چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳
۱۴:۵۲ - ۲۱ شهریور ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۰۰۰۸۹۸
سیاست خارجی

جابری‌انصاری:

راه‌حل‌های منطقه‌ای نمی‌تواند جایگزین تعیین سرنوشت سوریه توسط ملت سوریه باشد

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,سیاست خارجی,حسین جابری‌انصاری

حسین جابری‌انصاری در خصوص توافق آمریکا و روسیه درباره آتش بس در سوریه با بیان‌ این‌که بحران روسیه دارای سه بعد سیاسی، امنیتی و انسانی است گفت: هرگونه توافق و راه‌حلی در ارتباط با بحران این کشور باید هر سه این جنبه‌ها را در نظر داشته باشد.

به گزارش ایسنا، منطقه خراسان حسین جابری‌انصاری روز یک‌شنبه در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به این‌که بحران سوریه مساله‌ امنیتی به معنای حضور و نقش‌آفرینی گسترده گروه‌های تروریستی است که امنیت منطقه و جهان را به هم زده بیان کرد: هر راه‌حلی بدون توجه به بعد امنیتی این بحران ابتر و ناقص است.

 

وی با اشاره به بحران سیاسی در سوریه گفت: مطالباتی از سوی بخش‌هایی از جامعه‌ سوریه برای تغییر وجود دارد بنابراین هر راه‌حلی باید این مساله را مورد توجه قرار دهد. در کنار این موضوعات فاجعه‌ انسانی است که در نتیجه این بحران ایجاد شده که راه‌حل‌هایی که در رابطه با این کشور مطرح می‌شود باید حتما به این مسائل توجه داشته باشد.

 

معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه با تاکید بر این‌که جمهوری اسلامی همواره معتقد بوده که بحران سوریه راه‌حل نظامی ندارد، بلکه باید از طریق راه‌حل سیاسی صلح‌آمیز این بحران خاتمه یابد  افزود: هرگونه راه‌حل و توافقی از سوی بازیگران منطقه‌ای و بین‌المللی، نمی‌تواند جایگزین تعیین سرنوشت سوریه توسط ملت سوریه باشد و هرگونه توافقی باید مقدمه‌ساز و تسهیل‌کننده رویه به عنوان مساله‌ای که به بحران حاکم بر این کشور خاتمه می‌دهد، باشد.

 

وی ادامه داد: با مجموعه این نکات و ملاحظاتی که اعلام شد، جمهوری اسلامی از هرگونه آتش بس و طرح صلحی که به فاجعه انسانی جاری در سوریه خاتمه بدهد و آن را محدود کند و زمینه‌های حل سیاسی بحران را بر اساس مراجعه به آرای عمومی ملت سوریه برای تامین آینده مردم این کشور فراهم کند، استقبال می‌کنیم. البته اعلام نظر جزیی‌تر درباره‌ این توافق منوط به رایزنی با دوستان و  متحدان ما است.

 

این مقام وزارت امور خارجه در بخش دیگری از نشست خبری در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر اینک‌ه ایران در جریان جزییات این توافق قرار داشته یا نه؟ اظهار کرد: این توافق‌ها یک‌باره و پنهانی انجام نشده است. در طول یک سال گذشته در مقاطعی روسیه نکات اصلی را در جریان گفت‌وگوها به ایران منتقل کرده است و البته از طرق دیگری هم اطلاعاتی به دست ما رسیده و این یک امر ناگهانی نبوده است.

 

جابری‌انصاری افزود: جمهوری اسلامی در این گفت‌وگوها مشارکتی نداشته و مسوولیت و تعهدی نیز در این راستا بر دوش ما نخواهد بود. اما ما از هرگونه توافقی که از سوی دولت و ملت سوریه پذیرفته شود و چارچوب‌ها و اصول کلی ابعاد فاجعه انسانی جاری در سوریه را کنترل و متوقف کند، استقبال می‌کنیم.

 

معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه هم‌چنین با بیان این‌که هیچ‌گونه تضمینی در ارتباط با طرح‌های صلح و توافقات وجود ندارد، گفت:‌ صحنه سوریه یک بحران پیچیده و چند لایه است و با مداخله بازیگران متعدد درون سوری، منطقه‌ای و بین‌المللی است که منافع و برداشت‌های بازیگران در این بین نیز با یکدیگر تفاوت‌هایی دارد. موفقیت راه‌حل سیاسی بحران سوریه به این مساله منوط است که مساله تروریسم را به عنوان یک اولویت اساسی مورد توجه قرار دهد و زمینه را برای مهار جریان‌ها و گروه‌های تروریستی فراهم کند.

 

وی ادامه داد: باید برای ملت سوریه امکان دریافت آراء آنان برای تعیین آینده کشورشان فراهم شود و باید در تجربه‌ عملی، همراهی بازیگران مختلف را نیز در این طرح ببینیم. ایران نیز از طرح‌هایی که زمینه کنترل فاجعه انسانی در سوریه را فراهم می‌کند و امکان رجوع به آرای ملت سوریه را در بر دارد، استقبال می‌کند.

  • 13
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش