![مسعود پزشکیان مسعود پزشکیان,رئیس جمهور](https://media.sarpoosh.com/images/0311/03-11-c36-1697.jpg)
به گزارش فارس، فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت با اشاره به جلسه چند ساعته یکشنبه شب هیئت دولت خاطرنشان کرد: رئیس جمهور به تیم اقتصادی دولت دستور دادند که تمرکزشان را بر بازار داشته باشند به گونه ای که مردم و معیشت مردم آسیب نبیند.
وی در ادامه گفت: رئیس جمهور دستور دادند که اعتباری که برای کالا برگ الکترونیک در نظر گرفته شده به گونه ای باشد که قابل ادامه باشد برای طول سال و به خصوص ایام بعد از نوروز، به طوری که مردم بتوانند از کالابرگ کالاهای اساسی خود را دریافت کنند.
مهاجرانی در ادامه گفت: حتماً در ایامی که از ماه رمضان تا نوروز خواهیم داشت شاهد این خواهیم بود که انشاالله در دو نوبت این کالابرگ الکترونیک که با تنوع در اقلام اساسی هست به مردم داده شود به طوری که سفره مردم تامین شود.
وی در ادامه گفت: یکی از نکات مهم دیگری که امروز مطرح شد این بود که تبیین بشود که چرا در این زمان مذاکره هوشمندانه عاقلانه و شرافتمندانه نیست و تبیین این موضوع در این نهفته است که به هر حال رئیس جمهور آمریکا با لبخند و با یک در واقع ادبیات و زبان چرب و نرم سندی را امضا کرد که معنای فشار حداکثری بر کشور را دارد و این معنای رفتار دوگانه است چرا که ما میگوییم تجربه ثابت کرده که اینها غیر قابل اطمینان هستند و دلیلش هم همین رفتار دوگانه شان است.
سخنگوی دولت در ادامه گفت: در این جلسه تاکید همه اعضای هیئت دولت و رئیس جمهور و اعضای کابینه این بود که با حفظ انسجام در راستای ایجاد حفظ ثبات و معیشت مردم تلاش بکنیم و انشالله به گونهای بتوانیم حرکت بکنیم که قدردان مردم عزیزمان باشیم.
پزشکیان: امروز تعداد زیادی از مردم کشور دچار مشکل هستند؛ نیاز به دریافت بسته معیشتی دارند
رئیسجمهور با انتقاد از نظام تأمین و عرضه کالا گفت: تلاش میکنیم ایرادهای مدیریتی نظام تأمین و عرضه کالا تا سال آینده رفع شود.
مسعود پزشکیان در جلسه هیئت دولت بر پرداخت بستههای معیشتی به هفت دهک درآمدی جامعه تأکید کرد و اظهار داشت: امروز تعداد زیادی از مردم کشور دچار مشکل هستند و نیاز به دریافت بسته معیشتی دارند. سعی خواهیم کرد از همه ظرفیتها برای بهبود وضعیت معیشتی دهکهای پایین بهره بگیریم.
رئیس جمهور در بخش دیگری از جلسه امروز هیئت دولت با انتقاد از نظام تامین و عرضه کالا گفت: در حوزه تأمین ذخایر مایحتاج معیشتی مردم و واردات و عرضه آن، از سبد غذایی مصرفی خانوارها تا سوخت و انرژی، به لحاظ مدیریتی ایرادهای زیادی وجود دارد، لذا تلاش خواهیم کرد برای سال آینده این مشکلات برطرف شده باشد.
- 10
- 3