چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
۱۷:۴۲ - ۲۸ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۷۶۰۴
سیاست خارجی

مجید انصاری: مشکلات جز با تعامل سازنده با دنیا و پایان خصومت‌ها در داخل حل نمی‌شود

مجید انصاری,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,سیاست خارجی
مجید انصاری گفت: مشکلات کشور جز با تعامل سازنده با دنیا و پایان خصومت‌ها در داخل کشور حل نخواهد شد.

به گزارش ایسنا، این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در مراسم سالگرد بزرگداشت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی که در حسینیه یادگار امام قزوین برگزار شد، اظهار کرد: انسان موجودی است که به اذن خدا سرنوشت خود و آینده‌اش را خود می‌سازد و این افتخار بزرگی برای انسان در میان موجودات عالم است که خود می‌تواند با ابزار علم انتخاب‌گر باشد.

 

وی افزود: در مسیر انتخاب گری و سازندگی علاوه بر وحی و قانون، انسان نیازمند الگو است و این الگوها هستند که جهت را مشخص می‌کنند.

 

انصاری با بیان اینکه به همین جهت است که در دنیای معاصر با حجم گسترده‌ای از رسانه‌ها سعی می‌شود الگوهایی به انسان معرفی شود، ادامه داد: متاسفانه در این عرصه غربی‌ها و کسانی که در صدد استحاله ملت‌ها هستند الگوهای خود را در عرصه‌های گوناگون بر ذهن جوانان ما تحمیل می‌کنند.

 

وی گفت: در این میان مردم ایران به عنوان ملتی متمدن و کشوری کهن و انقلابی با ملت شجاع و زنده و بیدار نه تنها برای خود الگو دارند بلکه می‌توانند الگوهای شرف و انسانیت را به دیگر کشورها مخصوصاً کشورهای اسلامی معرفی کنند. این الگوها مانند پرچمی هستند که در دریای متلاطم زندگی راهنمای انسان خواهند بود تا انسان به ساحل برسد. در قرآن نیز بخش اعظمی از آیات به معرفی الگوهای می‌پردازد و سعی می‌کند برای انسان الگو معرفی کند.

 

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: این روزها گاهی در فضای مجازی یا در برخی مراسمات برای بزرگداشت شخصیت‌های انقلاب، اینگونه القاء می‌کنند که مردم گرفتار هستند و برگزاری این مراسمات چه ضرورتی دارد اما پاسخ این است که اگر جامعه‌ای الگوهای حیات سیاسی و اجتماعی خود را گم کند مانند افراد گمشده در ظلمات و دریای پر تلاطم می‌ماند.

 

انصاری گفت: هاشمی به تجلیل ما نیاز ندارد بلکه ما خود مراسم را برگزار می‌کنیم تا به جوانان بگوییم که از یک روستای دور افتاده در کویر به نام بهرمان یک کودک راه علم را این چنین می‌کند و در ساحت بزرگان خود را ساخته و سرآمد روزگار خویش می‌شود.

 

وی اظهار کرد: اگر یاد امام (ره) را بزرگ می دانیم به دنبال این هستیم که به جوان امروز بگوییم که طی کردن مسیر تعالی و تکامل، مخصوص پیامبران نیست و انسان نیز می‌تواند مانند امام (ره) مسیر را به گونه‌ای طی کند که به جایگاه عصمت نزدیک شود.

 

انصاری با بیان اینکه امروز بیش از هر زمانی نیازمند معرفی الگوها هستیم ادامه داد: دشمنان انقلاب تلاش زیادی کرده‌اند تا این الگوها از ذهن جامعه حذف شوند و سرمایه گذاری برای جلوگیری از فراموشی شخصیتهای همچون بهشتی، هاشمی به دلیل این است که دشمن به خوبی می‌داند اگر روح این شخصیت‌ها در جامعه حاضر باشد جوان راه را گم نخواهد کرد.

 

وی با بیان اینکه آیت الله جوادی آملی به درستی در پیامی که به مناسبت سالگرد ایشان ارسال کردند هاشمی را ثمره امام و نتیجه تربیت یافته در مکتب امام می‌داند، گفت: در زمانی که کسی خطر اسرائیل را درک نمی‌کرد و فلسطین به فراموشی سپرده شده بود این جوان کتاب سرنوشت فلسطین را می‌نویسد و این نشان دهنده دید باز او است.

 

انصاری افزود: در مبارزه نیز رژیم از دست صبوری، استقامت و توانمندی این مرد به ستوه آمد و در شرایطی که می‌توانست زندگی مرفه و آرامی داشته باشد اما همسر شجاع و وفادار خود را رها می‌کند و گردشگاه را به کمیته و سلولهای ساواک ترجیح می‌دهد. هاشمی هیچگاه از مبارزه و شکنجه خسته نشد، از روزنه دفاع ملی، هاشمی یک قهرمان ملی و در حوزه انقلاب نیز او قهرمانی انقلابی است.

 

وی گفت: انقلابی گری در این نیست که گردن را کلفت کنیم، فحش دهیم بلکه انقلابی گری واقعی این است که هرجا انقلاب نیاز داشت در خط مقدم باشیم.

 

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: این فراز از زندگی هاشمی به همه دوران مبارزاتی او می‌ارزد. هاشمی وقتی احساس کرد که استمرار جنگ به صلاح کشور نیست وارد میدان شد و حاضر شد مقصر اصلی جنگ شناخته شده و اعدام شود اما کشور آسیب نبیند.

 

معاون رئیس جمهور تاکید کرد: هاشمی پس از جنگ، کشوری ویرانه ناشی از جنگ را تحویل گرفت که زیرساختهای آن نابود شده بود اما با تکیه بر افراد مؤمن، مدیران لایق و احترام گذاشتن به همه اندیشه‌ها آن را ساخت.

 

وی با بیان اینکه نگاه نگران جوانان برای ادامه تحصیل و پشت کنکور قرار گرفتن هاشمی را ناراحت می‌کرد، بیان کرد: او برای رفع این مشکل بزرگترین دانشگاه غیردولتی جهان را ساخت اما امروز می‌بینیم که برخی مزد او را به خوبی می‌دهند؛ این افراد باید بدانند که مزدهاشمی در جای دیگری است.

 

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه هاشمی مظلوم بود، ادامه داد: بزرگان تاریخ همیشه مظلوم هستند چون ابعاد وجودی آنها کشف نشده است تا جایی که علی علیه السلام به عنوان مشرک و امام حسین (ع) با حکم قاضی شرع و به جرم خارج شدن از دین به شهادت رسید.

 

وی با بیان اینکه اخلاق در جامعه آسیب دیده و باید بدانیم در فرهنگ ایران و اسلام توهین و هتاکی جایگاهی ندارد، خاطرنشان کرد: باید از فضای مجازی و فضای رسانه در جهت توسعه اخلاق دانش و حمایت از دولت و کشور استفاده کنیم.

 

انصاری در پایان با بیان اینکه امروز کشور مشکلات زیادی دارد، یادآور شد: این مشکلات جز با تعامل سازنده با دنیا و پایان خصومت‌ها در داخل کشور و گروه‌های سیاسی حل نخواهد شد و همه باید توان خود را برای ساخت ایران به کار ببریم و هاشمی گونه عمل کنیم.

 

 

 

  • 12
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش