جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳
۱۲:۴۷ - ۰۲ مرداد ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۵۰۰۴۴۲
دولت

معصومه ابتکار: دو تابعیتی نیستم/واکنش رییس اسبق سازمان غذا و دارو به ادعای دو تابعیتی بودنش

دو تابعیتی بودن مدیران,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,دولت
روابط عمومی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده طی اطلاعیه‌ای دو تابعیتی بودن معصومه ابتکار را تکذیب کرد.

به گزارش ایسنا، در متن منتشره این معاونت آمده است: در شرایطی که کشور یکی از بدترین حملات از سوی آمریکا را در قالب تروریسم اقتصادی و جنگ رسانه‌ای تجربه می‌کند و نیازمند وحدت و همدلی است، فردی از نمایندگان مجلس فهرستی مجعول را منتشر و تعدادی از خادمین کشور را به داشتن تابعیت کشور‌های خارجی و از جمله آمریکا متهم می‌کند.

در ادامه تاکید شده است: لازم است اعلام نماید هرگونه تابعیت به غیر از تابعیت ایرانی در مورد خانم معصومه ابتکار معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده دروغ بوده و ضمن تکذیب آن، حق شکایت علیه افترا زنندگان و انتشاردهندگان آن به قصد تشویش اذهان عمومی را محفوط می‌داند. این در حالیست که قبلا هم شکایتی از این نماینده بابت اکاذیب دیگری انجام شده که متاسفانه هنوز به جایی نرسیده است.

واکنش اینستاگرامی رییس اسبق سازمان غذا و دارو به ادعای دو تابعیتی بودنش

رییس اسبق سازمان غذا و دارو در واکنش به ادعای یک نماینده مجلس مبنی بر تابعیت دو گانه وی، گفت: این ادعا صد در صد دروغ است و ایشان باید پاسخگوی گزارش دروغ خود باشد.

به گزارش ایسنا، دکتر رسول دیناروند - رییس اسبق سازمان غذا و دارو با انتشار عکسی از خود در محل پروژه شتابدهنده سامانه‌های دارویی کارخانه فناوری آزادی، در واکنش به ادعایی مبنی بر تابعیت دو گانه‌اش در صفحه اینستاگرام خود نوشت:« بد نیست بدانید آقای کریمی قدوسی نماینده مجلس، فهرستی را از برخی مسئولین منتشر کرده است که به ادعای ایشان "بر اساس شواهد و قرائن دارای تابعیت دو گانه یا اقامت کشور دیگری" هستند که نام اینجانب هم در آن درج شده است.

این ادعا صد در صد دروغ است و ایشان باید پاسخگوی گزارش دروغ خود باشد.

جای تاسف است که عده‌ای در مجلس که قرار است عصاره فضایل این ملت باشد، براحتی می‌توانند دروغ بگویند و اینگونه با آبروی دیگران بازی کنند و نگران پیگرد خود در این دنیا و عقوبت آن در آن دنیا نباشند.»

توییت آشنا درباره دوتابعیتی ها

دو تابعیتی بودن مدیران,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,دولت

تابش: فهرست دوتابعیتی‌ها مورد تأیید وزارت اطلاعات نیست/روحانی، نمکی و ابتکار دو تابعیتی نیستند
نایب رئیس فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی گفت که فهرست منتشر شده دو تابعیتی‌ها از سوی یکی از نمایندگان مورد تأیید وزارت اطلاعات نیست.

محمدرضا تابش در گفت‌وگو با ایسنا، درباره انتشار فهرست دو تابعیتی‌ها از سوی کریمی قدوسی گفت: نقد و انتقاد و استفاده از فرصت‌ها برای بیان حقایق حق هر نماینده‌ای است اما در این موقعیت کشور که نیاز به وحدت، همدلی و انسجام از هر زمان دیگری بیشتر احساس می‌شود و مردم باید بدانند که مسئولان چون فردی مستحکم مقابل قدرت‌های استکباری ایستاده‌اند به مصلحت نیست در دولت و مجلس به مسائلی بپردازیم که اسباب دلسردی و یأس مردم را فراهم آورد و موجب سوءاستفاده دشمن و فضای رسانه‌ای آن‌ها شود.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: روز گذشته که آقای کریمی قدوسی در مجلس از فهرست دوتابعیتی‌ها صحبت کرد و گفت آن را در اختیار افکار عمومی قرار می‌دهد یکی از معاونان وزیر اطلاعات در مجلس حضور داشت. من از ایشان پرسیدم آیا این لیست محرمانه یا دارای طبقه‌بندی است یا خیر و آیا تأیید می‌شود یا نه. ایشان گفت درباره طبقه‌بندی آن نمی‌توانم اظهارنظر کنم، قاعدتا طبقه‌بندی داشته است.

تابش ادامه داد: راجع به اصالت این لیست وقتی موضوع در کمیسیون امنیت ملی مطرح شده بود این فهرست از طرف تیم تحقیق و تفحص به دادستانی کل کشور ارسال شده بود و ایشان برای تحقیق درباره صحت فهرست آن را به وزارت اطلاعات فرستاده بود. در همین رابطه معاون وزیر اطلاعات گفت که تقریبا اکثریت اسامی که در لیست آمده از نظر وزارت اطلاعات دوتابعیتی‌ بودنشان مورد تأیید نیست. من بلافاصله موضوع را به آقای لاریجانی منتقل کردم و از ایشان خواستم این را از تریبون اعلام کند اما ایشان گفت چون مواجهه بین دو گروه از نمایندگان است باید کتبا و رسما آن را بنویسند و اعلام کنند. اما این فرصت نبود.

این نماینده اصلاح طلب مجلس تأکید کرد: من همچنین به آقای کریمی قدوسی مراجعه کردم و به ایشان گفتم این حیثیت دولتمردان است و این‌ها کسانی هستند که مسئولیتی دارند ضمن اینکه وزارت اطلاعات هم می‌گوید اسامی فهرست تأیید نشده است اما علیرغم این موضوع، ایشان فهرست را منتشر کرد.

تابش با تأکید بر اینکه بسیاری از افراد این فهرست از جمله رئیس جمهور، نمکی و ابتکار دو تابعیتی نیستند، انتشار این فهرست را بازی کردن با آبروی مردم و پمپاژ یأس و ناامیدی دانست و گفت امیدواریم برای راستی آزمایی مطالبی که عنوان شده و فهرست منتشر شده، وزارت اطلاعات به صورت رسمی در این باره با سرعت عمل اعلام نظر کند تا این اقدام قاطع وزارت اطلاعات مانع خدشه‌دار شدن اعتماد عمومی به مسئولان شود.

تابش در پایان شکایت حقوقی افرادی که اسم‌شان در این فهرست آمده را نیز  حق آن‌ها دانست.

 

  • 20
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش