جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۸:۰۶ - ۲۲ آذر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۹۰۶۲۱۳
سیاست خارجی

لاریجانی:

انتقال عجولانه پایتخت رژیم صهیونیستی جدیدترین اقدام بی‌حساب و کتاب آمریکایی ها

لاریجانی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,سیاست خارجی
رئیس قوه مقننه، با اشاره به چالش های مهم اقتصادی، منطقه ای و بین المللی ایران از منظر منافع ملی، گفت: عقل حسابگر و مصلحت اندیش بر همگرایی تاکید می کند.

به گزارش ایسنا، علی لاریجانی در شورای اداری استان گیلان که در سالن الغدیر استانداری برگزار شد، بهبود شرایط زندگی مردم را دغدغه اصلی مدیران دانست و اظهار کرد: در سطح کلان مسائل کشور تحولاتی در صحنه منطقه ای و بین المللی رخ داده که بی‌تاثیر بر مناسبات داخلی ما نیست.

 

وی با بیان اینکه باید در شرایط و ظرف موجود درست تصمیم گیری کنیم، افزود: اتفاقات و تحولات چند ماه گذشته نشان می دهد که آمریکایی ها یک روش ایذایی را برای جمهوری اسلامی و ملت ایران دنبال می کنند. اگرچه این وضعیت در چند سال گذشته یک همگرایی بین کشورها برای تحمیل فشار بر ایران ایجاد کرده بود، اما امروز آمریکاست که زیر میز برجام می زند و در مسائل منطقه ای دردسر ایجاد می کند.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی انتقال عجولانه پایتخت رژیم صهیونیستی از تل آویو به بیت المقدس را جدیدترین اقدام بی حساب و کتاب آمریکایی ها دانست و تصریح کرد: اگرچه پشت این حرکت یک طراحی وجود دارد، اما صحنه بین المللی و دوستان آمریکا نگران اینگونه اقدامات هستند.

 

لاریجانی، آمریکایی ها را مسبب آشفتگی های سیاسی منطقه دانست و گفت: رفتار ایالات متحده آمریکا چه نسبت به ایران چه نسبت به منطقه نسنجیده و دردسرساز است. زد و بندهای برخی از کشورهای منطقه با آمریکا نیز ایجاب می کند که جمهوری اسلامی ایران با دقت نظر بیشتری گام بردارد.

 

وی با بیان اینکه تروریست ها در سوریه و عراق ضربه جدی خوردند، خاطرنشان کرد: نقش ایران در نابودی تروریست های منطقه بی بدیل بود. چند سال گذشته که ایران با دعوت سوریه مبارزه با تروریست ها را آغاز کرد، تنها بود و بسیاری از کشورها حضور ایران را غلط می دانستند، اما ایران براساس چارچوب روشن سیاست خارجی در کنار هدایت های مقام معظم رهبری و حمایت شورای عالی امنیت ملی گام های درست و سنجیده ای برداشت.

 

رئیس قوه مقننه با اشاره به همکاری روسیه با ایران در مبارزه با تروریست های داعش، متذکر شد: ضربه ای که داعش از جبهه مقاومت در عراق خورد، کاری بود و عراق نجات پیدا کرد. البته اقدام ایران بدون هزینه نبود و عزیزان ذی قیمتی به شهادت رسیدند، اما شهادت آنان نتیجه داشت، زیرا رفتار تروریست ها از جهات مختلف بر امنیت ملی ما اثرگذار بود.

 

لاریجانی نتیجه پایداری و استقامت ایران در عرصه منطقه ای را مثبت ارزیابی کرد و ادامه داد: برخی از کشورهای منطقه با عناد نسبت به ایران، همکاری با رژیم صهیونیستی را آغاز کرده اند که خسارت بزرگی برای مسلمین است. متاسفانه امروز کشورهایی که باید ایستادگی و مقاومت داشته باشند، چنین رفتاری از خود نشان نمی دهند که بی تاثیر بر مناسبات کشور نیست.

 

وی دستاوردهای ایران در منطقه را مطلوب دانست و عنوان کرد: باید با دقت از لغزش گاه ها عبور کنیم لذا اقتضا می کند بر مسیرهایی که پیشرفت داشته ایم، استقامت بورزیم و برای حل مسائل بین المللی از تجربیات گذشته در جهت منافع ملی درست بهره بگیریم و آنها را دستاویز سلایق قرار ندهیم.

 

رئیس مجلس، با بیان اینکه هماهنگی خوبی در سطح کشور وجود دارد، اظهار کرد: تدابیر مقام معظم رهبری راهگشای منافع ملی است لذا باید همبستگی ها، هماهنگی ها و هم افزایی ها را در داخل افزایش دهیم و از چالش های داخلی صرفه نظر کنیم. تعامل خوب و سنجیده ای در سطح سوای سه گانه و نهادهای مهم کشور نیز برقرار است و رفت و آمد فکری وجود دارد.

 

لاریجانی، اختلاف نظر را ذات دموکراسی دانست و خاطرنشان کرد: در کشوری که دموکراسی وجود داشته باشد، اختلاف نظر هم هست و اگر این تعاملات فکری و اختلاف نظرها سرکوب شود، ارتقای فکری ایجاد نمی شود.

 

وی با اشاره به چالش های مهم اقتصادی، منطقه ای و بین المللی ایران از منظر منافع ملی، گفت: عقل حسابگر و مصلحت اندیش بر همگرایی تاکید می کند. خوشبختانه نمایندگان تلاشگر استان گیلان در مجلس شورای اسلامی بسیار پرتحرک و نقش آفرین هستند و این ظرفیتی برای حل مسائل گیلان در سطح ملی و استانی است تا بسترهای لازم برای توسعه استان را فراهم کنند.

 

رئیس قوه مقننه، خواستار تعامل استاندار و نمایندگان شد و بیان کرد: هرچه تعامل بیشتر باشد قطعا دستاوردها بیشتر می شود.

 

لاریجانی، مسئله اقتصادی را اولویت کشور در درجه اول دانست و اضافه کرد: کلید کار و پرش اقتصادی، ایجاد ثروت با افزایش تولید و صادرات است. در شرایط فعلی در بسیاری از زمینه ها از جمله زیرساخت ها پیشرفت داریم، اما اقتصاد ما ثروت زا نیست. اجرای درست سیاست های ابلاغی اقتصاد مقاومتی و اصل ۴۴ که از سوی رهبر انقلاب بیان شده، ما را به وضع مطلوب می رساند. استان گیلان نیز باید به راهکارهای افزایش تولید و صادرات از طریق ایجاد صنعت کشاورزی، گردشگری و خدمات بیندیشد.

 

رئیس مجلس برخی از مناقشات در کشور را ناشی از عدم تحقق رونق اقتصادی دانست و تصریح کرد: باید در حوزه اقتصاد مسابقه به وجود آید و همه در این جهت حرف بزنند، زیرا اولویت کشور است. در لایحه بودجه ۹۷ به دنبال تقویت تولید هستیم و جاهایی که به تولید آسیب می زند را علاج خواهیم کرد.

 

وی با بیان اینکه در سطح استان گیلان ظرفیت های فرهنگی، کشاورزی و گردشگری خوبی وجود دارد، تاکید کرد: محورهای توسعه گیلان باید مشخص شود. البته طرح آمایش سرزمین در کشور هنوز به نتیجه نرسیده و امیدواریم تا پایان امسال تدوین شود. در طول پنج برنامه، آمایش سرزمین مورد تاکید بوده و قطعا اجرای آن گام مثبتی خواهد بود.

 

لاریجانی صادرات از طریق راه آبی با کشورهای حاشیه دریای خزر را یکی دیگر از ظرفیت های گیلان دانست و یادآور شد: خوشبختانه کشورهای همسایه مانند روسیه روابط خوب و درازمدت با ایران دارند و بسیاری از شرکت های صادراتی ایران در این کشورها رشد داشته اند لذا در بودجه ۹۷ به صادرات توجه خاص داریم و قطعا از ظرفیت مرزی گیلان استفاده می کنیم.

 

رئیس قوه مقننه با تاکید بر لزوم تدوین مشوق های پایدار صادراتی در بودجه، خاطرنشان کرد: گیلان یک منطقه سرسبز محسوب می شود، اما قاره اروپا نیز با وجود سرسبزی فراوان، دارای کارخانجات بسیاری است که به محیط زیست آسیب وارد نمی کند لذا صنعتی شدن باعث پرش اقتصادی گیلان خواهد شد و نباید از این موضوغ غفلت کنیم.

 

وی با اشاره به مشکلات عدیده گیلان در بخش کشاورزی به ویژه برنج، عنوان کرد: براساس گزارشات، تنها ۸۰۰ هزار تن کمبود برنج داریم که در قطعا با تقویت کشاورزی به خودکفایی در این بخش می رسیم؛ البته باید چرخه اقتصادی روستاییان را فعال کنیم که فقط وابسته به کشت محصول برنج نباشند، زیرا درآمد روستاییان مکفی نیست و باید از طریق صنعت، معدن، کشاورزی و گردشگری درآمد آنها را بالا ببریم.

 

لاریجانی، با اشاره به پرداخت تسهیلات ۱۰ هزار میلیارد تومانی اشتغال روستایی، بر انتقال صنایع به شهرک های صنعتی روستایی تاکید کرد و گفت: باید در کشاورزی اعم از برنج و چای و ابریشم صنایع کمکی ایجاد شود و قطعا از صندوق توسعه ملی کمک می گیریم. البته دولت به اندازه کافی حجیم است و منبعی برای عمران کشور باقی نمانده و باید از بخش خصوصی استفاده کنیم.

 

وی با بیان اینکه پسماند به ویژه در استان های شمالی یکی دیگر از اولویت های کشور در بودجه است، اظهار کرد: استان های شمالی بیشتر از سایر استان های کشور در معرض آسیب محیط زیست قرار دارند. قطعا اگر دولت در بحث پسماند ورود کند موفق نخواهد شد و باید از بخش خصوصی کمک بگیریم.

 

 

 

 

 

  • 15
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش