چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳
۱۰:۴۷ - ۳۰ دي ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۱۰۰۱۸۱۴
سیاست داخلی

محمد صدر عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام: به کل دنیا اعلام کرده ایم که می خواهیم پولشویی کنیم

محمد صدر,عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام
محمد صدر، دیپلمات و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در رابطه اف ای تی اف و روند پیگیری آن در مجمع تشخیص مصلحت بیان کرد: خلاصه قضیه این است که اگر ما به عضویت این دو تا درنیاییم معنا این خواهد بود که ما به کل دنیا اعلام کرده ایم که هم می خواهیم، پولشویی کنیم و هم می‌خواهیم قاچاق ارز داشته باشیم و هم قاچاق انسان و... خواهیم داشت و نهایتا می‌خواهیم برای تروریسم، تامین مالی کنیم.

به گزارش برنا، محمد صدر، دیپلمات و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در رابطه اف ای تی اف و روند پیگیری آن در مجمع تشخیص مصلحت بیان کرد: واقعیت این است که اف ای تی اف و یا دو لایحه ای که باید در مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب شود؛ یعنی لایحه پیوستن به کنوانسیون مبارزه با جرایم فراملی و مبارزه با تامین مالی تروریسم جزو لوایحی است که اف ای تی اف توصیه کرده تا همه کشورها باید به عضویت آن در بیایند و قواعد آن را اجرا کنند و۱۹۰ کشور در دنیا، این کنوانسیون را تصویب کرده و به عضویت آن در آمده اند.

او افرود: خلاصه قضیه این است که اگر ما به عضویت این دو تا درنیاییم معنا این خواهد بود که ما به کل دنیا اعلام کرده ایم که هم می خواهیم، پولشویی کنیم و هم می‌خواهیم قاچاق ارز داشته باشیم و هم قاچاق انسان و... خواهیم داشت و نهایتا می‌خواهیم برای تروریسم، تامین مالی کنیم.

صدر تاکید کرد: تروریسمی که در اینجا منظور است و در سازمان ملل به تصویب رسیده، داعش، طالبان و القاعده است و به هیچ وجه به موضوعاتی که گروه هایی از دوستان اشاره می کنند، اشاره ندارد.

او اضافه کرد: دوستان می گویند ما بعد از عضویت نمی توانیم از جنبش فلسطین و لبنان حمایت کنیم این به هیچ وجه درست نیست. هر کشوری خود گروه های تروریستی را تعریف می کند و در ارتباط با قوانین ما شورای عالی امنیت ملی تعیین کننده است.

او افزود: برخی می گویند استقلال ما از بین می رود درحالیکه ۱۹۰ کشور این موارد را تصویب کرده اند آیا ۱۹۰ کشور نسبت به استقلال خود بی تفاوت هستند؟!

این عضو مجمع تشخیص مصلحت یادآور شد: جالب توجه این است که این ایرادات را کسانی می گیرند که دستی در کار ندارند، رییس بانک مرکزی می گوید ما باید بپیوندیم و این علیرغم همه ایراداتی است که آقایان می گیرند. رییس کل بانک مرکزی می گوید ما اگر نپیوندیم به هیچ وجه نمی توانیم، تبادلات بانکی، مالی و تجاری با دنیا داشته باشیم و به خصوص شعب بانکی ما در خارج از کشور با مشکلات جدی روبرو می‌شوند.

او ادامه داد: یعنی کسانی که اجرا در دست آنها است و مسئولیت اجرایی را بر عهده دارند می گویند برای ما مشکلی ایجاد نمی کند و در حمایت از جنبش های فلسطینی و لبنانی هم مشکلی نداریم.

صدر در رابطه با روند فعلی پیگیری اف ای تی اف در مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: آقای رییس جمهور مجددا نامه ای برای مقام معظم رهبری فرستادند و پیشنهاد دادند این ماجرا دوباره در مجمع تشخیص مورد بررسی قرار بگیرد. با توجه به آیین‌نامه داخلی مجمع، زمان یک سال گذشته بود و نمی شد مجددا مورد بررسی قرار بگیرد و رهبری به مجمع دستور دادند که طبق نامه و خواسته رییس جمهور، مجددا مورد بررسی قرار بگیرد که الان در دست بررسی است. تا اینجا هم دو جلسه کمیسیون مشترک در این رابطه تشکیل شده است.

او در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه علت ترس تندروها از کاندیداتوری محمدجواد ظریف چیست، عنوان کرد: دلیل اصلی پایگاه رای ظریف است. ظریف پایگاه رای و وضعیت خوبی در جامعه دارد خصوصا با اقداماتی که در دولت اول آقای روحانی در رابطه با برجام و مذاکره با پنج بعلاوه یک داشت، نیرویی شناخته شده و دیپلماتی برجسته است که مشخصا پایگاه رای خوبی دارد.

صدر با اشاره به جلساتی که اخیرا با ظریف در رابطه با انتخابات ۱۴۰۰ داشته است، گفت: تا اینجا ظریف در عدم حضور در عرصه انتخابات بسیار جدی است و می گوید من همیشه سعی می کنم مسئولیتی را بپذیرم که در آن تخصص دارم و تخصص من در سیاست خارجی و روابط بین الملل است و هم درسش را خوانده هم و تخصص دارم و در این حوزه می توانم، به نظام خدمت کنم و این استدلالی است که او در مورد خودش دارد. ظریف معتقد است در ریاست جمهوری بحث های اقتصادی هم مطرح است و آمادگی ندارد، ما تا اینجا نشنیده ایم که او بگوید آمادگی دارد اما تلاش ها ادامه دارد.

صدر در پایان گفت: الان نمی توانم پیش بینی کنم ظریف در انتخابات کاندیدا می شود یا نه و تا اینجا هر بار صحبت شده او همین مطالب را تکرار می کند.

  • 20
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش