در ادامه حاشيه هاى درگيرى على اصغر عنابستانى نماينده محلس يازدهم با يك سرباز، يك توييت او مربوط به ٤ سال قبل و نيز توييت شب گذشته او در واكنش به اين رخداد مورد توجه قرار گرفته است.
توييت ٤ سال قبل:
توييت شب گذشته در واكنش به حاشيه هاى درگيرى:
شورای نگهبان این همه فضیلت عنابستانی را چگونه تایید کرده است؟
عضو شورای شهر یزد در واکنش به ماجرای سیلی خوردن یک سرباز وظیفه راهنمایی و رانندگی از علیاصغر عنابستانی، نماینده سبزوار در مجلس، خواستار استعفای این نماینده شد.
به گزارش سایت ایمنا، ونوس عامری در صفحه توئیتر خود نوشت:"اینطور که معلومه جناب عنابستانی هم سیلی به گوش سرباز وطن زدهاند هم در تکذیبیهشان دروغ گفتهاند.این همه فضیلت را شورای نگهبان چگونه تأیید کرده است."
او این توئیت را با هشتگ "عنابستانی استعفا" منتشر کرد.
ورود به رفتار نادرست عنابستانی جزو وظایف شورای نگهبان نیست
نجات الله ابراهیمیان، عضو پیشین شورای نگهبان در پاسخ به این سوال که آیا شورای نگهبان به لحاظ قانونی، میتواند به رفتار نادرست نماینده سبزوار با یک سرباز ورود کند؟ گفت: ورود کردن به این موضوعات، جزو وظایف شورای نگهبان نیست. در واقع بحث اجازه نیست. ما یک قانونی درباره نظارت بر رفتار نمایندگان داریم. طبیعی است که با رخ دادن این گونه اتفاقات، باید با اجرای قانون با فرد خطاکار برخورد شود به بیانی دیگر باید گفت که نماینده نه مصون و نه معصوم است به هر حال جرمی مرتکب شده است بنابراین اگر این جرم در دادگاه ثابت شود باید مانند یک شهروند عادی، به جرم نماینده رسیدگی می کنند.
ابراهیمیان با تاکید بر اینکه جزو وظایف شورای نگهبان نیست که به رفتار نادرست عنابستانی با یک سرباز ورود کند، افزود: در واقع نظارت بر رفتار نماینده از سوی شورای نگهبان بدین معنا نیست که در کار نمایندگان دخالت کند. به عنوان مثال به آنها بگوید فلان کار را انجام دهد یا ندهد.
وقتی آن عمامه به سر، به رئیس جمهور توهین می کند،این نماینده هم به سرباز سیلی می زند
همچنین روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:آن سيلی که نماينده مجلس به صورت يک سرباز زحمتکش زد، يک ضربه معمولی نبود بلکه سيلی سختی به گوش مردم ايران بود.
اين صدای چندشآور تفرعن و قدرت بينظارت و افسارگسيختهاي است که اين روزها نهتنها از سبزواري که مهد دليران و پاکان و سربداران بوده است به گوش ميرسد، بلکه اخبار متعددی از اينگونه رفتارها در عرصههای ديگري نيز شنيده ميشود، از هتاکی برخی ديگر از نمايندگان قوه مقننه گرفته تا پخش مستقيم سخنان يک عمامه بسر در حال فحاشي و تهمت زدن به رئيسجمهور مملکت که او هم در همين لباس است از رسانه ملی و نمونههای تأسفبار ديگر.
آيا کسی نيست که بر سر اين بداخلاقی ها فرياد اعتراض و شلاق تاديب بلند کند، تا ملت بداند حداقل يک مدافع تمامکننده دارد که قادر است از حقوق و مظلوميت آنها حمايت کند؟
- 21
- 5