به گزارش انتخاب، اما می توان می گفت ادامه تنش زایی های سعودی علیه ایران، این بار پیامی علنی در مورد طبیعت گرایشهای آن در رابطه با اسرائیل و اعلام ائتلاف استراتژیک بین عربستان و رژیم صهیونیستی را در بردارد.
افزون بر آنچه گذشت، و با توجه به بازگشت نخست وزیر لبنان به بیروت، آیا می توان گفت زمان جنگ نیابتی بین ایران و عربستان سعودی به پایان رسیده و جنگ کلامی که با گفته های بن سلمان به راه افتاده، آغازی برای یک نبرد واقعی در منطقه است که تنها با تغییراتی ریشه ای پایان می یابد؟
در شرایطی که نقشه استعفای حریری برای برهم زدن اوضاع در لبنان و کشیدن ایران به جنگی مستقیم با سعودیها با شکست مواجه شد، آیا امروز در مقابل سناریوی تازه ای برای جنگ بین ایران و سعودیها قرار داریم؟ بویژه آنکه ایران در پی سخیف خواندن سخنان بن سلمان اعلام کرد برای حمایت از انصارالله آمادگی دارد.
کاملا مشخص است که ایران با این اعلام موضع، به سعودیها در مورد عاقبت هر گونه جنگی علیه محور مقاومت هشدار داده است. سخنان سردار جعفری در این باره را می توان پاسخی جدی در مقابل عربستان دانست.
به نظر می رسد اظهار نظرهای اخیر مسئولان ایرانی، مبتنی بر کنار گذاشتن لحن نرم که مدت اندکی پس از استعفای حریری بین انها حاکم بود و جایگزین شدن لحن تند در مقابل سعودیهاست و در همین راستا، ایرانی ها، قصد دارند سیاست جدیدی را در برخورد با سعودیها اتخاذ کنند که بر مبنای آن هر گونه اقدام تنش زایی از سوی ریاض، توسط تهران پاسخ داده می شود.
در نهایت باید گفت اقدامات سعودیها در راستای افزایش تنش ها علیه ایران، در صورتی که ادامه داشته باشد، به نفع ایران خواهد بود و این تشنج آفرینی عربستان علیه ایران به مانند طوفانی در یک فنجان است که در صورت استمرار، بازنده اصلی، بن سلمان است.
- 18
- 1