پنجشنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۳
۱۹:۲۴ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۳ کد خبر: ۱۴۰۳۰۵۱۰۷۵
دولت

نفوذ آدم‌های «سمی» در کمیته‌های «تخصصی» انتخاب وزیران/ آقای پزشکیان، اشتباه به عرض‌تان رسانده‌اند!

مسعود پزشکیان,رئیس جمهور
برخی از این افراد چطور انتخاب شدند؟ چه کسانی آن‌ها را پیشنهاد داده است؟ چرا نباید باور کنیم که در انتخاب آن‌ها رانت و پارتی‌بازی شده است.

عصرایران نوشت: کمیته‌‌های تخصصی انتخاب وزیران پر شده‌اند از کسانی که گفته می‌شود متخصص هستند، دور هم جمع شده‌اند تا بالاخره وزرا و حتی معاونین دولت مسعود پزشکیان را انتخاب کنند. رئیس جمهور قول داده بود دولت او، دولت متخصصین باشد. اما حالا در کمیته‌های مشورتی‌اش برخی افراد غیرمتخصص تصمیم‌های مهم می‌گیرند. نمونه‌اش همین کمیته تخصصی محیط زیست است که قرار شده رئیس یکی از مهمترین سازمان‌های ایران را انتخاب کنند، اما بعضی‌هایشان حتی اندکی سواد زیست محیطی ندارند.

پس از پایان انتخابات ریاست جمهوری و پیروزی مسعود پزشکیان، روش تازه‌ای در انتخاب وزیران در پیش گرفته شد. قرار بود به صورت مشورتی، اشخاصی که توانمندی‌های بالاتری دارند و متخصص هستند در قالب شوراهای راهبردی و کمیته‌های تخصصی انتخاب در جستجوی وزرای شایسته و البته «متخصص» باشند. اما سئوال اینجاست که چطور با حضور برخی افراد غیرمتخصص در کمیته‌های تخصصی، می‌شود یک وزیر متخصص را برای گرفتن رای اعتماد به مجلس معرفی کرد؟ البته روش مشورتی و شورایی، روشی درست و عقلانی است. به شرط آن‌که همه آدم‌های طرف مشورت هم درست و عقلانی باشند.نفوذ آدم‌های «سمی» در کمیته‌های «تخصصی» انتخاب وزیران / آقای پزشکیان، اشتباه به عرض‌تان رسانده‌اند!

چند روز قبل عکسی از اعضای کمیته انتخاب رئیس سازمان محیط زیست با حضور جواد ظریف منتشر شد. هرچند افراد شایسته دیده می‌شوند ولی برخی افراد در عکس حتی از کنار محیط زیست هم رد نشده بودند چه برسد متخصص این امر باشند و بتوانند رئیسی شایسته برای این سازمان حیاتی ایران انتخاب کنند. برخی آدم‌های داخل عکس شبیه شوخی بودند تا آدم‌های جدی که بخواهند چنین مسئولیتی را قبول کنند.

برخی از این افراد چطور انتخاب شدند؟ چه کسانی آن‌ها را پیشنهاد داده است؟ چرا نباید باور کنیم که در انتخاب آن‌ها رانت و پارتی‌بازی شده است. چرا کسی که هیچ تخصصی، نه رشته تحصیلی و نه فعالیت اجتماعی او در امر محیط زیست نبوده باید درباره رئیس آینده محیط زیست ایران نظر بدهد.

فقط در مورد رئیس سازمان محیط زیست نیست. آقای پزشکیان یکبار به اعضای کمیته تخصصی انتخاب وزیر میراث فرهنگی نگاه کردید؟ خنده‌تان نگرفته‌است. شاخ در نیاوردید که مثلا کسی که خودش دستور تخریب آثار تاریخی را داده و یا در حفاظت از میراث فرهنگی در دوران مدیریت‌اش اهمال کاری داشته، در کمیته چه‌کار می‌کند؟ لیست کاندیدها را دیدید؟ کسی که اصلا فساد او زبان‌زد است نه تنها کاندید بوده که حتی رای هم آورده و همین‌طور بالا آمده است. فکر نمی‌کنید برخی افراد این کمیته‌ها تا حد زیادی موضوع انتخاب وزرا و راسای آینده را شخصی کرده‌اند. 

مثلا در میراث فرهنگی نام‌های استواری مثل سید محمد بهشتی و مهدی حجت هم دیده می‌شود. ولی واقعیت این است که آن‌ها یک رای بیشتر ندارند و هرقدر هم دلسوز میراث فرهنگی ایران باشند، باید تابع جمع شوند.

درباره کمیته انتخاب وزیر نیرو که دیگر برایتان نگویم. مرغ پخته پس از دیدن برخی اسامی و اشخاص داخل این کمیته خنده‌اش می‌گیرد. خروجی چنین کمیته‌ای قطعا وزیر شایسته نخواهد بود. چرا که رای افراد شایسته توسط دیگرانی که شایستگی کافی ندارند، از بین می‌رود. همانطور که مطمئن هستیم وزیری که از دل کمیته تخصصی وزیر جهاد کشاورزی هم بیرون می‌آید به همین شکل است.

آقای پزشکیان اشتباه به عرض شما رسانده اند. ماجرا آنطور که فکر می کنید نیست. از همین حالا فساد در شکل گیری برخی از این کمیته‌ها شروع شده. برخی آدم های معلوم الحالی آمده‌اند که نمی توانید با آن ها نتیجه مطلوبی را که وعده‌اش را به مردم داده بودید بگیرید. 

 آن‌هایی که به عنوان اسامی نهایی، معرفی شده‌اند، حتی آدرس وزارت خانه را هم بلد نیستند (البته این یک طعنه است) چه برسد به این که بخواهند آنجا وزارت هم بکنند. این در حالیست که شما بارها در مناظره‌های تلویزیونی و وعده‌های انتخاباتی قول وزرا و مدیران متخصص داده بودید. 

همین حالا که دارید این مطلب را می خوانید (البته اگر بخوانید) خیلی از فعالان حوزه آب و محیط زیست نگران انتخاب وزیر نیرو هستند و خبرهای خوشحال کننده‌ای در این حوزه نمی‌شنوند. نمی‌دانیم آخر عاقبت انتخاب رئیس سازمان محیط زیست چه می‌شود اما با این کمیته‌ تخصصی و برخی اعضای آن بعید می‌دانیم اتفاق محیرالعقولی رخ بدهد. بعید می‌دانیم رئیسی شایسته انتخاب شود. چرا که آدم‌هایی که احتمالا با پارتی آمده‌اند، پارتی آدم‌هایی می‌شوند که بدون پارتی نمی‌توانستند بیایند.

  • 17
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

چکیده بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید

نام کامل: هیثم بن طارق آل سعید

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش