جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۸:۳۷ - ۲۴ دي ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۱۰۲۳۲۵
دولت

رئیسی: صید ترال در خلیج فارس ممنوع شود

ابراهیم رئیسی,رئیس جمهور
رئیس جمهور با بیان اینکه در جلسه شورای اداری به مدیران اعلام کردیم که اولویت اول جذب نیروهای بومی باشد، گفت: صید ترال باید ممنوع شود و مواردی که نیاز به مجوز دارد باید توسط شیلات مشخص شود.

به گزارش تسنیم، آیت‌الله سید‌ابراهیم رئیسی عصر امروز در نشست خبری پایانی چهاردهمین سفر استانی به هرمزگان با بیان اینکه خداوند را‌ شاکرم که دو روز در استان هرمزگان حضور داشته باشیم، اظهار داشت:  قبل از سفر جلسات کارشناسی برای حل مشکلات و مسائل استان انجام شد؛  قرار شد برخی از موارد که می شود در کوتاه مدت حل شود و برخی از موارد که نیاز به تخصیص اعتبار دارد از طریق مدیریت برنامه ریزی فرآیند تخصیص انجام شود.

وی با بیان اینکه در دیدار با اقشار گلایه ها در مورد جذب نیرو و آموزش جوانان بود، افزود: در جلسه شورای اداری به مدیران اعلام کردیم که اولویت اول جذب نیروهای بومی باشد.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه در این سفر از مناطق زلزله‌زده و سیل زده بازدید شد و برای تسریع بازسازی این منطقه مصوبات لازم تصویب می‌شود، گفت: در جلساتی که با مسئولان در شورای اداری هرمزگان داشتیم و نتایج سرکشی به بخش‌های مختلف استان قرار شد مشکلاتی که به سرعت امکان رفع دارند در یک زمان کوتاه برطرف شود و برخی مشکلات دیگر که نیازمند تخصیص اعتبارات در مرکز است در سازمان برنامه و بودجه دنبال شود.

رئیس جمهور افزود: در مسئله زلزله و سیل اخیر در هرمزگان خدا را شاکریم با توجه به بزرگی این وقایع تلفات انسانی چندانی نداشتیم، اما خسارت مادی زیادی به بار آورد که این خسارت‌ها باید از ناحیه دولت به نحوی جبران بشود.

رئیسی در خصوص بازدید از مناطق زلزله‌زده فین نیز گفت: در این منطقه برخی اقدامات اولیه همچون آواربرداری و ایجاد فوندانسیون انجام شده و ساخت و ساز‌ها در حال انجام است.

وی گفت: برای ادامه کار به تامین اعتبار نیاز بود که قرار شده اعتبارات موردنیاز تامین و خانه‌های مردم به زودی ساخته شود و در این خصوص مشکلی وجود ندارد.

رئیس جمهور افزود: گلایه‌های که نمایندگان اقشار هرمزگان در خصوص به‌کارگیری نیرو‌های بومی داشتند قبول داریم و مدیران باید در صنایع و طرح‌های بزرگ استان هرمزگان اولویت را بر بومی گزینی قرار دهند.

‌رئیسی گفت: برخی از کمبود‌هایی که در هرمزگان وجود دارد باید به موقع برای آن اقدام شود به عنوان مثال برخی نقاط که مشکلات کمبود مراکز بهداشتی و درمانی دارند باید این مشکل برطرف شود.

وی بر ساماندهی حوزه صیادی و توسعه آن در هرمزگان تاکید کرد و افزود: صید ترال باید ممنوع شود و مواردی که نیاز به مجوز دارد باید توسط شیلات مشخص شود.

رئیس جمهور همچنین ساماندهی و نظم دادن به وضعیت کالا‌های ته‌لنجی یا ملوانی را یک ضرورت دانست و گفت: این موضوع باید سریعاً بصورت آیین نامه ابلاغ شود.

رئیسی بر رونق تجارت هرمزگان با کشور‌های همجوار و صادرات کالا‌ها و محصولات تولید شده به این کشور‌ها تاکید کرد و از استاندار هرمزگان خواست برای آسان کردن این موارد برای تولیدکنندگان و صادر کنندگان تلاش کند.

رئیسی وضعیت فقر در هرمزگان را قابل قبول ندانست و فعال شدن اقتصاد گردشگری در هرمزگان را یکی از راه‌های کاهش فقر در این استان عنوان کرد.

پرداخت سهم استان هرمزگان توسط صنایع بزرگ مستقر در این استان از دیگر خواسته‌های رئیس جمهور بود و از صنایع بزرگ هرمزگان خواست مسئولیت اجتماعی خود را در قبال این استان ایفا کنند.

وی در خصوص جزیره هرمز هم گفت: وضعیت جزیره هرمز تاسف برانگیز است و از ظرفیت بزرگ این جزیره در حوزه گردشگری برای رفع بیکاری باید استفاده کرد.

رئیس جمهور جزیره هرمز را نماد ایثارگری و مقاومت دانست و گفت: ساخت سریع یک مرکز بهداشتی و درمانی مجهز و ساخت مسکن در هرمز همچون دیگر مناطق کشور و رفع نیاز این جزیره به مسکن باید باید به سرعت آغاز شود.

رئیسی گفت: وضعیت و ظاهر جزیره قشم بسیار متفاوت از زمان قبل از انقلاب شده است، ولی هنوز کافی نیست و باید در این جزیره توسعه جدی در حوزه گردشگری ایجاد شود.

وی افزود: قشم باید به مرکز تولید و صادرات تبدیل شود و نباید محلی برای توزیع کالا باشد و قرار شد موانع مختلفی که در این جزیره وجود دارد سرعیاَ برطرف شود.

رئیس جمهور بر توسعه هرمزگان بر اساس فرهنگ این استان تاکید کرد و گفت: هرمزگان دارای فرهنگ ریشه دار دینی و اسلامی و آداب و رسوم بسیار قدیمی و قابل احترام است و هر نوع توسعه یافتگی باید با حفظ این فرهنگ صورت بگیرد.

رئیسی همچنین بر اجرایی شدن مصوبات شواری اداری هرمزگان و رصد و نظارت رسانه‌ها بر اجرایی شدن این مصوبات تاکید کرد.

وی در خصوص اتصال جزیره قشم به بندر پهل در بندرخمیر هم گفت: برای ساخت پل خلیج فارس تاکنون حداکثر ۲۰ درصد کار انجام شده و این طرح رها شده شده است.

رئیس جمهور بر ساخت این پل تاکید کرد و وعده داد با تامین اعتبار ساخت و تکمیل آن ادامه یابد.

رئیس جمهور به پرسش یکی از خبرنگاران درباره موضوع انتزاع بخشی از شهرستان پارسیان هم پاسخ داد و گفت: این طرح از قدیم مطرح شده و اکنون در دستور کار دولت نیست.

مردم خیالشان از امنیت کشور آسوده است

آیت الله سید ابراهیم رئیسی صبح روز جمعه در ادامه سفر خود به استان هرمزگان در بازدید از نمایشگاه دستاوردها و توانمندی های نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در منطقه یکم دریایی، ضمن تقدیر و تشکر از فرماندهان و پرسنل این یگان، تصریح کرد: این نمایشگاه اثبات کرد که تحریم و تهدید مانع پیشرفت نیست.

رئیس جمهور افزود: اقدامات شما به بهترین شکل جلوه «ما می‌توانیم» است. آنچه در این نمایشگاه دیده شد نماد توانایی و اقتدار برای سپاه پاسداران و کشور است.

رئیسی با تاکید بر اینکه حجم محدودیت و تحریم‌های نظامی و هسته ای در هیچ صنعت دیگری وجود ندارد، اظهار داشت: اما علی رغم این تحریم ها بیشترین پیشرفت را در این حوزه داشته ایم.

رئیسی با اشاره به اراده قوی و توانمندی در نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، اظهار داشت: تا وقتی این روحیه انقلابی و بسیجی باشد، دشمن هیچ کاری نمی‌تواند انجام دهد. آنچه امروز به کشور قدرت داده اراده پولادین است.

رئیس جمهور تصریح کرد: امروز مردم خیالشان از امنیت کشور در بخش های مختلف آسوده است زیرا هیچ حرکتی از چشم دلاوران نیروهای مسلح پوشیده نیست.

رئیسی خاطرنشان کرد: این احساس امنیت بدلیل اقتدار سپاه، ارتش و بسیج است. ارتش و سپاه در دل مردم جای دارند و ارتباط مردم با نیروهای مسلح بسیار نزدیک است.

رئیسی در این بازدید از آخرین دستاوردها و توانمندی های نیروی دریایی سپاه در یک سال و نیم اخیر شامل یگان پهپادی، سامانه های موشکی، سامانه های جنگال، شناورهای راکت انداز، موشک انداز و اژدرافکن، تجهیزات زیرسطحی، ناوچه های موشک انداز، شناورهای رزمی تندرو و قایق های پرنده اطلاع یافته و از نزدیک در جریان پیشرفت های نیروی دریایی سپاه که تماما به دست متخصصان داخلی انجام شده، قرار گرفت.

  • 19
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش