یک تلفن همراه را هم ما رسانه‌ای کردیم .

 

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب خاطر‌نشان کرد: در جریان مجلس ششم سعی برخی افراد در رسانه‌ای که جایگاه خودشان را از ملی به جناحی تنزل داده بود بر این بود که بزرگ‌نمایی کنند و این مسئله را عنوان نقطه ضعف ما مطرح کنند اما امروز مسائل بزرگتر را لاپوشانی می‌کنند.

 

وی تاکید کرد: مجلس ششم و نمایندگانش باتوجه به حریت و آزادگی که داشتند، از رفتارهای نامناسب با مردم نه تنها حمایت نمی‌کردند بلکه برخورد هم می‌کردند.

 

  • 10
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش