پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۱۵:۵۴ - ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۱۰۶۳۴۹
سیاست داخلی

آیت‌الله آملی در نشست مجمع تشخیص مصلحت نظام:

آیا مصلحت است با رفتارهای قلدرمآبانه غربی‌ها در اموری هم‌چون FATF همراهی کنیم؟

صادق آملی لاریجانی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: این بصیرت عظیمی است که ملت ما حتی در روستاها توانسته‌اند بین کم‌کاری برخی مدیران با آرمان‌های انقلاب اسلامی، تفکیک قائل شوند.

به گزارش روابط عمومی مجمع تشخیص مصحلت نظام، آیت‌الله صادق آملی لاریجانی رئیس این مجمع، در ابتدای نشست امروز شنبه ۲۷ مجمع بر تلاش مسئولان در جهت رفع مشکلات معیشتی و اشتغال مردم و رعایت مصالح و عزت کشور، تاکید کرد.

 

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ، با تجلیل از حضور حماسی مردم در راهپیمایی و جشن چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی، گفت: ما مطمئن هستیم این همت و عزم و حرکت الهی، حتما مورد عنایات خاص حق تعالی بوده و خواهد بود، این راهپیمایی با شکوه خنثی کننده توطئه های آمریکا و اذنابش در منطقه است.

 

وی افزود: هفته ها و ماه ها و سالها بود که اینها با میلیون ها دلار، تلاش کرده بودند همه رسانه هایی که در اختیار دارند را بسیج کنند برای اینکه یاس و ناامیدی را به مردم تزریق کنند، با حرکت عظیم مردم این تلاش های فریب‌کارانه و موذیانه، خنثی شد.

 

آیت الله آملی لاریجانی گفت: این لطف عظیم الهی است که شکرگزار آن باشیم و از طرف دیگر باید توجه داشته باشیم آمریکا و اذنابش در دشمنی با جمهوری اسلامی و این ملت عظیم همواره در کمین اند ، بنابراین باید هوشیاری بیشتر داشته باشیم و حرکات دشمن را رصد و توطئه ها را با درایت و تدبیر خنثی کنیم.

 

وی تلاش برای حل مشکلات مردم را وظیفه مسئولان در نظام اسلامی خواند و گفت: مطلبی که بر ما مسئولین فرض است این است که این ملت شایسته هر نوع تلاشی است، مسئولینی که حالا نوبت خدمت آنهاست که با کار جهادی و تلاش، با حضور در صحنه، به فکر حل مشکلات این ملت باشند.

 

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: این بصیرت عظیمی است که ملت ما حتی در روستاها توانسته اند بین کم کاری برخی از مدیران و آرمان های انقلاب اسلامی، تفکیک قائل شوند.

 

وی ادامه داد: اگر نبود این تفکیک، در این اجتماعات عظیم، حضور پیدا نمی کردند. این بصیرت مردم که در این سطوح تجلی می کند، واقعا باید مورد قدردانی باشد. مسئولین باید به برطرف کردن مشکلات مردم از قبیل مشکلات معیشتی، اشتغال و دیگر مسائل توجه کنند و ان شاالله امیدوارم این مسائل حل شود.

 

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: نکته دوم، تسلیت و تعزیت است به مناسبت شهادت جمعی از پاسداران عزیز وطنمان، که در حفظ امنیت مرزها، به شهادت رسیده اند. مقامات این عزیزان عالی است و رزق الهی نصیب آنها هست. از خداوند می خواهیم مقامشان را عالی تر بگرداند. به بازماندگان آنها صبر عنایت کند و مجروحان این حادثه هر چه زودتر بهبودی پیدا کنند.

 

وی خاطرنشان کرد: از مسئولین و مقامات نظامی و انتظامی و امنیتی کشور می خواهیم که پاسخ دندان شکنی به تروریست های جنایتکار بدهند ، جنایت کارانی که مورد حمایت سازمان های امنیتی کشورهای منطقه و برخی کشورهای فرامنطقه ای هستند.

 

آملی لاریجانی گفت: این را همه ما می دانیم و متاسفانه برخی کشورهای منطقه که این اعمال موذیانه را انجام می دهند ، از شکست هایی که داشته اند پند هم نمی گیرند و البته مطمئنیم که پاسخ دندان شکنی دریافت خواهند کرد. در هر حال جمهوری اسلامی، هیچگاه مسیرش را با این کارهای سخیف تغییر نخواهد داد .

 

وی در ادامه افزود: نکته سوم، پیام مهم مقام معظم رهبری است که به مناسبت چهل سالگی نظام جمهوری اسلامی، منتشر شد. این پیام واقعا پیام خاصی بود که انسان از متن این پیام احساس می کند که از متن صمیم وجود رهبری تراوش کرده و ایشان در کسوت پیر راه رفته ای که تمام این مسیر و پیچ و خم ها را طی کرده، مشکلات را دیده و تحلیل های روشن دارد و برای آینده مردم کشور خویش ترسیم روشنی می کند، با مردم سخن می گوید ، مخصوصا مخصوصا جوانان و استعداد آنها و توان داخلی را مورد توجه قرار می دهد. 

 

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ما امیدواریم که این پیام در مجامع مختلف ، مورد بررسی قرار بگیرد، تحلیل شود و خصوصا برای نسل جوان، تبیین شود اگر چه الحمدالله نسل انقلاب ما، فهیم هستند و خودشان به خوبی تحلیل می کنند و پیام را دریافت می کنند.

 

وی در ادامه افزود: نکته آخری که عرض می کنم مربوط به بحث لایحه پالرمو است. نکته‌ای که وجود دارد این است که ما در عین حال که باید مصالح کشور را رعایت کنیم، به نکاتی که از هر دو طرف مطرح می شود توجه بکنیم. باید به موضوع عزت مردم و عزت کشور هم توجه داشته باشیم.

 

آملی لاریجانی گفت: انسان احساس می کند که اروپایی ها با وجود این تعویق و تعلیقی که در انجام کارهایشان تا الان داشته اند در جریان اینستکس، نشان دادند چیزی که طلب می‌کنند فراتر از این حرف ها است.

 

وی ادامه داد: ما باید به این مطلب توجه داشته باشیم که در تایید و تصویب پالرمو اگر نظری بدهیم آیا واقعا آن چیزی است که اروپایی ها از ما خواسته اند یا امر فراتری همچون FATF را از ما توقع دارند؟ و جمهوری اسلامی، مجمع تشخیص مصلحت، مجلس و نهادهای دیگر آیا واقعا مصلحت است که با این طلب های قلدرمابانه کشورهای غربی همراهی کنند؟ راهپیمایی عظیم مردم نشان داد که مردم برای عزت خودشان بسیار ارزش قائل هستند. ما نباید ارزش های انقلاب را فراموش کنیم.

 

براساس این گزارش در این جلسه ادامه بررسی لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون سازمان ملل متحد برای مبارزه با جرایم سازمان یافته مالی موسوم به پالرمو اختلافی بین مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان در دستور قرار گرفت.

 

در نشست امروز، وزیر امور اقتصادی و دارایی، معاون حقوقی رئیس جمهور و رئیس کمسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نیز حضور داشتند و اظهار نظرهای مبسوط تعدادی از اعضاء مطرح گردید و با توجه به پایان وقت جلسه و ضرورت بحث و بررسی بیشتر در اطراف موضوع ، ادامه مباحث به جلسه آتی مجمع موکول شد.

 

 

  • 18
  • 7
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش