دوشنبه ۰۳ دی ۱۴۰۳
۱۴:۲۹ - ۰۷ فروردین ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۱۰۰۷۸۴
دولت

مجید انصاری: تعداد زیادی رسانه و سایت با پول بیت المال علیه دولت فعالیت می کنند

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,دولت,مجید انصاری
معاون حقوقی رئیس جمهور گفت: در دوران پس از انقلاب اسلامی، کمتر دولتی با این حجم از فشارها و هجمه ها چه در عرصه خارجی و چه در داخل مواجه بوده است.

به گزارش مهر، به نقل از استانداری هرمزگان، حجت الاسلام مجید انصاری در جریان سفر به بندرعباس و در دیداری صمیمی با جمعی از فعالان سیاسی و اجتماعی استان هرمزگان گفت: اگر چه در مقطعی سیاستهای سند چشم انداز و سیاستهای اصل ۴۴ قانون اساسی یا اجرا نشد و یا غلط اجرا شد، اما امروز دولت یازدهم کاملا بر اجرای دقیق سیاستهای اقتصاد مقاومتی تمرکز کرده است.

 

وی افزود: این دولت دو سال اول فعالیت خود را صرف آواربرداری و اصلاح مسیر قطار توسعه کشور کرد که منحرف شده بود. اما حالا ریل گذاری های لازم انجام شده و مسیر اصلاح شده و اگر حرکت بر روی همین ریل ادامه یابد، بسیاری از مشکلات حل شده و  آینده درخشانی در انتظار کشور است.

 

معاون حقوقی رییس جمهوری در ادامه به هجمه های تبلیغی و تخریبی علیه دولت یازدهم اشاره کرد و اظهارداشت: در دوران پس از انقلاب اسلامی ، کمتر دولتی با این حجم از فشارها و هجمه ها چه در عرصه خارجی و چه در داخل مواجه بوده است .

 

حجت الاسلام انصاری افزود: دولت یازدهم بخصوص طی دوره ۱۸ ماهه که درگیر مذاکرات هسته ای بود در کنار این مسئولیت سخت و سنگین، از یکسو تحت فشار دشمنان خارجی و از سوی دیگر با فشار و تخریب داخلی مواجه بود.

 

وی با اشاره به تلاش هایش برای مدیریت روابط میان دولت و مجلس نهم و کاستن از تنش های ناخواسته و حفظ و تقویت تعامل میان قوا، گفت: دولت نمایشی عالی از وفاق و همدلی به نمایش گذاشت و امروز هم ما گزینه دومی جز همدلی و همراهی پیش رو نداریم.

 

معاون حقوقی رئیس جمهوری در ادامه به نقش مثبت ومنفی ابزارهای اطلاع رسانی در عصر کنونی اشاره کرد و اظهارداشت: ابزارهای جدید اطلاع رسانی به همان میزان که امکانی برای انتقال اخبار و اطلاع رسانی سریع تر و موثرتر است، می تواند عاملی هم برای فشار بیشتر تبلیغی و تخریبی باشد.

 

تعداد زیادی رسانه و سایت با پول بیت المال علیه دولت فعالیت می کنند

حجت الاسلام انصاری گفت: امروز تعداد زیادی رسانه و سایت در فضای مجازی با پول بیت المال با هدایت کانونهایی خاص شبانه روز علیه دولت فعالیت می کنند. به عنوان مثال در موضوع حقوقهای نجومی دولت به محض اطلاع، همه اقدامات لازم را برای برخورد با مساله و رفع خلاهای قانونی با هدف جلوگیری از تکرار آن انجام داد، اما عده ای که هنوز در فضای انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ باقی مانده اند، همچنان این موضوع را دستمایه تخریب و هجمه علیه دولت قرار می دهند.

 

وی خاطرنشان کرد: از حدود ۲۰۰ هزار مدیر دولت، کمتر از ۳۰۰ نفر دریافتی غیرمتعارف داشتند که پس از پیگیری موضوع در دولت، همه ۲۳ میلیارد تومانی که در مجموع به این افراد پرداخت شده بود ، به خزانه دولت بازگشت و حتی برخی از این افراد ۱۰۰ درصد دریافتی های دوره مدیریت خود را به خزانه بازگرداندند. حالا این رقم ۲۳ میلیارد تومان را با ۱۰ هزار میلیارد تومانی که فقط بابک زنجانی به خزانه دولت بازنگردانده است، مقایسه کنید. این ۲۳ میلیارد تومان را که به هر ترتیب به خزانه برگشت با صدها برابر این مبلغ مقایسه کنید که همین حالا به انگیزه های مختلف از سوی همان افرادی که علیه دولت بلندگو در دست گرفته اند، برداشت می شود.

 

تنها دولتی که در کل دنیا شبکه مستقل ندارد دولت روحانی است

معاون حقوقی رئیس جمهوری با اشاره به اینکه در موضوعات مختلف برخوردها با دولت به همین شکل است، گفت: فکر می کنم تنها دولتی که در کل دنیا شبکه مستقل ندارد، این دولت باشد. کاش از ۲۲ شبکه تلویزیونی سراسری فقط یک شبکه در اختیار دولت بود تا اقدامات و دستاوردهایش را تشریح کند.

 

حجت الاسلام انصاری درباره این مساله که ارتباط دولت با اقشار مختلف مردم به ویژه اقشار محروم به اندازه کافی نیست، اظهار داشت: در دولت تدبیر و امید میانگین پرداختی معلمان با رشد بیش از ۱۰۰ درصدی به ۲ میلیون و۵۰۰ هزار تومان رسیده و با وجود همه محدودیتهای مالی دولت، قانون جامع ایثارگران که در دولت قبل به بهانه بار مالی اجرا نشده بود، اجرا شد. از سوی دیگر دولت گندم را از کشاورزان به قیمت هر کیلو ۱۳۰۰ تومان خریده و آرد آن را در ازای هر کیلو حدود ۴۰۰ تومان به نانوایان تحویل داده است. این مابه التفاوت پول گندم و آرد و ثمرات اجرای آن طرحها در آموزش و پرورش و بنیاد شهید، آیا نصیب کسانی نمی شود که جزو اقشار محروم جامعه به حساب می آیند؟

 

وی اضافه کرد: رئیس جمهوری با همه مشغله ها و برنامه های فشرده، دیدارهای منظمی با خانواده های معظم شهدا و ایثارگران دارد. آیا کشاورزان و خانواده معظم شهدا و جانبازان جزو اقشار محروم جامعه محسوب نمی شوند؟ آیا فرهنگیان که حداقل دریافتی آنها دو برابر شده اقشار محروم جامعه نیستند؟ آیا توجه ویژه دولت به بهسازی و نوسازی راههای روستایی توجه به اقشار محروم جامعه نیست؟ آیا اجرای طرح تحول نظام سلامت که باعث کاهش چشمگیر هزینه های درمانی روستائیان شده است، توجه به اقشار ضعیف اقتصادی نیست؟

 

دولت روحانی دنبال کارهای عوام گرایانه و فریب مردم نیست

معاون حقوقی رئیس جمهوری تصریح کرد: این دولت دنبال کارهای عوام گرایانه نیست و همواره دنبال این بوده که با صداقت کار کند. اگر دولت یازدهم هم می خواست پوپولیستی عمل کند باید این روزها در آستانه انتخابات اقدام به توزیع کالا  می کرد. این دولت به دنبال اداره جامعه به شکل کمیته امدادی نیست.

 

وی گفت: با توجه به روند رشد نرخ تورم پیش از آغاز به کار دولت یازدهم، اگر آن مسیر ادامه می یافت، با در نظر گرفتن وضعیتی که برای قیمت و میزان صادرات نفت کشورمان پیش آمد، هیچ بعید نبود که تورم سه رقمی شود. اینکه چنین اتفاق وحشتناکی نیفتاد، خود گواه این است که کشور درست اداره شده است. دولت یازدهم در حوزه های مختلف آموزش، فرهنگ، سیاست و اجتماع ، اقدامات صحیح و بنیادینی انجام داده است.

 

دکتر انصاری اظهار داشت: امیدوارم انتخابات پیش رو بهتر و پرشورتر از گذشته، با مشارکت حداکثری مورد نظر مقام معظم رهبری که تضمین کننده امنیت و آرامش کشور است، برگزار شود و اخلاق و انصاف در رقابتهای انتخاباتی رعایت شود. البته نباید از اهمیت انتخابات شوراها هم غافل شد و از سوی دیگر نباید رقابتهای انتخابات شوراها در مناطق کوچک تر بر انتخابات ریاست جمهوری تاثیر بگذارد.

 

 

  • 16
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش