جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۴:۵۱ - ۱۲ مهر ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۷۰۹۳۲
سیاست خارجی

: پول‌های بلوکه شده ایران باید بدون قید و شرط بازگردانده شود

خطیب زاده: تیم اجرایی هسته ‌ای تغییر کرده و مذاکره کنندگان با توجه به برخی تغییرات نگاه‌ هایی را خواهند داشت/روابط خوبی با باکو و ایروان داریم

سعید خطیب زاده در نشست خبری,اظهارات سعید خطیب زاده در نشست خبری
سخنگوی وزارت خارجه کشورمان با اشاره به سفر وزیر خارجه ارمنستان به تهران گفت: در این سفر، مقامات دو کشور در مورد مسائل دو جانبه و گسترش روابط فی مابین دردر حوزه‌های سیاسی، فرهنگی و اقتصادی و ابعاد دیگر رایزنی و گفت‌وگو می‌کنند.

به گزارش ایسنا، سعید خطیب زاده ظهر روز دوشنبه در نشست خبری خود با خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا در مورد سفر اخیر وزیر خارجه ارمنستان به تهران و اینکه آیا این سفر در واکنش به تحولات اخیر در روابط ایران و آذربایجان صورت گرفته است، تصریح کرد: سفر وزیر خارجه ارمنستان به تهران از پیش تعیین شده بود.

وی ادامه داد: تهران روابط خوبی با باکو و ایروان دارد و روابط ایران با هیچ کشوری در برابر هیچ کشور دیگری نیست.

خطیب زاده با اشاره به نگاه ایران مبنی بر داشتن سیاست خارجی متوازن اظهار کرد:‌ هر چه روابط گسترده‌تری با کشورهای منطقه داشته باشیم صلح و ثبات بیشتری را در منطقه خواهیم داشت.

سخنگوی وزارت خارجه همچنین در پاسخ به سوالی در مورد اخبار منتشر شده مبنی بر استقرار تعدادی از عناصر گروهک های تروریستی و صهیونیستی در کنار مرزهای ایران و آذربایجان بعد از تحولات اخیر در منطقه قره باغ اظهار کرد:‌ در ابتدای وقوع جنگ در آن منطقه گزارش‌هایی را در این ارتباط دریافت کردیم و به اطلاع دوستان‌مان در باکو رساندیم و نظرمان را در این ارتباط اعلام کردیم. در نشست‌های مختلف دوستان ما در باکو اعلام کردند که هیچ تهدیدی متوجه کشورهای دیگر نیست.

وی گفت:‌ این گونه گزارش‌ها همچنان واصل می‌شود و اجازه بدهید که در مورد این مسائل از مسیر خودش با دوستان خودمان در آذربایجان صحبت کنیم.

خطیب زاده همچنین با اشاره به روابط ایران و آذربایجان گفت: روابط دو کشور روابط رو به رشدی داشته است. ایران سیاست اصولی خود را در مورد تحولات در این منطقه همواره پیگیری کرده است و از هیچ تلاشی برای کمک به برادران خود در آذربایجان دریغ نکرده است.

وی با بیان اینکه ما در سطوح مختلفی دارای روابط با آذربایجان هستیم و باید اجازه دهیم در همین مسیرها گفت‌وگو و رایزنی‌ها ادامه پیدا کند و نیازی به برخی از اظهارات رسانه‌ای تأسف برانگیز و کشاندن برخی از مسائل به سطح رسانه‌ای نیست، ادامه داد: ما از همان ابتدا به دوستان خود در باکو گفتیم که تمامیت ارضی و حاکمیت ملی آذربایجان را محترم می‌شماریم و کمک کردیم که این موضوع صیانت شود.

سخنگوی وزارت خارجه در ادامه صحبت های خود در ارتباط با اخبار منتشر شده در مورد نحوه برخورد مرزبانان آذربایجانی با رانندگان کامیون‌های ایرانی و برخی مشکلات پیش آمده برای آن‌ها اظهار کرد: ما رفتار صورت گرفته با رانندگان ایرانی را دوستانه و در چارچوب حسن همجواری بین دو کشور نمی‌بینیم. جزئیات و گزارشات منتشر شده از نحوه برخورد با این رانندگان جای تأمل زیادی دارد و فکر می‌کنیم که مقامات باکو باید دقت بیشتری در نحوه برخورد مرزبانان‌شان با اتباع ایرانی داشته باشند.

وی ادامه داد:‌ در روابط ایران و آذربایجان ملاحظاتی وجود دارد که مهمترین آن اقدامات و اظهارات خصمانه رژیم صهیونیستی از داخل آذربایجان علیه ایران است. ما به برادران خود در آذربایجان در این ارتباط صحبت کرده‌ایم و آنچه که روشن است این است که آذربایجان نباید اجازه دهد که مرزها و سرزمینش مورد سوءاستفاده طرف‌های سوم جهت اقدام علیه ملت ایران شود. ایران به خوبی بلد است که از ثبات و منافع خود حمایت کند و باکو باید به وظایف حاکمیتی خود در این زمینه عمل کند.

خطیب زاده همچنین به عزم مقامات دو کشور ایران و آذربایجان برای گسترش روابط شان اشاره کرد و گفت: سفرهای آتی بین مقامات دو کشور این عزم و اراده را نشان خواهد داد.

سخنگوی وزارت خارجه همچنین در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه در موضوع قره باغ، روسیه یکی از کشورهای ضامن صلح در فرایند کاهش تنش‌ها بین آذربایجان و ارمنستان بود و آیا با توجه به تحولات اخیر بین ایران و آذربایجان روسیه به عنوان ضامن صلح در منطقه قره باغ اقداماتی را برای رفع برخی از مسائل پیش آمده انجام داده است یا خیر، گفت:‌ایران در روابط خود با آذربایجان و دیگر همسایگان خود نیاز به میانجی ندارد و ایران خود همواره تلاش کرده است که در راستای کاهش تنش‌ها در منطقه تلاش کند و به صورت بی‌طرفانه نقش میانجی داشته باشد. روابط ایران با کشورهای آسیای میانه با جدیت خوبی در حال پیگیری است.

وی همچنین در بخش دیگری از صحبت های خود با بیان اینکه در خصوص موضوعات مختلف رایزنی‌های تهران با مسکو در حال انجام است و این رایزنی‌ها شامل حوزه‌های مختلف می‌شود، گفت:‌ایران و روسیه در خصوص برخی از تحولات در حوزه خزر دیدگاه‌شان کاملا مشترک و شبیه به هم بوده است.

خطیب زاده همچنین در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آقای امیرعبداللهیان در گفت‌وگوی خود با شبکه یک سیما اعلام کردند که یکی از مقدمات برای انجام گفت‌وگوهای وین می‌تواند اقدام آمریکا برای آزادکردن پول‌های بلوکه شده ایران باشد و آیا این پیغامی برای آمریکا بوده است، گفت:‌ آنچه که آقای امیرعبداللهیان درباره پول‌های بلوکه شده ایران در آمریکا گفتند پیغامی برای آمریکایی‌ها نبود بلکه یک واقعیت بود که ایشان بیان کردند. واقعیت این است که رفتار و روش کنونی دولت آمریکا با دولت قبل آمریکا تغییر نکرده است. آن‌ها می‌خواهند همچنان میراث شکست خورده ترامپ علیه برجام را حفظ کنند و در عین حال می‌خواهند در مذاکرات وین به نتیجه‌ای که دلشان می‌خواهد دست پیدا کنند. این در حالی است که ما تأکید داریم که آمریکا باید نشان دهد که در روش و اقدام تغییر کرده است. نمی‌شود که تحریم ها بماند و پول‌های ایران در بانک‌های بین‌المللی همچنان توقیف بماند و بعد آمریکا به عنوان طرف خواهان ادعاهایی را مطرح کند.

وی گفت:‌ آقای امیرعبداللهیان در این گفت‌وگوی تلویزیونی تأکید کردند که آمریکا به روش‌های گوناگون می‌تواند حسن نیت خود را نشان دهد از جمله اینکه این زمینه را فراهم کند که پول‌های بلوکه شده ایران آزاد شود.

سخنگوی وزارت خارجه همچنین در این نشست خبری در پاسخ به سوال دیگری ایسنا در ارتباط با انفجار اخیر در نزدیکی مسجدی در کابل که منجر به کشته شدن تعدادی از مردم در افغانستان شده است، تصریح کرد:‌ تروریسم در هر شکل و رنگی مردود و محکوم است و موضع جمهوری اسلامی ایران در این خصوص ثابت است.

وی ادامه داد:‌ افغانستان خسته از جنگ، خشونت و افراطی گری است و باید همه کمک کنیم که افغانستانی با صلح و ثبات داشته باشیم.

خطیب زاده همچنین در ارتباط با اخبار منتشر شده مبنی بر برگزاری رزمایش مشترک از سوی آذربایجان و ترکیه در منطقه نخجوان و موضع ایران در این ارتباط گفت:‌ ما یک بار اعلام موضع کردیم و تأکید بر این داریم که همه باید کمک کنیم که دراین منطقه صلح و ثبات وجود داشته باشد. در چند ماه اخیر و در چند هفته گذشته متأسفانه مانورهای متعدد نظامی در این منطقه برگزار شده است در حالی که ما باید همه تلاش کنیم که صلح و ثبات در این منطقه در حد اعلا حفظ شود.

سخنگوی وزارت خارجه همچنین در مورد اخبار منتشر شده مبنی بر سفر وزیر خارجه به لبنان گفت:‌ این سفر در پایان هفته جاری انجام خواهد شد و زمان قطعی آن اطلاع رسانی خواهد شد.

وی در همین ارتباط گفت:‌ تشکیل دولت در لبنان خواسته دیرینه ما بوده و این سفر برای گفتن تبریک تشکیل دولت به مقامات لبنان و مردم این کشور و تقویت روابط دوجانبه تهران و بیروت انجام می‌شود.

خطیب زاده همچنین در مورد اخبار منتشر شده در ارتباط با سفر علی باقری معاون سیاسی وزیر خارجه به قطر و رایزنی‌هایش با مقامات این کشور و اینکه این سفر در چه راستایی برگزار شده است،‌ گفت: سفر آقای باقری به قطر در ادامه سفرهای معاون سیاسی به کشورهای منطقه است. این سفر یک پیام کاملا روشن دارد که اولویت ایران، منطقه و روابط با همسایگان است. آقای باقری به عنوان معاون جدید سیاسی وزیر امور خارجه اولین سفر خارجی خود را به منطقه انجام داده‌اند و این پیام روشنی را برای اهل نظر دارد.

سخنگوی وزارت خارجه کشورمان در ادامه نشست خبری خود که حدود ۶۰ دقیقه به طول انجامید در پاسخ به سوال دیگری در ارتباط با اخبار منتشر شده مبنی بر برگزاری دور چهارم گفت‌وگوهای ایران و عربستان در بغداد و اینکه گفته شده هیئتی از عربستان به تهران برای بررسی زمینه‌های بازگشایی سفارت این کشور در ایران به تهران سفر کرده است، گفت: گفت‌وگوهای ایران و عربستان در بهترین وضعیت خود در حال پیگیری است. تاکنون چندین دور از این گفت‌وگوها در بغداد انجام شده است. این گفت‌وگوها به صورت منظم در حال انجام است که محور آن‌ها مسائل دوجانبه و منطقه‌ای است.

وی همچنین با بیان اینکه دو کشور هیچ پیش شرطی را برای انجام این گفت‌وگوها انجام نداده‌اند، گفت:‌ ما تلاش داریم که در چارچوب یک رابطه مرضی‌الطرفین به آغاز یک روابط پایدار برسیم.

خطیب زاده همچنین اخبار منتشر شده در مورد سفر هیأت سعودی به ایران را تأیید نکرد.

سخنگوی وزارت خارجه همچنین در پاسخ به سوال دیگری در مورد پرونده‌های مورد گفت‌وگو بین ایران و عربستان و اینکه گفته می‌شود یکی از پرونده‌های مهم در جریان این گفت‌وگوها پرونده بحران یمن است،‌ گفت: اجازه بدهید گفت‌وگوهای سیاسی و دیپلماتیک در جنس و مجرای خودش ادامه پیدا کند و در فضای رسانه‌ای چیزی گفته شود که شایسته این فضاست.

وی با بیان اینکه گفت‌وگوها بین ایران و عربستان در بغداد در حال انجام است، افزود: در این گفت‌وگوها در مورد پرونده‌های مختلفی صحبت شده و اتفاقا تمرکز اصلی بر گفت‌وگوهای دوجانبه است ولی موضوعات مورد علاقه طرفین نیز در حوزه منطقه‌ای مورد گفت‌وگو قرار گرفته و باز هم گفت‌وگو می‌شود.

این دیپلمات ارشد کشورمان در پاسخ به این سوال که آیا میزان پول‌های بلوکه شده ایران در بانک‌های خارج از کشور مشخص است،‌ اظهار کرد:‌در مورد اینکه میزان دقیق پول‌های بلوکه شده ایران در خارج از کشور به چه میزان است باید از بانک مرکزی بپرسیم.

وی با تأکید بر اینکه این پول‌ها باید به ملت ایران بازگردد، ادامه داد:‌ این پول‌های مردم ایران است. این پول‌هایی است که به خاطر گردن‌کشی آمریکا و بی عملی طرف‌های مقابل در بانک‌ها باقی مانده است در حالی که برای سنت،سنت این پول زحمت کشیده شده است و طرف‌های مقابل موظف به بازگرداندن این پول‌ها به ملت ایران بدون قید و شرط هستند. تلاش‌ها در این حوزه چه در مورد عراق و چه در دیگر کشورها تشدید شده است و امیدواریم حداکثر بازگشت منابع را طی ماه‌های آینده داشته باشیم.

خطیب زاده در پاسخ به سوالی در ارتباط با اخبار منتشر شده مبنی بر بازداشت دو تبعه کرد ایرانی توسط پلیس مرزی ترکیه و تحویل آن‌ها به یکی از گروهک های تروریستی مستقر در یکی از کشورهای منطقه گفت: اجازه بدهید این موضوع و موضوعات شبیه به این در مجرای خود پیگیری شود. من آخرین جزئیات این موضوع را نداریم. اجازه بدهید که اطلاعات در این زمینه دریافت و بعدا خدمت شما اطلاع رسانی کنم.

وی همچنین در پاسخ به سوال دیگری در ارتباط با فعالیت های برخی از گروهک های تروریستی در عراق و کردستان عراق علیه ایران و اظهار نظر اخیر مقامات دفاعی و نظامی کشورمان در مورد فعالیت‌های این گروه‌های تروریستی گفت: ما در قبال برخی از اقدامات تروریستی گروه‌های ورشکسته تروریستی در منطقه اقلیم کردستان که علیه ملت و دولت ایران عمل می‌کردند یک صبر راهبردی همراه با درایت داشتیم و تلاش داشتیم که این موضوع در مسیر خود حل و فصل شود.

خطیب زاده ادامه داد: ایران به دوستان خود در عراق و کردستان پیام قاطعی فرستاده و اعلام کرده که این مسیر دیگر نمی‌تواند ادامه دار باشد. این اقدامات تروریستی علیه ایران دیگر نمی‌تواند ادامه دار باشد و نمی‌شود در مرزهای اقلیم کردستان و در عراق شاهد حضور پایگاه‌های نظامی که توسط گروه‌های تروریستی ضد ایران اداره می‌شوند،‌باشیم. نمی‌توانیم شاهد برقراری پایگاه‌های نظامی باشیم که در آن گروهک‌های تروریستی برای حمله و اقدام علیه ایران تربیت و تعلیم نظامی می‌شوند.

سخنگوی وزارت خارجه کشورمان اعلام کرد: صبر راهبردی ایران در برابر اقدام گروهک‌های تروریستی مستقر در عراق و اقلیم کردستان به اتمام رسیده و باید اقلیم کردستان و دولت مرکزی عراق اقدام به خلع سلاح این گروهک‌های تروریستی کند.

سخنگوی وزارت خارجه کشورمان با بیان اینکه این موضوع مخالف اصول بین‌الملل است، گفت: ما به اقلیم کردستان عراق و دولت مرکزی عراق اعلام کرده‌ایم که ایران بیش از این نمی‌تواند صبر کند و این اقدامات قابل تحمل نیست و این گروه‌ها باید خلع سلاح شوند و قرارگاه‌های این گروهک‌های تروریستی برچیده شود.

خطیب زاده بیان اینکه بند ۷ قانون اساسی عراق می‌گوید که سرزمین عراق نمی‌تواند پایگاهی برای تروریست‌ها جهت ضربه زدن به کشورهای همسایه باشد،‌گفت: متأسفانه سال‌هاست که این موضوع در منطقه اقلیم رعایت نشده است و آن‌ها بارها به ما گفته‌اند که دارند تلاش می‌کنند که این موضوع حل شود.

وی ادامه داد: مطالبه جدی ما این است که قرارگاه این گروهک‌های تروریستی برچیده شود. این گروهک های تروریستی خلع سلاح شوند و ما دیگر بیش از این تحمل این دست اندازی‌های بچگانه در منطقه شمال غرب کشورمان را نداریم.

سخنگوی وزارت خارجه همچنین در پاسخ به سوال دیگری در مورد برخی از  اقدامات ایران علیه این گروهک های تروریستی در منطقه اقلیم کردستان عراق گفت: آنچه که ایران انجام داده حمله به اقلیم کردستان نیست بلکه حمله به پایگاه‌های گروهک‌های تروریستی است که در خاک عراق علیه ایران در حال انجام فعالیت هستند. این اقدامات دیگر پذیرفتنی نیست و با ادعای دوستی نمی‌خواند. ما یک مطالبه جدی و دقیق در این زمینه داریم. صبر راهبردی ایران در برابر این فعالیت‌های گروهک‌های تروریستی تمام شده است و اقلیم کردستان و دولت مرکزی عراق باید تصمیم بگیرند که می‌خواهند میزبان گروه‌های مدنی باشند یا گروهک‌های تروریستی.

وی ادامه داد: این گروهک‌های تروریستی باید خلع سلاح شوند و در این ارتباط اقلیم کردستان عراق و دولت مرکزی عراق مسئولیت و وظیفه دارد.

سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا ایران دارای پلن B در ارتباط با بحث مذاکرات وین و احیای برجام هست با توجه به اینکه بارها مقامات آمریکایی صحبت از طرح‌های B و C کرده‌اند، گفت:‌دولت جمهوری اسلامی ایران و نهادهای بالادستی در ایران معروف هستند که نگاه راهبردی به مسائل دارند. تقریبا هیچ دولت و حاکمیت سیاسی در دنیا نیست که پلن‌های B و C و یا D نداشته باشد و اتفاقا دیگر پلن‌های ما طرف‌های ما را به فکر فرو برده است. ما باید اجازه بدهیم که همه روی پلن A متمرکز شویم و باید توجه داشته باشیم که بدیل برای برجام بدیل جذابی نیست. در ارتباط با برجام سال‌ها گفت‌وگو شده است. براساس قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل این متن تبدیل به یک سند بین‌المللی شده است ولی متأسفانه طرفی به نام آمریکا وجود دارد که ناقض قطعنامه ۲۲۳۱ سازمان ملل و ناقض بند بند برجام است و تلاش کرده تمام طرف‌هایی که به نوعی به برجام پایبند هستند را تنبیه و تحت فشار قرار دهد.

وی با بیان اینکه احیای مجدد برجام در چارچوب منافع مردم ایران است و باید در این مسیر این توافق بین المللی احیا شود، تأکید کرد:‌ اگر تحریم ها به صورت موثر برداشته شود ایران نیز اقدامات جبرانی خود را متوقف می‌کند. این اقدامات برگشت‌پذیر هستند و ما می‌توانیم به روز صفر برگردیم.

سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آقای امیرعبداللهیان چندین بار اعلام کردند که مذاکرات وین به زودی انجام می شود و منظور ایشان از به زودی چیست و چه موقع است، اظهار کرد: به زودی که گفته شده یعنی به محض اینکه فرایند مرور گفت‌وگوهای انجام شده در وین به پایان برسد این گفت‌وگوها آغاز خواهد شد.

خطیب زاده تصریح کرد: دولت جدید دو فرایند و یا دو پرسه موجود را در ارتباط با این موضوع آغاز کرد که پروسه اول اصل مذاکرات وین بود که آقای رئیس جمهور و وزیر خارجه اعلام کردند که قطعا گفت‌وگوهای وین انجام می‌شود.

وی ادامه داد:‌ یک فرایند بررسی دیگر آغاز شده و شبانه روز و بدون وقفه ادامه دارد و در سطوح مختلف کارشناسی و تصمیم‌گیری انجام می‌شود که آن بررسی شش دور مذاکرات قبلی برگزار شده در وین است. وقتی این بررسی و مرور تمام شود ما حتی یک ساعت وقت را نیز تلف نمی‌کنیم و زمان مذاکرات جدید را مشخص می‌کنیم.

خطیب زاده با بیان اینکه این بررسی‌ها ادامه دارد، گفت:‌ البته فکر نمی‌کنم که این بررسی‌ها به اندازه ۹۰ روزی که طول کشید دولت آقای بایدن به مذاکرات وین بیاید به طول بیانجامد.

وی در پاسخ به این سوال که اگر مذاکرات احیای برجام در وین آغاز شود این مذاکرات از کجا آغاز خواهد شد، گفت:‌ واقعیت این است که تیم اجرایی هسته‌ای تغییر کرده و مذاکره‌کنندگان با توجه به این تغییرات نگاه‌هایی را خواهند داشت که در اولین جلسه گفت‌وگوهای وین گفت‌وگو خواهد شد و طرف‌های مقابل نیز باید به این نگاه بیایند که تغییراتی در دولت ایران انجام شده است.

سخنگوی وزارت خارجه همچنین در پاسخ به سوال دیگری در مورد رویکرد دولت جدید در حوزه سیاست خارجی تصریح کرد:‌ مهمترین نکته ای که در سیاست خارجی دولت پیگیری می‌شود توازن در سیاست خارجی است. این توازن صرفا در حوزه‌های سیاسی خارجی نیست بلکه در اهداف سیاست خارجی است. توازن مناسبی که متناسب با اهداف و مأموریت‌های وزارت خارجه و دولت باشد، در حال تعریف شدن است.

وی ادامه داد: این توازن هم در نگاه جغرافیایی و نگاه به همسایگان و هم توازن در اهداف سیاست خارجی است.

به گزارش ایسنا، سعید خطیب زاده در ابتدای این نشست خبری گزارشی از روزشمار عملکرد وزارت خارجه  طی دو هفته گذشته ارائه داد.

  • 10
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۹
غیر قابل انتشار: ۱۲
جدیدترین
قدیمی ترین
وای وای امریکا از این هشدارت شلوارشو خیس کرد. پولهایی که حتی یه اسکناسش تو جیب من جوون ایرانی نره خدا کنه هرگز اون پولها آزاد نشه
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش