به گزارش انتخاب، علی مطهری، نماینده تهران در مجلس دهم، در صفحه شخصی خود نوشت: قوه قضاییه باید افرادی را که قانونشکنی کردند و تحت عنوان "شهید" در خیابانی نام دیگری را جایگزین نام استاد شجریان کردند مؤاخذه و مجازات کند. شهیدان فخریزاده و احمدی روشن هر دو افرادی خوشفکر و معتدل بودند و قطعاً از این کار راضی نیستند. شورای شهر باید تابلو را مجدداً نصب کند.
***
تابلو استاد شجریان در دل مردم است، خودتان را زحمت ندهید
کاوه معینفر در عصرایران نوشت: چند روز قبل بود که خبر نصب تابلوی خیابان استاد شجریان همراه با عکس آن منتشر شد، روز گذشته چند نفر در اعتراض به این اقدام نام خیابان استاد شجریان را به شهید محسن فخری زاده تغییر دادند که در میان آنها پدر شهید مصطفی احمدی روشن نیز دیده می شود.
محمد جواد حق شناس رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر در واکنش به این اقدام توئیت زد: « پس ازشهادت شهیدفخری زاده شورای شهر تهران به احترام این شهید والا مقام نام خ صنایع در منطقه ١ (محل کار وى) را با قید فوریت به نام ایشان نامگذارى کرد. بیش از ٤٥ درصد نامگذاری هاى این دوره به نام شهیدان سرافراز میهن بوده است. انتظار روادارى به نمادهاى جامعه خواسته زیادى نیست.»
رحیم احمدی روشن در گفتگو با سایت خبری مدارا درباره تغییر نام خیابان استاد شجریان به شهید فخری زاده، این اقدام را در راستای اعتراض به نامگذاری خیابانی به نام استاد شجریان دانست و گفت: «فردی که آنقدر برای مردم ایران ارزش قائل نبود که حتی ربنایش در ماه مبارک رمضان از صداوسیما برای مردم شهید باور و شهید پرور پخش شود چرا باید نامش بر سر تابلوهای معابر عمومی شهر قرار گیرد.
پدر شهید احمدی روشن که خود عامل اصلی تغییر نام خیابان استاد شجریان به شهید فخری زاده است، شجریان را خیانت کار به مردم ایران دانست و تصریح کرد: شجریان به مردم اعتقادی نداشت و شورای شهر تهران، شورای اسلامی شهر است یا شورای سلبریتی ها و خواننده ها است!
وی ادامه داد: آیا تمام هم و غم مردم این است که نام افراد معلوم الحال بر سر خیابان های شهر نصب شود!
احمدی روشن در پاسخ به اینکه شورای شهر قرار است مجددا تابلوی خیابان استاد شجریان را نصب کند، گفت: شک نکنید اگر این تابلو نصب شود مجددا آن را مخدوش و روی آن رنگ خواهیم پاشید، چرا که این فرد لیاقت این کار را ندارد.
یک تذکر ساده و ابتدایی لازم است: جناب پدر شهید احمدی روشن شما تابلو اسم استاد شجریان را مخدوش نکردید بلکه اسم روی آن را به شهید فخری زاده تغییر دادهاید، اگر از نظر شما این عمل مخدوش کردن است بی احترامی به شهید فخری زاده محسوب میشود.
حال پرسش اصلی این است: در کدام دادگاه و با کدام مدرک شجریان خیانتکار به مردم ایران است؟ با این استدلالهای شما؟
واقعا درباره بیانات آقای احمدی روشن باید گفت: شما پدر شهید و احترامت واجب، ولی یادتان باشد شما هم یک شهروند در یک کشور ۸۵ میلیونی هستید و همگی در برابر قانون یکسان.
جناب احمدی روشن و یاران، این همه نهاد تصمیمگیر، قانون گذار و قضایی وجود دارد، از نظر شما این کار غلط است باید اعتراض خودتان را به آنها اعلام کنید، اگر قرار باشد هر کسی احساس کرد که فلان اقدام از نظر او درست نیست و خود دست به کار شود، تغییر دهد، عوض کند و ... که دیگر باید فاتحه جامعه را خواند.
قطعا شخص یا اشخاصی وجود دارد که با بسیاری از تصمیمات یا اتفاقات موافق نیستند ولی در برابر قانون تمکین کرده و میکنند.
آیا رواست که کسی برود و تابلوی اسم شهید خیابان یا کوچهای را به هر دلیلی عوض کند؟
هر شخصی اگر برود و تابلوی اسم یکی از کوچهها و خیابانهای شهر تهران که به اسم شهیدی است را مخدوش کند این کار قطعا جرم است، حال سوال این است اقدامی که این گروه انجام دادهاند جرم نیست؟
بهرحال جایگاه هر کسی در تاریخ و در گذر زمان روشن خواهد شد و جایگاه رفیع شجریان در فرهنگ و هنر این مرز و بوم قابل انکار نیست.
یک یادآوری هم خالی از لطف نیست استاد شجریان محبوب دل بسیاری از ایرانیان است و این محبوبیت بسیار قبل تر و بیشتر از اندازه اسم یک خیابان است، اگر خیابانی در تهران مزین به اسم استاد شجریان شده باشد قطعا افتخاری برای شهر تهران است.
اسم کوچه و خیابان با یک بخشنامه یا دستور عوض شدنی است ولی سالهاست استاد شجریان در قلب ایرانیهاست حتی شاید شهید فخری زاده و شهید احمدیروشن هم به او گوش دادهاند.
از این دوستان که در مراسم تغییر اسم تابلوی استاد شجریان شرکت کردهاند دعوت میکنم آلبوم « شب، سکوت، کویر» یا «بیداد» استاد را گوش دهند قطعا آرامش بیشتری خواهند یافت.
- 23
- 4