پنجشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
۱۰:۱۱ - ۱۰ فروردین ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۱۰۰۹۱۹
سیاست داخلی

اول تصمیم می‌گیرند بعد آن را به بیگانگان نسبت می‌دهند

تاجرنیا: بیماران کرونایی چه اطلاعاتی دارند که پزشکان بدون مرز برای آن جاسوسی کنند؟

علی تاجرنیا,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
علی تاجرنیا نماینده پیشین مجلس با اشاره به اخراج پزشکان بدون مرز می‌گوید در کشور گروه‌هایی تصمیم‌گیر هستند که نه مشخص هستند و نه مسئولیت قبول می‌کنند اما می‌خواهند کاری را که مدیریت آن به عهده دولت است را خودشان مدیریت کنند.

با شروع شیوع ویروس کرونا در ایران و مرگ بیش از ۲۵۰۰ نفر در کشور، خبر‌هایی مبنی بر شروع به فعالیت و کمک رسانی پزشکان بدون مرز در ایران، منتشر شد. سازمان پزشکان بدون مرز یا ام‌اس‌اف (MSF) یکی از بزرگ‌ترین سازمان‌های پزشکی در جهان است که بیش از ۳۶۰۰۰ داوطلب از ۶۰ کشور در آن مشغول به فعالیت هستند و در شرایط بحرانی و مناطق محروم و نیازمند کمک، خدمت رسانی می‌کنند. برخی رسانه‌های دولتی اعلام کردند که مجموعه پزشکان بدون مرز در ایران مرکز فوریت‌های پزشکی با ظرفیت ۵۰ تخت توسط این سازمان برپا شده است. این مرکز ویژه درمان مبتلایان به ویروس کرونا قرار بود در محوطه بیمارستان دولتی امین اصفهان دائر شود.

با خبر شروع به کار این مجموعه، برخی جریان‌های تندرو در کشور، اعلام کردند که برخی از اعضای این سازمان جهانی برای جاسوسی به ایران آمده‌اند. اقدامی که مورد انتقاد بسیاری از کارشناسان قرار گرفت. بسیاری از مردم و کارشناسان معتقدند در شرایط فعلی که با کمبود کادر درمانی و افزایش مبتلایان و فوتی‌ها بر اثر ویروس کرونا مواجه هستیم، بهتر است به جای برچسب جاسوسی! اجازه کمک رسانی به این پزشکان را در کشور بدهیم. 

علی تاجرنیا پزشک و نماینده مجلس ششم در گفت‌وگویی با رویداد۲۴ می‌گوید: پزشکان بدون مرز مجموعه شناخته شده‌ای در همه دنیا هستند و در هر کجا که بحرانی رخ می‌دهد، این افراد که از ملیت‌های مختلفی هم هستند بر اساس تمایل خودشان و با منابعی که بعضا به آن‌ها تعلق می‌گیرد در جای جای دنیا فعالیت و خدمت رسانی می‌کنند. از آنجایی که ایران به نسبت کشور‌های دیگر در معرض آسیب بیشتری از ویروس کرونا بود و حتی تعداد فوتی‌ها نیز بیش از نرم خود کشور چین بود،مجموعه پزشکان خواهان حضور در ایران و خدمت رسانی شدند. البته این مجموعه مسیر قانونی برای ورود به کشور که همان وزارت کشور، وزارت بهداشت و وزارت خارجه و درکل مجموعه دولت است را طی کرده‌اند.

در مداوای بیماران کرونایی چه موضوع جاسوسی نهفته است؟

تاجرنیا ادامه داد: متاسفانه در کشور ما برخی از نهاد‌های تصمیم‌گیر وجود دارند که نه مشخص هستند و نه مسئولیت قبول می‌کنند. ظاهرا به جای نهاد‌های مسئول گروه‌های فشار در کشور ما تصمیم‌گیری می‌کنند. نمی‌خواهم بگویم جاسوسی وجود دارد یا نه، اما کشور ما ذهنیتی درباره کشور‌های مختلف خارجی دارد و معتقد است افرادی که به کشور می‌آیند لزوما برای یک هدف خاصی! است. اما سوال این است که در مداوای بیماران چه موضوع جاسوسی نهفته است؟ بگذارید این مسئله را کاملا توضیح دهم. جاسوس کسی است که اولا وابسته به یک نهاد جاسوسی باشد، دوما از حقوق و منافعی برخوردار است و سوم اینکه به اسناد و مدارک محرمانه‌ای دسترسی داشته باشد؛ بنابراین شما در بیمارستان و بیماران کرونایی و تعداد مبتلایان و فوتی‌ها، چه اطلاعات و دسترسی دیگری خواهند داشت؟

اول تصمیم می‌گیرند بعد آن را به بیگانگان نسبت می‌دهند 

این فعال سیاسی در ادامه یادآور شد: متاسفانه برای موجه جلوه دادن این تصمیم اشتباه، برخی از آمار‌ها و اطلاعاتی اعلام می‌شود که به هیچ عنوان مستند نیست، یا مثلا می‌گویند همه این افراد پزشک نبودند. زمانی که تصمیمی گرفته می‌شود دلایل واهی آن نیز فراهم می‌شود. در گذشته نیز این قبیل اتفاق‌ها سابقه داشته که می‌گویند فلان اتفاق توسط بیگانگان رخ داده است! بعد می‌روند تا بتوانند به نحوی این را به بیگانگان ربط دهند. متاسفانه این مشکل در کشور ما وجود دارد و همین تصمیم‌ها نمی‌گذارد که یک تصمیم عقلانی و درست گرفته شود.

دولت در برابر جان مردم و نظرهای غیرکارشناسی ایستادگی کند

تاجرنیا با بیان اینکه رفتار‌های دوگانه باعث مضحکه شدن در دنیا می‌شود، خاطرنشان کرد: کسی می‌تواند از فعالیت پزشکان بدون مرز جلوگیری کند که در ابتدای امر اجازه ورود آن‌ها به کشور را داده است. اگر نهایتا نهاد‌های نظامی تصمیم‌گیر هستند، از ابتدا هم خودشان باید این مسئله را پیگری می‌کردند نه اینکه مجموعه دولت این موضوع را مدیریت کند و بعد مجموعه دیگری بخواهد مدیریت را به دست بگیرد.

او می‌گوید: فکر می‌کنم این رفتارها، از آن دست رفتار‌هایی است که به شدت به حیثیت ایران در دنیا لطمه می‌زند. آنهم در شرایطی که مردم و پزشکان به شدت به این کمک‌ها نیاز دارند. این کمک‌ها به معنای ابراز همدردی و شروع کمک‌های بیشتر به ایران است و زمانی که این رفتار‌ها صورت می‌گیرد راه برای کمک‌های بیشتر بسته می‌شود.به دولت توصیه می‌کنم در جاهایی که جان مردم در میان است ایستادگی کند و تسلیم نظرهای غیرکارشناسی نشود.  

  • 22
  • 7
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۷
غیر قابل انتشار: ۹
جدیدترین
قدیمی ترین
توهم دشمن !!
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش