جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۰۸:۱۹ - ۰۲ مهر ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۷۰۰۳۱۴
سیاست داخلی

جزئیات درگیری در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه

درگیری در دانشگاه علامه,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
دیروز همزمان با آغاز سال تحصیلی در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی بین دانشجویان بسیجی و اعضای انجمن اسلامی دانشجویان آزاداندیش درگیری اتفاق افتاد.

هر سال با آغاز سال تحصیلی انجمن‌های دانشگاه‌ها اقدام به عضوگیری از دانشجویان جدید می‌کنند. امسال هم با شروع ترم جدید دانشگاه‌ها، انجمن‌ها کار خود را شروع کردند. در این میان ویدئوهایی از دانشجویان در دانشگاه علامه منتشر شد که حکایت از درگیری شدید میان دانشجویان بسیجی و اعضای انجمن اسلامی دانشجویان آزاداندیش داشت.

یک عضو انجمن اسلامی دانشجویان آزاداندیش در این باره به ایرناپلاس می‌گوید: روز اول مهر و روز جذب عضو انجمن‌ها بود. طبق روال هر سال برای معرفی انجمن تصاویری از شخصیت‌هایی که از لحاظ فکری به آنها نزدیک هستیم روی میز نصب می‌کنیم. بچه‌های بسیج به عکس‌ها و مشخصا عکس میرحسین موسوی واکنش نشان دادند و شاکی شدند. آنها به دانشگاه اطلاع دادند و دانشگاه هم به ما گفت که عکس‌ها را برداریم. از آنجایی که هیچ مصوبه و بخشنامه‌ای مبنی بر اینکه نصب عکس میرحسین موسوی تخلف است، وجود ندارد ما هم عکس را برنداشتیم. اگر تخلف یا جرم بود که ما این کار را نمی‌کردیم. ما به آنها گفتیم درخواست شما غیرقانونی است.

دست یکی از بچه‌ها شکسته است

این دانشجو می‌افزاید: در ادامه دانشجویان بسیجی خودشان اقدام به برداشتن عکس کردند و دانشجویان تشکل ما هم مقاومت کردند. حتی دو سه بار اقدام کردند که عکس را بردارند. جلوی میز ما آمدند و دادوهوار کردند و با زور عکس را از ما قاپیدند. دوباره بچه‌ها مانع شدند. ۴۰ دقیقه بعد بسیجی‌ها از بیرون بیرون دانشکده دوستان دیگرشان را آوردند و همگی با هم به میز ما حمله کردند و بچه‌های ما را زدند. حدودا یک ربع درگیری فیزیکی بود. فیلم‌هایش هم موجود است. طوری بچه‌های ما را زدند که حالا دست یکی از بچه‌ها شکسته است. بعد از دانشکده بیرون رفتند و بعد از پنج دقیقه دوباره به دانشکده حمله کردند و بعد بچه‌های ما مانع شدند. از دانشکده‌های دیگر هم بسیجی‌ها آمده بودند. حدودا نیم‌ساعتی فضای داخل ملتهب بود. بعد نیروهای نگهبانی آنها را به دفتر حراست بردند.

وی می‌گوید: من خودم زیر دست و پا بودم و ندیدم  نیروهای حراست بیایند و جلوگیری کنند. تازه آنها خیلی زیاد بودند و نیروهای حراست چهار پنج نفر بیشتر نیستند. در این درگیری فقط ما نبودیم، بچه‌های انجمن علمی و دانشجویان ثبت‌نامی هم بی نصیب نماندند. خانواده‌ دانشجویان ثبت‌نامی می‌گفتند نمی‌خواهیم بچه‌ ما در این دانشگاه درس بخواند.

رئیس دانشکده می‌گوید که خودتان اقدام کنید

در این میان محمدغلامیان، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علامه هم به ایرناپلاس می‌گوید: دیروز مراسم استقبال از ورودی‌های دانشگاه بود. دوستان انجمن اسلامی دانشجویان آزاداندیش دانشگاه، عکس محکومان فتنه سال ۸۸ را در غرفه‌شان زده بودند. در این میان محکومان امنیتی هم پشت میز می‌نشینند و شروع به پر کردن فضای فکری دانشجویان می‌کنند. ما موضوع را ابتدا از حراست و معاون دانشگاه به صورت اداری پیگیری کردیم. معاونت دانشگاه دستور می‌دهند که این دوستان عکس‌ها را بردارند اما آنها خوداری می‌کنند و سه بار هم تذکر می‌دهند اما باز پای این بی‌قانونی‌شان می‌ایستند و عکس را برنمی‌دارند. مسئول حراست دانشکده مجبور می‌شود خودش عکس را بردارد. دوستان انجمن می‌آیند و به دفتر حراست ورود می‌کنند و عکس را بیرون می‌آورند. ما هم این موضوع را با دوستان دانشکده مطرح کردیم.

غلامیان اضافه می‌کند: ریاست دانشکده گفتند که من نسبت به این موضوع نمی‌توانم کاری انجام دهم. وسط دانشگاه علامه طباطبایی یک بی‌قانونی اتفاق افتاده و در این خط بی‌قانونی ریاست دانشکده نمی‌توانست جلوی این بی‌قانونی، فتنه‌گری و گذاشتن عکس سران فتنه بایستد. یعنی بی‌احترامی به انقلاب اسلامی تا اینجا زیاد شده است. بنابراین ۲۰ تا ۲۵ نفر از دانشجویان بسیج با دکتر تاج‌مزینانی، رئیس دانشکده صحبت می‌کنند و می‌گویند که ما چه کار کنیم؟ رئیس دانشکده می‌گویند که خودتان اقدام کنید. هم فیلم و هم صدایش هست. بچه‌های بسیج هم پایین می‌آیند. ابتدا فرمانده پایگاه بسیج که قبلا هم تذکر محترمانه داده بود(البته آنها به او توهین کرده بودند و او با خویشتن‌داری برگشته بود) به سوی انجمن آنها می‌رود.

به آنها می‌گوید که شما این را بردارید. همه اینها فیلم‌هایش موجود است و حراست دانشکده فیلم‌هایش را دارد. اینها از طریق دانشجویان دختر و یکی از آقایان‌ شروع می‌کنند به ضرب‌وشتم مسئول بسیج دانشکده. آنها تعدادشان بیشتر بود و بچه‌های بسیج برای درگیری نیامده بودند. فضا دوقطبی می‌شود و درگیری شروع می‌شود. آنها از غفلت حراست دانشکده استفاده می‌کنند و معدود بچه‌های بسیج را از دانشکده بیرون می‌کنند و خودشان شروع به محاصره کردن خواهرهای بسیج و حزب‌اللهی می‌کنند.

فیلم‌های حراست دانشکده موجود است

او در پاسخ به این سوال که دانشجویان انجمن می‌گویند، اول دانشجویان بسیجی حمله کردند، توضیح می‌دهد: فیلم‌های حراست دانشکده موجود است. اگر مسئله‌ای دارند، از بسیج دانشجویی در هر نهادی که خودشان گفتند چه در داخل و چه در خارج، شکایت کنند. ما این فیلم‌ها را می‌بریم و نشان می‌دهیم که ببینیم چه کسی، چه کسی را مورد ضرب‌وشتم قرار داده است. پنج شش نفر از بچه‌های بسیج برای اینکه خواهرها مورد ضرب‌وشتم قرار نگیرند، به زور وارد دانشکده شدند. خود من هم در این صحنه بودم. آمدیم داخل و حراست ما را برد به یک گوشه‌ و خواهرها ماندند. در را روی ما بست و ما مجبور شدیم از پنجره بیاییم داخل. ریاست دانشگاه در جریان نبود. نکته مهم این بود که این عزیزان از غفلت معاونان دانشگاه از این وضعیت استفاده کردند و این هنجارشکنی رخ داد.

مسئول بسیج دانشگاه علامه می‌گوید: مصوبه شورای امنیت ملی صراحتا می‌گوید سران فتنه سال ۸۸ ممنوع‌المصاحبه و ممنوع‌التصویر هستند. این ممنوع‌التصویر یعنی چی؟ یعنی در کل نظام مقدس جمهوری اسلامی ممنوع هستند. یعنی نباید عکسی از آنها در انقلاب اسلامی وجود داشته باشد. دانشگاه مگر با خارج از دانشگاه فرق دارد؟ قانون برای همه یکی است. جایی در مصوبه شورای عالی امنیت ملی گفته که فقط در رسانه‌ها ممنوع‌التصویر باشند؟ این یک مصوبه عمومی است. از کسی که حقوق خوانده است بپرسید. اگر قانون دیگری هست که بگوید آنها اینها می‌توانند در دانشگاه عکس داشته باشند، به ما نشان دهند.

  • 12
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش