یکشنبه ۰۲ دی ۱۴۰۳
۱۵:۵۳ - ۱۶ خرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۳۰۳۸۵۰
دولت

محسن رهامی:

برخی اعضای دولت در انتخابات نیم نگاهی به رقیب داشتند؛ می خواستند در صورت پیروزی رئیسی، پست هایشان را حفظ کنند / این ها باید کنار بکشند و جایشان را به کسانی دهند که به روحانی وفادارند / اگر درون دولت تغییر نکند، رای اصولگرایان در ۱۴۰۰، ۲۵ میلیون

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,دولت,محسن رهامی
دبیر شورای هماهنگی جبهه اصلاحات با اشاره به سانسور سخنان روحانی توسط دفتر رئیس جمهور گفت که ممکن است مخاطبان اقای روحانی، همین ها باشند که گردش فضای مجازی رئیس جمهور دست شان است. بنابراین خود اینها هم دوست ندارند که این نقد به جامعه منتقل شود.

حجت الاسلام والمسلمین محسن رهامی معتقد است که دولت برای موفقیت باید تغییرات اساسی در درون خود ایجاد کند.

 

دبیر شورای هماهنگی جبهه اصلاحات در گفتگو با انتخاب اظهار داشت: متاسفانه انطور که انتظار می رود دولت منسجم نیست، چه از لحاظ وزرا، چه از لحاظ فرمانداران، بخشداران و مدیران ارشد و جز. در واقع، این اقایان در حمایت از دولت یکدست عمل نمی کنند. 

 

وی با اشاره به گلایه های اخیر روحانی از برخی اعضای دولت گفت: در طول انتخابات، بعضی مسئولین دولتی در تهران و در شهرستان ها نه تنها حمایت انچنانی نداشته اند، بلکه بعضا در ستادهای رقبای روحانی حضور داشتند و بعضا امکانات اداری را تقدیم رقیب می کردند.

 

رهامی با اشاره به دیدار خصوصی اش با رئیس جمهور، اضافه کرد: ما به اقای روحانی هم گفته ایم که دولت باید یکدست شود. متاسفانه ارمان های دولت از سوی خیلی از افراد دنبال نمی شود. انتظار این است که باتوجه به حمایت بی نظیر مردم از روحانی، ایشان تغییرات اساسی در دولت ایجاد کند. اجزای دولت مانند اجزای یک ماشین است، اگر باهم کار نکنند. انرژی را هم هدر می دهند. الان توقع این است که حامیان روحانی و اعتدال و اصلاحات در درون دولت تقویت شوند.

 

وی ادامه داد: اگر مردم خواسته ی دیگری داشتند که به جناح رقیب رای می دادند که بعضا شعارهای جذابی هم داشتند. اگر دوستان مواضع و شعارهای روحانی را قبول ندارند، صادقانه کنار بکشند و جایشان را به کسانی دهند که به ارمان ها و شخص روحانی پایبند و وفادار هستند. برخی در طول انتخابات به نوعی محافظه کاری داشتند. انگار نیم نگاهی به روحانی داشتند و نیم نگاهی دیگر به رقیب داشتند تا در صورت پیروزی اش، بتوانند پست شان را حفظ کنند.

 

رهامی اضافه کرد: بسیاری البته غیر از ظریف، طیب نیا و قاضی زاده هاشمی، خود را ملزم به دفاع نمی دیدند یا زهد سیاسی به خرج می دادند که پذیرفته نبود. بالاخره وقتی اطلاع رسانی نمی شود، ابهام بوجود می آید و این مسبب تاثیرگذاری منفی بر افکار عمومی می شود.

 

رهامی با بیان اینکه موفقیت دولت موفقیت همه است و به حساب همه گذاشته می شود.، گفت: متاسفانه برخی از افراد در دولت موضع منفعلانه توام با سکوت دارند. در هر حال، امیدوارم دولت منسجم تری تشکیل شود. این ماجرا در دولت آیت الله هاشمی نیز مشهود بود. خصوصا در دوره دوم که به لحاظ مواضع به اردوگاه رقیب نزدیک بودند و ایشان را با چالش های جدی مواجه کرد. در واقع به شکلی امده بودند که خود را اماده همکاری با دولت بعدی کنند. اما ایت الله هاشمی توانست از آن عبور کند. 

 

وی خاطرنشان کرد: فکر میکنم روحانی متوجه شده و دنبال زمینه سازی برای ایجاد تغییرات است. در حوزه تغییر وزرا هم اکنون مجلس با دولت همراه است و عذری پیذرفته نیست.

 

رهامی ضمن انتقاد از تیم اطلاع رسانی دولت گفت: متاسفانه در بحث اطلاع رسانی، تیم دولت روحانی در طول انتخابات خیلی ضعیف بود. ما به آقای روحانی گفتیم لازم نیست که شخصا شما ورود کنید، بلکه اطرافیان و نزدیکان شما باید مسائل را بگویند. اما متاسفانه اینگونه نشد.

 

وی افزود: البته در این میان، رسانه ها و روزنامه های خودجوش و همچنین سایت های مستقلی چون انتخاب مسائل را به نوعی منعکس می کردند. اما در حوزه های پیش پا افتاده ای مثل ۲۰۳۰ به خاطر انفعال و بی عملی علیه دولت فضاسازی سنگین شد.

 

رهامی ضمن هشدار به دولت، یاداور شد: در واقع، در حوزه اطلاع رسانی، باید دولت جدیت به خرج دهد و گذشته را جبران کند. اگر تلاشی نشود، مانند دوره اصلاحات، فضا به رقیب واگذار می شود و نهایتا مانند ۸۴ رقابت را واگذار می کنیم و مجددا به نقطه زیر صفر برمی گردیم. اگر افکار عمومی از مسائل مطلع نشوند، در ۱۴۰۰، مردم بی خبر خواهند بود و رای ۱۶ میلیونی امروز اصولگرایان به ۲۵ میلیون تبدیل خواهد شد.

 

دبیر شورای هماهنگی جبهه اصلاحات با اشاره به سانسور سخنان روحانی توسط دفتر رئیس جمهور گفت: ممکن است مخاطبان اقای روحانی، همین ها باشند که گردش فضای مجازی رئیس جمهور دست شان است. بنابراین خود اینها هم دوست ندارند که این نقد به جامعه منتقل شود.

 

وی در پایان گفت: این نیاز احساس می شود و انتظار است که دولت دوازدهم دولت قوی تری از آب دربیاید و اعضای آن نوعی نماد حامیان اقای روحانی باشند. امیدواریم اقای روحانی طوری دولت را بچیینند که در ۱۴۰۰ بتوانند به دولتی که ادامه دهنده راه دولت اعتدال باشد، مملکت را تحویل داده شود، نه اینکه فضا از دست خارج شود و مجددا ۸۴ تکرار شود و تمام رشته ها پنبه شود.

 

 

  • 19
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش