سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۵:۰۶ - ۱۶ آذر ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۹۱۴۲۴
دولت

معاون علمی و فناوری رئیسی: مرگ از بزرگترین نوآوری‌های خداوند است❗️

اظهارات عجیب سورنا ستاری,
معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری در مراسم تقدیر از برترین‌های کنکور سراسری با بیان این‌که استخدام بزرگترین خیانتی است که به جوان و خلاقیت او می‌شود، گفت: بزرگ‌ترین ویژگی جوانان نوآوری آنان است و ظرفیت‌های لازم برای بروز نوآوری‌های آن‌ها در کشور ایجاد شده است.

به گزارش ایسنا، سورنا ستاری در این مراسم که با حضور رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و شهردار تهران برگزار شد، بخشی از خاطرات شهید عباس دوران پیش از آخرین عملیات و شهادت را قرائت کرد و به اهمیت از خودگذشتگی، در خدمت به کشور و اثرگذاری پرداخت.

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری شهید دوران را الگو و نمونه‌ای بارز از نخبگان کشور دانست و گفت: چه شد که اکنون شهید دوران را بهترین خلبان فانتوم و گوهری ارزنده می دانند. ایمان، وطن پرستی و از همه مهم تر از خودگذشتگی فراتر از مهارت و تخصص، باعث می شود یک فرد، نخبه‌ای مبرز باشد.

وی با تاکید بر این‌که نخبه برای کشورش هزینه می‌دهد، ادامه داد: ممکن است هر کدام از ما، ادعای وطن پرستی داشته باشیم، اما آیا حاضر به پرداخت هزینه اش هستیم؟ هستند کسانی که ممکن است ادعای نخبگی کنند و چنین جراتی نداشته باشند. وجه منحصر به فرد یک نخبه در همین از خودگذشتگی است.

ستاری، بزرگ‌ترین ویژگی جوانان را نوآوری آنان دانست و گفت: یکی از بزرگترین نوآوری‌های خداوند، مرگ است؛ چراکه با جایگزین شدن روح‌های دیگر، جوانی نوآور، مبتکر و با دانش روز  متولد می‌شود و جانی تازه را به جامعه تزریق می‌کند.

وی با اشاره به ضرورت اثربخشی نخبه در جامعه پیرامونی ادامه داد: باید ببینیم اگر یک کلیپ یک دقیقه ای یا سه دقیقه ای از زندگی مان ساخته شود، چه چیزی قرار است به نمایش در آید. باید ببینیم چه ادای دینی کرده‌ایم به مردمی که با هزینه‌های آنان تحصیل کردیم و درس خواندیم. چگونه جبران می‌کنیم رنج آن بازنشسته‌ای که با مالیات خود به آموزش ما یاری رساند یا شهدایی که برای حفظ امنیت ما به شهادت رسیدند. آنان هزینه کردند چون تصور می کردند جوانان، این کشور را به جای بهتری برای زندگی تبدیل می‌کنند. بنابراین باید جبران‌کننده بخش کوچکی از زحمات مردم این سرزمین باشیم.

رئیس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به ضرورت به کار بستن خلاقیت‌ها، گفت: جوانانی که ابتدای راه هستند و نویی و نوآوری را همراه خود دارند، بسیار ارزشمند هستند و باید این نوآوری، ارمغانی ارزنده برای کشور باشد.

وی این تحول آفرینی و راهکارهای خلاقانه را در ارتقای کشور ضروری دانست و گفت: جوان مستعد باید بیندیشد که قرار است با نوآوری اش، چه تحولی بیافریند، چه مسیر غلطی را اصلاح کند. اصلاح این مسیرها و پیاده‌سازی نوآوری نیازمند صرف هزینه است و اگر اهل آن نیستیم، نباید ادعا کنیم. اما در صورت علاقه‌مندی به خانواده و کشور، باید بایستیم و از پرداخت هزینه هایش نهراسیم.

ستاری ادامه داد: این انتظاری است که کشور، از یک جوان دارد و باید راه برای تحقق این نوآوری و تحول آفرینی هموار شود.

وی با اشاره به ایجاد زیرساخت‌ها برای بروز نوآوری‌ها در کشور گفت: طی سال‌های اخیر، در حوزه علم و فناوری اتفاقات خوبی افتاده است و شرکت های دانش بنیان، خلاق، مراکز نوآوری و شتابدهنده‌های نوآوری به مأمنی برای بروز نوآوری‌های جوانان تبدیل شده است.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، تحول در باور و فرهنگ جامعه نسبت به بزرگ‌ترین سرمایه خود یعنی خلاقیت نیروی انسانی را یکی از ارزنده‌ترین اتفاقات سال‌های اخیر دانست و گفت: اکنون این باور و فرهنگ ایجاد شده است که جامعه به نوآوری یک جوان و ایده هایش اهمیت بدهد و آن را ارزش بداند. این فرهنگ در حال ترویج روزافزون است و انشاءلله شما جوانان جزو کسانی باشید که این فرهنگ را تحقق می بخشید.

رئیس بنیاد ملی نخبگان، استخدام را بزرگ ترین خیانتی دانست که به جوان و خلاقیت او می شود و بیان کرد: اگر می خواهیم  نوآوری را به عمل برسانیم، باید به فکر کارآفرینی، نوآوری و تحول باشیم و بتوانیم نانی را بر سر سفره ای بیاوریم. غایت یک ذهن بدون محدودیت و خلاق، چیزی فراتر از استخدام است. خوشبختانه زیست بوم نوآورانه ای در کشور ایجاد شده تا جوانان به مسیر بروز و شکوفایی خلاقیت‌هایشان رهنمون شوند.

ستاری، نوآوری جوانان را آینده‌ساز و چراغ راه فردای کشور دانست و گفت: جوانان آینده کشور را در دست دارند و باید برای تاثیرگذاری به این بیندیشند که بر روی شانه چه کسانی ایستادند تا موفق شدند. باید در مسیر کمک به این کشور گام برداریم و امیدواریم این مسیر برای جوانان عزیزمان هرچه بیشتر روشن شود.

به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، در این مراسم با حضور معاون علمی وفناوری رییس جمهوری، زاکانی شهردار تهران، حجت الاسلام رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و جمعی از خانواده‌های شهدا از جمله شهیدان هسته‌ای، از رتبه‌های برتر کنکور امسال تقدیر شد.

  • 12
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش