یکشنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۳
۱۰:۵۳ - ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۲۰۶۳۳۱
سیاست داخلی

رویای بازگشت به پاستور در ولنجک!

محمود احمدی‌نژاد,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران

سفرهای زیادی می‌رود و در جمع مردم حضور پیدا می‌کند. همراهانش هم شعار می‌دهند: «شعار هر چی مرده، احمدی ‌بر می‌گرده» تا مردمی که بسیاری از آنها از سر کنجکاوی حضور دارند، این شعار را تکرار کنند.

 

احمدی‌نژاد کاندیدای انتخابات ۱۴۰۰ است؟ بسیاری در مقابل این سوال تنها پوزخندی می‌زنند و می‌گویند‌: «محال است» برخی دیگر معتقدند: «احتمال رد صلاحیت او به مراتب بیشتر از تاییدش است» خودش و اطرافیانش اما گویی باور دارند که بار دیگر قرار است به پاستور برود! احمدی‌نژاد این روزها در دفتر ولنجکش است و اخیرا در پاسخ به پرسش شبکه تلویزیونی راشاتودی مبنی بر اینکه آیا قصد دارید دوباره برای ریاست‌جمهوری اقدام کنید گفت: «ما تابع خواست مردم‌مان هستیم، اما بازهم باید صبر کنیم.» احمدی‌نژاد و حامیانش مدت‌هاست از تغییر سخن می‌گویند اما به محتوای آن اشاره ندارند و هر سوالی را یا با سوال دیگر پاسخ می‌دهند یا اینکه می‌گویند «منتظر باشید».

 

مانند بهمن شریف‌زاده از اعضای حلقه نزدیک احمدی‌نژاد که گفته بود: ‌«فضای سیاسی کشور در سال ۱۴۰۰ بسیار متفاوت خواهد بود و خیلی چیزها تغییر خواهد کرد آقای احمدی‌نژاد اصلا درباره انتخابات ۱۴۰۰ حرفی نزده‌اند و نخواهند زد». به نظر می‌رسد هدف نخست از طرح این موضوع، تلاش برای فراموش نشدن آنهاست و اگر توجه شود احمدی‌نژاد هم مدت‌هاست از روش «انکار» بهره می‌گیرد و جالب‌تر از آن تاکید می‌کند که در ۸ سال ریاست‌جمهوری‌اش اشتباهی مرتکب نشده است اما پاسخ نمی‌دهد که چگونه ریشه بسیاری از مشکلات امروز جامعه در دوران ریاست جمهوری او کشف می‌شود که اخلال در نظام اقتصادی کشور یکی از این موارد است.

 

به هر حال احمدی‌نژادی‌ها که بهار را نام و سمبل جریان خودشان نامگذاری کردند در تلاشند با ادعای کاندیداتوری مجدد احمدی‌نژاد در انتخابات ۱۴۰۰ اینگونه وانمود کنند که خللی در اراده آنها ایجاد نشده است، اما سایرین مخالف این ادعاها هستند به عنوان مثال روز گذشته یک عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: «مثَل قدیمی است که می‌گوید: «هر کسی را از طریق هم‌نشینانش و رفقایش بشناس.» بنابراین مردم با زوایای شخصیت احمدی‌نژاد آشنا شدند و او دیگر محلی از اعراب ندارد. بی‌خود تلاش می‌کند تا دوباره مطرح شود.»

 

آیت‌ا... سیدهاشم بطحائی گلپایگانی درباره امیدهای احمدی‌نژاد برای بازگشت به عرصه ریاست‌جمهوری اظهار کرد: «از قدیم گفتند آرزو بر جوانان عیب نیست چه رسد به احمدی‌نژاد که پیر است. در مجموع نفس امّاره همواره انسان را تحریک می‌کند که از این حرف‌ها بزند اما خود فرد باید بسنجد و تصمیم بگیرد.» وی افزود: «احمدی‌نژاد باید به پرونده خود نگاه کند، سوابق کاری خود را ورق بزند و ببیند که چه خرابکاری‌هایی را مرتکب شده است. با در نظر گرفتن این مسائل او واقعا باید بررسی انجام دهد و ببیند زمینه دارد که دوباره به صحنه انتخابات ریاست‌جمهوری بیاید؟»

 

عضو مجلس خبرگان رهبری یادآور شد: «احمدی‌نژاد روی موج حرکت می‌کند و نفس امّاره هم طوری است که زشتی‌ها را نزد انسان زیبا و بی‌عُرضگی‌ها را عُرضه‌مند جلوه می‌دهد. معتقدم بعد از آن مسائلی که اتفاق افتاد و سوابقی که او از خود به جای گذاشت، زمینه اجتماعی برای بازگشتش وجود ندارد.» این استاد حوزه و دانشگاه درباره امکان تأیید صلاحیت احمدی‌نژاد گفت: «با حرف‌ها، تحریکات و تقرب‌هایی که داشته بعید می‌دانم که تأیید صلاحیت شود. چون در این مدت خیلی موج‌سواری و به همه هم تعرض کرد. بنابراین اگر احمدی‌نژاد در انتخابات ریاست‌جمهوری تأیید شود، مویّد زیر سوال می‌رود.» بطحائی گلپایگانی تأکید کرد: «برای برخی افراد میز ریاست خیلی لذت و جاذبه دارد؛ آن قدر که فرد همه اعتبارش را برای رسیدن و حفظ آن می‌گذارد».

 

اهمیت مجلس برای احمدی‌نژاد

البته باید به این موضوع توجه کرد که امکان حضور اطرافیان به‌ویژه وزرای احمدی‌نژاد در انتخابات مجلس وجود دارد که این موضوع را از دو زاویه باید مورد ارزیابی قرار داد. نخست اینکه این جریان با ارائه لیست مستقل و وعده‌های عوام‌پسند درصدد جلب توجه جامعه خواهد بود تا اگر در سال ۱۴۰۰ امکان حضور احمدی‌نژاد فراهم شد از این پتانسیلی که در سال ۹۸ آماده شده، بهره‌برداری کند. از سوی دیگر این جریان قصد دارد با فرستادن نیروهایش در مجلس به جریان‌سازی بپردازد که به احتمال زیاد شعارهای آنها در حمایت از مستضعفان و اقشار کم در آمد جامعه درعین انتقاد به عملکرد روحانی و مجلسیان دهم است.

 

armandaily.ir
  • 14
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش