دوشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۳
۱۲:۲۳ - ۰۳ دي ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۰۰۰۷۴۳
دولت

استعفای روحانی برای نجات کشور از بن بست / ' گر تو بهتر می زنی بستان بزن'

حسن روحانی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,دولت
هر که ایران را دوست داشته باشد، به بن بست رسیدن میهن اش را بر نمی تابد. اگر روحانی در چهار سال اول دولت اش توانست ایران را از بن بستی که بدان دچار شده بود نجات دهد، این بار باید با کناره گیری از قدرت، ایران از بن بست برهاند.

وقتی حسن روحانی کاندیدا شد، ما به او رأی دادیم چون ایران را دوست داشتیم (و داریم). روحانی در دولت اولش، تورم را کنترل کرد، روابط خارجی را بهبود بخشید، تحریم های بین المللی علیه ایران را شکست، رونق اقتصادی را رقم زد، امید را به جامعه بازگرداند، شرکت های خارجی وارد ایران شدند، شرکت های ایرانی احیا شدند، گردشگران خارجی از همه نقاط دنیا وارد ایران شدند و... در مجموع، معیشت مردم رو به بهبود گذاشت.

اما در دولت دوم اش، اتفاقی خارج از اراده دولت رخ داد. دونالد ترامپ به طور یکجانبه از برجام خارج شد و تحریم های سهمگینی را علیه کشورمان وضع کرد. در عین حال بر خلاف دولت اول روحانی، زمینه مذاکره برای رفع تحریم ها نیز وجود نداشت. نیروهای سیاسی مخالف دولت نیز در داخل، انواع سنگ اندازی ها را علیه آن انجام دادند و از جمله مدت هاست تصویب لوایح FATF را معلق نگه داشته اند.(FATF کانال ارتباط بانکی ایران با جهان است.)

بیشتر بخوانید:

چینش نادرست اعضای کابینه و سوء تدبیرهای دولت روحانی نیز مزید بر علت شدند تا کشور به وضعیت بن بست برسد.

هر که ایران را دوست داشته باشد، به بن بست رسیدن میهن اش را بر نمی تابد. اگر روحانی در چهار سال اول دولت اش توانست ایران را از بن بستی که بدان دچار شده بود نجات دهد، این بار باید با کناره گیری از قدرت، ایران از بن بست برهاند.

حسن روحانی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,دولت

خلاصه وضع موجود این است: تحریم های بسیار شدید، اقتصاد ایران به شدت تضعیف کرده است و مردم در مضیقه اند. به دلایل مختلف، روحانی امکان رفع تحریم ها را ندارد. مخالفان وی نیز مدعی اند با همین وضعیت تقابلات بین المللی نیز می توان کشور را به بهترین وجه اداره کرد.

بنابراین، میهن دوستانه ترین راه این است که روحانی با تشریح صریح واقعیت های کنونی برای مردم، از قدرت کناره گیری کند تا کسانی که مدعی اند بدون تعامل با جهان می توانند کشور را اداره کنند، عهده دار امور شوند. در چنان وجهی، دو اتفاق می افتد: یا واقعاً می توانند کشور را اداره و اقتصاد را بهبود بخشند که چه بهتر، یا نمی توانند که در آن صورت خودشان مجبور خواهند شد راه های بین المللی که بر روحانی بسته اند را باز کنند. حتم دارم که اگر دولت دست آنها بود، لوایح مرتبط با FATF تا کنون تصویب و اجرایی شده بود تا راه تنفس بانکی کشور بسته نشود.

بگذارید کسانی که هزار نوع مانع تراشی می کنند و مدعی اند با رفتن روحانی، اوضاع رو به راه می شود، بیایند و اوضاع را درست کنند. اگر توانستند، که باید قدردان شان باشیم - چون ایران برای ما مهم است - و اگر هم نتوانستند که دست شان رو می شود.

ادامه حضور روحانی در قدرت، مساوی است با تشدید فشارها و مانع تراشی های داخلی و تضعیف هر چه بیشتر دولت. وقتی هم دولت ضعیف تر شود، قدرت های جهانی هم تمایلی به تعامل با آن نخواهند داشت و ترجیح می دهند با دولتی تفاهم کنند که مستظهر به قدرت داخلی باشد.

بهترین زمان نیز برای استعفا ، "اکنون" است چرا که می توان انتخابات ریاست جمهوری و مجلس را با هم برگزار کرد تا دولت و مجلسی یکدست و بدون معارض داخلی سر کار بیاید و خطاب به آنها گفته شود: گر تو بهتر می زنی، بستان بزن."

جعفر محمدی

asriran.com
  • 248
  • 86
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۲۱
در انتظار بررسی: ۳۷
غیر قابل انتشار: ۴۳
جدیدترین
قدیمی ترین
افراد بي لياقت و بي كفايت با سوء تدبير ۶ سال تمام ظرفيتهاي كشور را معطل نگهداشته اند و جوانان را معضل و مشكل كشور مي دانند، دو سال قبل يعني زمان انتخابات بايد كنار ميكشيدند و ميگفتند؛ بستان و بزن،‌نه الان كه تمام خرابكاريها را به ديگران انتقال دهند.
برای فرار از واقعیت ها و مسئولیت ها و بی تدبیری های دولت روحانی استعفا برای او خوب است و طرفدارانش هم که به او رای دادند وجدانشان راحت می شود
با سلام به نظر من رفتن روحانی به هیچ وجه به صلاح کشور نیست چون اوضاع بدتر می شود
خب بله ! اینم یه (حرف)یه !
کاملا موافقم چون اقای روحانی اب می خورد با اجازه مافوق است پس ادامه کار او بی فایده خواهد بود بهتر است ان هایی که خود را صاحب مملکت میدانند خودشان هر کاری می خواهند بکنند که دیگر منت سر مردم نگذارند که خودتان انتخابش کردید.
کاملا موافقم چون اقا...
بله ! ولی اگه اونم بیاد و بگه خرابکاری گذشته رو چیکار کنم !؟ چی ؟! نه چهل یا چلّه ی گذشته رو که ... ! حتی همین سه چهار سال قبلی رو !؟
کاملا موافقم چون اقا...
خدا بهت فهم بده انشاالله بااین تفکرت.خودتان انتخاب کردید دیگه پس کی انتخاب کرده؟
دشمن شرق و غرب کاری به روحانی و امثالهم ندارد وضعیت برون مرزی کشور چنین اقتضا میکند حالا هر کسی ریئس جمهور باشد چنین خواهد بود. بجای جنگ و دعواهای جناحی به ایران و مردم ایران بپردازید و همکاری نمایید تا هم مملکت جفظ باشد و هم دین مردم
روحانی برود وضع بدتر میشود بگذارید جهان چگونه میشود مقصر اصلی ترامپ است
روحانی و دولتش دروغگوترین دولت بوده که هر چه بیشتر بمونه ایران و مردم را بیشتر به مرز نابودی می کشونه
چرا حرف مفت میزنی چیو کناره گیری کنه احمدی نژاد گند زد به مملکت به مملکت کناره گیری نکرد
از این تحلیل کودکانه تر به نوشتارتون نمیومد؟
بیزحمت زحمت رو کم کن از دوش ملت؛ منظور از بیزحمت، زحمتی که برای رفتنت به زحمت های گذشته به دوش ملت روا میداری و ازخود تعریف بیجا و کذب میکنی و نگاه عاقل اندر سفیه داری..
دوره اول هم بدتر از این دوره بود. این تحلیلهای سطحی چیه !!! گندی که خودش زده رو لازد جمع کنه. برجام از اولش هم اشتباه بود.وگرنه این سیاست آمریکا بود که با تغییر دولت از برجام خارج بشه.روحانی با اشتباهاتش هم خودش و کابینه گول خورد هم ملت به حرج انداخت.
اینهاهمه حرفه ،تجربه ثابت کرد با عوض کردن مهره ها یا رفتن روحانی دردی از این ملت و ایران فلک زده دوا نمیشه ،تا به اشتباهات پی نبریم ،و با دنیاتعامل نکنیم ایران رنگ آرامش نمبینه ارادت
اینهاهمه حرفه ،تجربه...
خب بله ! اینم یه (حرف)یه !
کدام رئیس جمهور فرق ندارد واقعیت این است که قدرت در دست کسانی است که مردم هیچ قدرتی در تغییر آنها ندارند.دولت فقط یک کلمه است.
روحانی یا احمدی نژاد فرقی نداره تا با آمریکا وارد مذاکره نشوید ملت بیچاره باید تاوان دهد
آقای روحانی ! کافیه خیلی بد جور رنگ عوض کردی سریعتر استعفا بده
کار بایداصولی و منطقی حل شود عوض کردن مهره دردی رادرمان نمیکندباید تصمیم گیرنده ها همه صداویکدست یه تصمیم درست و حسابی بگیرند درحال حاضر هرکسی دیگه هم رئیس جمهورشود برای جامعه جهانی فرقی نمیکند مهم ترامپ ست که میگه مرغ یه پاداره یابایدتعامل با جامعه جهانی حاصل شود یا روزگارمان همین باشدوبس دست از حمایت ازیمن و سوریه و عراق و روسیه و چین برداریم اسرائیل رابه رسمیت بشناسیم معوض روسیه و سوریه و عراق و یمن با آمریکا وابرقدرت ها تعامل کنیم تا بتوانیم ازاین وضعیت نابسامان رها شویم
که قالیباف بیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟که گندی که به تهران زد رو به کل کشور بزنههههه؟،؟؟؟؟ چیه میندازین تو دهن مردم شما از عراقیهای بعثی هم بدترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش