روزنامه جهان صنعت: اعضای دولت سیزدهم در سطوح گوناگون مدیریتی انگار آموزش دیدهاند و قسم یاد کردهاند که تاریخ را به دو دوره دولت قبلی و دولت فعلی تقسیم کنند و در این راه گویا سوگند وفاداری خوردهاند.
همانطور که سلسلههای پادشاهی سلسله پیشین را از صحنه خارج میکردند و هیچ دستاوردی برای شاه پیشین در نظر نمیگرفتند و تاریخ را مثلا به قاجار و پهلوی تقسیم میکردند، هر روز خبرهایی میدهند که نشان میدهد کابینه دولت روحانی در هشت سال مدیریت خود گویا کاری نداشتهاند و میرفتند در محل کار خود مینشستند و بعد هم میرفتند خانه و اعضای دولت فعلی از بامدادان تا شامگاهان کار میکنند. جنبش دستاوردسازی از همان روز نخست دولت سیزدهم شروع شده و هر روز که سپری میشود اندازههای بیشتری میگیرد.
علی فکری رییس سازمان سرمایهگذاریهای خارجی تازهترین دستاوردساز بزرگ است که در جمع خبرنگاران گفته: بر این اساس از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون گرچه ۹/۸ میلیارد دلار سرمایهگذاری مصوب خارجی داشتیم، اما میزان طرحهای مصوب و معتبر ۸/۴ میلیارد دلار و طرحهای موقت ۷۴۳ میلیون دلار بوده که در مجموع عدد سرمایهگذاری خارجی ۹۵/۵ میلیارد دلار است.
میزان جذب سرمایهگذاری خارجی در یک سال دولت سیزدهم نسبت به سال آخر دولت قبل ۵/۲ برابر شده است و حجم سرمایهگذاری خارجی که در ایران آغاز شده به ۹۵/۵ میلیارد دلار میرسد.
ادبیات بهکارگرفته شده از سوی این مقام ارشد وزارت اقتصاد نشان میدهد با مقوله سرمایهگذاری مستقیم خارجی بیگانه است و گزارشهایی که مدیران پاییندستی به او دادهاند را برای خبرنگاران بازگو کرده است.
در همین گفتوگو معلوم میشود که از رقم یادشده فقط ۸/۴ میلیارد دلار از طرحها مصوب و معتبر است که اگر این باشد و رقم ۷/۲ میلیارد دلار سرمایهگذاری احتمالی و روی کاغذ روسیه را از رقمهای یادشده کم کنیم چیزی در ته کاسه سرمایهگذاری خارجی نمیماند.
یادمان باشد همین چند هفته پیش بود که اعلام شد بیشترین سرمایهگذاری مستقیم خارجی در ایران را افغانستانیها انجام دادهاند.
اینگونه دستاوردسازی که به جنبشی شگفتانگیز تبدیل و یک راهبرد شده است روزی در همین سالهای نهچندان دور از لابهلای اسناد و مدارک بیرون ریخته میشود و در آن روز است که میفهمیم این جنبش دستاوردسازی چقدر نااصیل و بچگانه طراحی شده است.
- 18
- 4
حبیب
۱۴۰۱/۱۱/۹ - ۱۳:۱۲
Permalink