نماینده مستعفی دولت آمریکا در امور ایران ادعا کرده رییس جمهور این کشور دنبال توافق جدید با ایران است.
به گزارش فارس، نماینده مستعفی دولت آمریکا در امور ایران در مصاحبه با یک شبکه خبری آمریکایی به تکرار ادعاهای همیشگی پرداخت.
«برایان هوک» نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران روز سه شنبه در گفتگو با شبکه خبری «نیوز مکس» علی رغم اقدامات آمریکا ضد ملت ایران تلاش کرد واشنگتن را دوست ملت ایران جلوه دهد. او علاوهبراین، تلاش کرد شعارهای مردم ایران ضد آمریکا را به حکومت ایران نسبت دهد.
او اظهارکرد: «مردم ایران و آمریکا مشترکات بسیاری دارند. ملت ایران شعار مرگ بر آمریکا سرنمی دهند، بلکه این رژیم ایران است. من بی صبرانه مشتاق روزی هستم که مردم ایران دولتی داشته باشد که بیشتر نماینده آن ها باشد.»
او افزود: «ترامپ در مواجهه با ایران کار خارق العاده ای انجام داده است. آنها اکنون بدترین بحران های اقتصادی ۴۱ ساله خود را سپری می کنند.»
هوک در ادامه با بیان این ادعا که از زمان روی کار آمدن ترامپ حکومت ایران تضعیف شده، اظهارکرد: «این رژیم می داند که دولت ترامپ راهبردی را بکار گرفته که به تضعیف حکومت منجر شده و ترامپ کارنامه بسیار چشمگیری در ایستادگی برابر این رژیم دارد.»
برایان هوک مدعی شد که دولت ترامپ سیاست های درستی بکار گرفته و دولت ترامپ این سیاست را در دور دوم ریاست جمهوری خود هم ادامه خواهد داد.
این مقام آمریکایی در پایان اظهارکرد: «رییس جمهور آمریکا مایل به توافق جدید و جایگزین شدن آن با توافق هسته ای شکست خورده است ولی سیاست فشار ما کارساز بوده است.»
واشنگتن: رأی گیری شورای امنیت برای قطعنامه ضد ایرانی هفته بعد انجام می شود
«کلی کرفت» نماینده آمریکا در سازمان ملل گفت که رأی گیری درباره تمدید تحریم تسلیحاتی ایران در شورای امنیت سازمان ملل هفته آینده انجام خواهد شد.
او که با شبکه العربیه مصاحبه میکرد، در مورد این پیش نویس ادعا کرد: «کشورها در برابر دو انتخاب هستند یا به حمایت از تروریسم یا به صلح رای دهند و کشورهای شورای امنیت سازمان ملل باید ابعاد پیش نویس تمدید تحریم تسلیحاتی ایران را درک کنند.»
نماینده آمریکا در سازمان ملل گفت که موضع ایران درباره برداشته شدن تحریم تسلیحاتی، پوچ محض است.
او به استعفای «برایان هوک» نماینده سابق آمریکا در امور ایران اشاره کرد و گفت کناره گیری هوک هیچ ارتباطی به تمدید تحریم تسلیحاتی ایران ندارد.
کرفت تأکید کرد که واشنگتن تمام تلاش خود را برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران بکار خواهد گرفت.
نماینده آمریکا در سازمان ملل گفت که واشنگتن گزینه های متعددی در خصوص تعامل با پیش نویس تمدید تحریم تسلیحاتی ایران دارد و اگر پیش نویس این قطعنامه تصویب نشود تحریم های جدیدی را اعمال خواهیم کرد.
کرفت در ادامه مصاحبه با این شبکه سعودی مدعی شد که ایران به حوثیها، دولت سویره،گروههای مسلح در عراق و لبنان سلاح ارسال کرده است.
وی مدعی شد که تمدید تحریم تسلیحاتی ایران مانع از توسعه فناوری هستهای ایران خواهد شد.
نماینده آمریکا در سازمان ملل با حمله به چین مدعی شد: «چین اهمیت فروش سلاح به ایران را درک میکند و پکن و تهران هیچ اهمیتی برای حقوق بشر قائل نیستند.»
جزئیات قطعنامه جدید آمریکا برای تمدید تحریمهای تسلیحاتی ایران
واشنگتن اصلاحاتی را در پیشنویس تمدید تحریم تسلیحاتی ایران اعمال کرده و از اعضای شورای امنیت خواسته تا روز چهارشنبه نظر خود درباره این پیشنویس را ارائه دهند.
به گزارش فارس، خبرنگار خبرگزاری رویترز در سازمان ملل خبر داد که واشنگتن در پیشنویس قطعنامه تحریم تسلیحاتی علیه ایران اصلاحاتی انجام داده است.
خبرنگار رویترز گزارش داده آمریکا در این پیشنویس، به زبان ساده از اعضای خواسته تحریمهای تسلیحاتی علیه ایران را تا زمانی که شورای امنیت تصمیم دیگری بگیرد تمدید کنند.
آمریکا از اعضای شورای امنیت خواسته تا ساعت ۱۰ صبح چهارشنبه نظر خود را درباره این پیشنویس قطعنامه ارائه دهند.
نشریه فارنپالیسی سه روز پیش جزئیاتی را درباره قطعنامه پیشین آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران فاش کرده بود.
پیشنویس قطعنامه قبلی آمریکا علاوه تلاش برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران، به دنبال تحمیل مجازاتهایی مانند مصادره داراییها و منع سفر برای افراد و نهادهای ایرانی از جمله سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.
دولت آمریکا متن پیشنویس قطعنامه ضد ایرانی را که خواستار تمدید تحریمهای تسلیحاتی علیه ایران است را از ۳۵ پاراگراف به ۲ یا ۴ پاراگراف تقلیل داده است.
در پیشنویس جدید آمریکا درخواست برای تحریم مقامهای سپاه را نیز حذف کرده است.
واشنگتن همچنین از درخواست تمدید تحریمها برای مدت نامعلوم نیز عقبنشینی کرده و صرفاً خواستار تمدید تحریمهای تسلیحاتی تا زمانی شده که شورای امنیت تصمیم دیگری اتخاذ کند.
بندی که خواستار بازرسی از کشتیهای حامل کالاهای ایرانی بود نیز از متن قطعنامه کنار گذاشته شده است.
- 16
- 2