پنجشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
۲۰:۵۹ - ۱۵ آذر ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۹۰۰۸۹۴
سیاست داخلی

فاضل میبدی: ۴۰ سال شعار مرگ بر آمریکا مشکلات ما را حل نکرده است

فاضل میبدی
فاضل میبدی استاد دانشگاه و حوزه و فعال سیاسی بر این عقیده است که شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اروپا دردی از مردم دوا نمی‌کند و مسئولان به جای شعار دادن اگر به فکر منافع ملی بودند اکنون چنین وضعیتی نداشتیم.

طرح مجلس موسوم به رفع تحریم‌ها، بار دیگر دو دستگی در جامعه بر سر برجام را برجسته کرد. طی یک هفته اخیر مخالفان و موافقان این طرح طرف مقابل را به زیرپاگذاشتن منافع ملی متهم کردند؛ دولت و حامیان آن انتخابات ۱۴۰۰ را دلیل این مصوبه دانستند و در مقابل مجلس می‌گوید که به دنبال مذاکره عزت‌مندانه با غرب است. روسای قوه مقننه و مجریه نیز از این قاعده مستثنا نبودند. دعواهای سیاسی و جناحی در حالی بالا گرفته است که در مدت زمان باقی مانده تا برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ایران، بحران مشارکت همچنان به قوت خود باقی است. یک فعال سیاسی معتقد است در یک سال اخیر اتفاقاتی در کشور رخ داده که اعتماد مردم به حاکمیت کاهش پیدا کرده است. وی می گوید نمایندگانی که با وعده بهبود وضعیت مردم روی کار آمدند استارت خروج از برجام را زده‌اند و این رویه به هیچ عنوان به نفع مردم و کشور نیست و فقط به نفع اسرائیل و برخی از کشور‌های منطقه است. 

حجت الاسلام محمد تقی فاضلی میبدی عضو مجمع محققین در گفت‌وگو با رویداد‌۲۴ گفت: در یک سال اخیر اتفاق‌هایی در کشور رخ داد که باعث شد تا اعتماد مردم به حاکمیت بسیار کم شود. در مسئله کرونا حاکمیت می‌توانست جدیت و مدیریت بهتری داشته باشد، اما متاسفانه این کار صورت نگرفت و باعث از دست رفتن اعتماد مردم به دولت و حاکمیت شد. در کشور‌های دیگر اقتصاد سالم است و آنقدر که این ویروس در کشور ما بحران ایجاد کرد در آن کشور‌ها اینگونه نبود. پدیده دوم انتخابات مجلس و حضور کم مردم در انتخابات بود. نمایندگان وعده‌های بسیار زیادی داند و گفتند که به فکر معیشت مردم هستند، اما زمانی که وارد مجلس شدند صرفا به فکر منافع جناحی خودشان بودند و مدام به دولت، برجام و کشور‌های دیگر حمله کردند و قدمی در راستای حل مشکلات مردم برنداشتند. نتیجه انتخابات مجلس هم امیدوار کننده نبود.

رفتارهای مجلس یازدهم شبیه به رفتارهای دولت احمدی نژاد است

وی ادامه داد: نمایندگانی که با وعده بهبود وضعیت مردم روی کار آمدند استارت خروج از برجام را زده‌اند و معقتدم این رویه به هیچ عنوان به نفع مردم و کشور نیست و فقط به نفع اسرائیل و برخی از کشور‌های منطقه است. همه این موارد دست به دست هم داده است و اگر این رویه ادامه دار باشد معتقدم انتخابات ۱۴۰۰ از لحاظ میزان مشارکت به هیچ عنوان انتخابات خوبی نخواهد بود و اگر دولت آینده به دست افراطی‌ها بیافتد هم مشکلات بیشتر خواهد شد. این مجلس رفتار‌هایی انجام می‌دهد مانند رفتار‌های دوره احمدی نژاد، رفتار‌هایی که پدر مملکت را درآورد و اقتصاد کشور را نابود کردند. این قوه مقننه همان قوه مقننه دوران اول احمدی‌نژاد است. ما ۴۰ سال است که مرگ بر آمریکا و مرگ بر اروپا سر می‌دهیم، هیچ یک از این شعار‌ها مشکلات کشور را حل نکرده است.

وی افزود: رئیس مجلس باید عاقلانه رفتار کند. ثبات و پایداری کشور به نیروی نظامی و موشکی نیست، پایداری و ثبات کشور به اعتماد مردم به حاکمیت است و اگر ما این اعتماد را نداشته باشیم، هزاران هزار موشک هم اگر داشته باشیم مشکل ما را حل نخواهد کرد.

این استاد حوزه با بیان اینکه رئیس جمهور آینده نباید با رای حداقلی روی کار بیاید، گفت: اگر مردم در انتخابات شرکت نکنند و رئیس جمهور با حداقل رای انتخاب شود، هم برای نظام بد است و هم برای کشور! در این شرایط اعتبار ما زیر سوال می‌رود و کشور‌ها آنطور که باید و شاید با ما ارتباط نخواهند گرفت، زیرا می‌گویند پس مردم شما کجا هستند؟ اگر با همین دست فرمون ادامه دهیم با مسیر خطرناکی خواهیم رفت.

فاضل میبدی

مخالفان روحانی و ظریف به فکر منافع شخصی خودشان هستند

فاضلی میبدی ادامه داد: اینکه اصولگرایان رسیدن به مذاکره و توافق را در دولت خودشان مناسب بدانند و برای سایر دولت‌ها نامناسب، یک تفکر سمی و جناحی است. بالاخره مذاکره با آمریکا در زمان احمدی نژاد شروع شد، اما همین که دولت روحانی این کار را ادامه داد، اصولگرایان رفتار‌های نامناسبی از خود نشان دادند و صدایشان بلند شد. من معتقدم افرادی که برای دولت و ظریف شاخ و شانه می‌کشند به هیچ عنوان دلشان برای مردم و منافع ملی نسوخته است و فقط به فکر منافع شخصی و حزبی خودشان هستند. هر فرد بالغی می‌داند که اگر برجام در مسیر خود ادامه پیدا می‌کرد کشور را نجات می‌داد. اقتصاد ما ضعیف است و باید برای درمان آن فکری کرد. نماینده‌ای که حقوق‌های میلیونی می‌گیرند، امکانات و ماشین در اختیار دارند از کجا درد مردم را متوجه می‌شوند؟ در این شرایط می‌خواهند از برجام هم خارج شوند. این افراد به هیچ عنوان به فکر مردم نبوده و نیستند.

میبدی با بیان اینکه دعوا بر سر این است که مسئولین معتقدند مذاکره، توافق و بهبود اوضاع باید در زمان مسئولیت آن‌ها رخ دهد، تصریح کرد: اگر در این ۴۰ سال به جای شعار دادن، به فکر منافع و مصالح ملی بودیم وضعیتمان این نبود. متاسفانه در این سال‌ها الفبای اخلاق را در سیاست پیاده نکردیم.

شورای نگهبان رد صلاحیت کند اصلاح طلبان نمی‌آیند

وی با اشاره به رویه شورای نگهبان در انتخابات و احتمال رد صلاحیت‌ها، گفت: اگر شورای نگهبان بخواهد این روند رد صلاحیت‌ها را ادامه دهد، برخی از اصلاح طلبان در انتخابات شرکت نمی‌کنند.

  • 15
  • 7
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۱۲
غیر قابل انتشار: ۱۱
جدیدترین
قدیمی ترین
زیاد تنور انتخابات داغ نکنید ریس جمهور نتونست فیلتر تلگرامو بردار چه برسد به تحریم رقابت بر سر یه سلفی تاریخی میخوان اسمشون تو تاریخ باشه در اخر مثل چند رئس جمهور قبلی اعتراف مکنند که بیشتر از فضای محدودی که دارن نمیتونن حرکت کنن یعنی یه کارمند بیش نیستند
اقای میبدی ماحصل صحبت تو این بودکه اگر این رون ادامه پیداکند اصلاح طلبان نامزد انتخابات نمیشوند مگرتابه حال که بودندچه گلی به سرملت زدند اگرهم بشوندیقینا ردصلاحیت میشوند چون یک انسان میهن پرست ودلسوز واقعی مردم درمیان اصلاح طلبان وجود ندارد
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش