پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۰۰:۰۷ - ۲۹ آبان ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۸۰۷۴۲۹
سیاست خارجی

نیکی هیلی: ایرانی ها پشت حمله به کنسولگری آمریکا در بصره بوده اند

نیکی هیلی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,سیاست خارجی
نماینده مستعفی آمریکا به طرح ادعایی فرانسه علیه یک دیپلمات ایرانی برای انفجار اجتماع گروهک منافین در پاریس اشاره و اظهار کرد: ایرانی ها پشت حمله به کنسولگری آمریکا در بصره بوده اند.

به گزارش ایرنا، نیکی هیلی روز دوشنبه در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد که با موضوع فلسطین برگزار شد، گزارش نیکلای ملادینف هماهنگ کننده سازمان ملل در امور صلح را محتاطانه و ناقص دانست و افزود: در حالی که این شورا همچنان بر درگیری بین اسرائیل و فلسطینی ها متمرکز است، درگیری های بسیار جدی در خاورمیانه نادیده گرفته می شود.

 

وی که همواره کوشیده است مساله جنایات صهیونیست ها در شورای امنیت کم رنگ شود و بارها تنهایی خود را در این تلاش دیده است، امروز هم تعهد خود را به این رژیم با طرح اتهامات واهی علیه ایران ثابت کرد.

 

نماینده مستعفی آمریکا در سازمان ملل متحد قدمت آنچه را که او ترور مخالفان سیاسی ایران نامید معادل انقلاب اسلامی دانست و مدعی شد در حالی که دیپلمات های آمریکا هنوز توسط انقلابیون اسلامی در تهران دستگیر شده بودند، عوامل و گروه های نیابتی ایران کمپین قتل سیاسی در اروپا، شمال آفریقا و سراسر خاورمیانه را آغاز کردند.

 

البته هیلی و سایر مقامات آمریکا هیچ گاه نگفتند که اگر بنا بر کشتار و ترور بود، چرا هیچ یک از جاسوسان دیپلمات نمای دستگیر شده در تهران، کشته نشدند. با این حال او آنچه رفتار بدخواهانه ایران خواند را تنها متوجه یک کشور ندانست و گفت این رفتار همه ما را هدف قرار می دهد.

 

وی ادعای اثبات نشده علیه ایران در دانمارک را شاهدی برای ادعای خود دانست و اضافه کرد: طرح ایران به گونه ای آشکار نقض حاکمیت دانمارک بود که یک سیاستمدار دانمارکی این نقشه را با تلاش روسیه در مقابله با اسکریپال در خاک انگلیس در اوایل سال جاری مقایسه کرد.

 

نماینده مستعفی آمریکا همچنین به طرح ادعایی فرانسه علیه یک دیپلمات ایرانی برای انفجار اجتماع گروهک منافین در پاریس اشاره و اظهار کرد: ایرانی ها پشت حمله به کنسولگری آمریکا در بصره بوده اند.

 

هیلی با مقدمه غلط، نتیجه گیری غلط تری را گرفت که همه اعضای شورای امنیت حتی کشورهای اروپایی که او در قامت وکیل مدافع آنها ظاهر شد، بارها با آن مخالفت کرده بودند، آنجا که گفت: این حملات دقیقا همان رفتارهایی است که آمریکا را مجبور کرد تا تحریم ها علیه ایران را در ۵ نوامبر بازگرداند. این اقدام بزرگترین تحریم علیه ایران است که تاکنون توسط ایالات متحده انجام داده است.

 

وی افزود مقامات ما از مدت ها پیش به این نتیجه رسیدند که لازم است اقدامات بیشتری علیه ایران انجام دهند تا ایران را به سوی یک کشورهای صلح آمیز و تابع قانون بکشانند. ما پیشتر ارائه مشوق های غمبار برای دلجویی را دیده ایم. این شورا به طرق مختلف برای مقابله با این استراتژی شکست خورده تشکیل شد. 

 

نماینده مستعفی آمریکا در سازمان ملل متحد با توهین به انقلابیون ایران، آنها را گروهی قاتل درنده خو و یغماگر توصیف کرد و گفت: متحدان اروپایی ما مدارک اثبات این ادعا را در حیاط خلوت خود یافته اند. ما باید در تلاش برای متوقف کردن این رفتار پیش از آنکه مردم بی گناه بیشتری را در جهان مورد هدف قرار دهد، یکپارچه شویم.

 

هیلی در ادامه اظهارات خود بار دیگر گزارش ملادینف به ویژه آنجایی که از فلسطینی ها و صهیونیست ها خواستار خویشتنداری شده بود را غیر منصفانه دانست و افزود: اسرائیل حملات هوایی را بر روی پست های نظامی، انبارهای سلاح و منابع اطلاعاتی در غزه انجام داد اما در پاسخ، بیش از ۴۰۰ موشک و خمپاره از غزه به اسرائیل شلیک شد. محله ها هدف قرار گرفتند. یک اتوبوس توسط یک موشک ضد تانک بمباران شد. خانواده ها به پناهگاه های ضد بمباران فرار کردند.

 

وی که وقیحانه می کوشد جنایات صهیونیست ها را توجیه کند، ادامه داد: حتی اگر بهانه حماس مبنی بر اینکه شلیک موشک ها در پاسخ به عملیات پنهانی اسرائیل بوده است، نمی توانید از این واقعیت که ستیزه جویان غزه در این پاسخ، غیر نظامیان را هدف قرار گرفته اند، نادیده بگیرید. اقدامات آنها دفاع از خود نبود که یک کشور اعمال می کند، بلکه یک گروه تروریستی بهانه ای را دستاویز کشتن غیرنظامیان قرار داد.

 

نماینده جداشده از دولت آمریکا که تنها ۴۰ روز دیگر تا پایان ماموریتش مانده است، بار دیگر درگیری در غزه را متوجه ایران ساخت و مدعی شد شما نمی توانید از این واقعیت فرار کنید که گروه مسئول حملات موشکی، جهاد اسلامی فلسطین، از سوی ایران حمایت می شود.

 

هیلی با این ادعا که گروه جهاد اسلامی فلسطین یکی دیگر از تروریست های نیابتی ایران برای ترویج خشونت و بی ثباتی در منطقه است، خطاب به ملادینف گفت: این یک حقیقت گمشده حیاتی در گزارش شما است.

 

تمام ناراحتی این نماینده آمریکا که کل فعالیت دیپلماتیکش به یکسال و نیم خلاصه می شود، این جمله بود که چرا ملادینف از هر دو طرف خواسته است، خویشتنداری کنند و گفت: واقعیت این است که تنها یک طرف وجود دارد که به طور ناگهانی حمله می کند، یک طرف است که شهروندان را هدف قرار می دهد و تنها یک طرف است که برای رسیدن به اهدافش ترور می کند.

 

کاش هیلی کمی تاریخ می خواند و ترور رهبران فلسطینی و حزب الله لبنان که تمام آنها از سوی تروریسم صهیونیسم انجام شده است را به یاد می آورد تا اینگونه خود را رسوای جهان نکند.

 

نماینده مستعفی آمریکا در پایان اظهارات خود همچون سایر سیاست های کاخ سفید که نمی دانند باید به چه هدفی دست یابند، خواستار تلاش برای حل مناقشه خاورمیانه شد و گفت: هیچ یک از طرفین نمی توانند همه چیز را بخواهند. هر دو طرف باید مصالحه کنند و سازش تنها با ارزیابی روشن، صادقانه و کامل حقایق بر روی زمین آغاز می شود.

 

هیلی بدون توجه به نقش ذاتی خود و نمایندگان آمریکا در به شکست کشاندن هرگونه راه حل برای پایان این مناقشه، مدعی شد: بدون این مساله، این بحث ماهانه شورای امنیت به هدف خود برای کمک به دستیابی صلح، محکوم به شکست است. 

 

 

  • 10
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش