چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
۱۴:۲۶ - ۱۳ آذر ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۹۱۱۹۱
بین الملل

بیماری پوتین چقدر بدخیم است؟

جزئیات بیماری پوتین,بیماری پوتین
ولادیمیر پوتین مدت‌هاست به وجهه شناخته شده خود به عنوان "مردی قوی" افتخار می‌کند، اما تغییر چشمگیر در ظاهر او در چند سال گذشته باعث ایجاد گمانه زنی‌هایی شده مبنی بر آن که او ممکن است از یک بیماری شدید در رنج و عذاب باشد.

به گزارش فرارو به نقل از سان، حضور عمومی او در طول حمله به اوکراین نشان می‌دهد که به سختی نفس می‌کشد، خسته به نظر می‌رسد و به سختی و با تغییر جهت راه می‌رود. همین موضوع باعث گمانه‌زنی‌هایی در این باره شده که او ممکن است در روز‌های پایانی قرارگیری در منصب ریاست جمهوری قرار داشته باشد.

در هفته جاری مشخص شد که پوتین بر روی زمین افتاده و ظاهراً محافظان‌اش به او کمک کردند تا روی صندلی بنشیند و پزشکان شخصی‌اش به کمک او شتافتند. به گفته منابع آگاه زمین افتادگی او منجر به ایجاد کبودی بر روی بدن‌اش شده و مشکلاتی که کارشناسان معتقدند ماه‌هاست که به آن مبتلا می‌باشد را برجسته ساخته است. "والری سولوی" تحلیلگر سیاسی مدعی شده که پوتین از چندین بیماری جدی از جمله سرطان، پارکینسیون و اختلال اسکیزوفرنی رنج می‌برد. سولوی معتقد است که سلامتی پوتین به طور چشمگیری رو به وخامت بوده است. او معتقد است که وضعیت پزشکی پوتین بر قضاوت و تصمیم گیری او در مورد جنگ اوکراین تاثیرگذار بوده است.

عکس‌های تازه از پوتین او را با چهره‌ای پف کرده و ضعیف‌تر از گذشته نشان می‌دهد. هم چنین، تصاویر نشان می‌دهند او برای پنهان کردن لرزش دستان‌اش لبه میز‌ها را در هنگام حضور در جمع می‌گیرد. او در جریان گفتگو با "سرگئی شویگو" وزیر دفاع روسیه لبه میز را گرفته و با حالتی خمیده نشسته بود که به نظر می‌رسد نشانه‌ای از ابتلایش به بیماری پارکینسون باشد. دستان او در کلیپی ویدئویی زمانی که در حال احوالپرسی با "الکساندر لوکاشنکو" ردیس جمهور بلاروس در کاخ کرملین بود به شدت می‌لرزید.

جزئیات بیماری پوتین,بیماری پوتین

ویدئو‌های دیگری نشان می‌دهند که او لب هایش را گاز می‌گیرد و در جریان برگزاری مراسمی در کلیسا حواسش پرت شده بود. این شواهد طرح این ادعا که او به بیماری‌ای لاعلاج مبتلا شده را تقویت می‌کند. هم چنین، به نظر می‌رسید که او هنگام گفتگو با "آنتونیو گوترش" دبیرکل سازمان ملل متحد در ماه آوریل مسکو لنگان و ژولیده به نظر می‌رسید. به گفته افراد آگاه در کرملین در ماه ژوئن کمک‌های فوری پزشکی به پوتین به دلیل تشدید بیماری او ارائه شده بود.

گفته شده که پوتین هنگامی که با فرماندهان نظامی خود در جریان نشستی مجازی و ۹۰ دقیقه‌ای صحبت کرد دچار ضعف و سرگیجه شدیدی حین بلند شدن از پشت میز بود. به نظر می‌رسید که پوتین در ماه اکتبر در جریان بازدید از رژه در میدان سرخ مسکو برای جشن گرفتن ضمیمه کردن چهار منطقه اوکراین به خاک فدراسیون روسیه به طور مشهودی به درد دچار شده بود. پوتین در آن مراسم با گونه‌هایی ملتهب و صورتی قرمز دیده شد.

گمانه زنی‌هایی مطرح شده مبنی بر آن که او از بدل استفاده می‌کند تا بتواند چهره خود را در افکار عمومی روسیه زنده نگه دارد. اسناد جاسوسی بعدی که بعدا به دست "سان" رسید، نشان می‌داد پوتین به طور همزمان به چندین بیماری مبتلا است. یک عامل امنیتی روسیه در ایمیلی به "سان" مدعی شد: «می‌توانم تایید کنم که او مبتلا به بیماری پارکینسون در مراحل اولیه تشخیص داده شده، اما این بیماری در حال پیشرفت است. این واقعیت به هر طریق ممکن تکذیب و پنهان خواهد شد».

پوتین به‌طور مرتب از انواع استروئید‌های سنگین و تزریق‌های مسکن نوآورانه استفاده می‌کند تا از گسترش سرطان پانکراس که اخیرا تشخیص داده شد جلوگیری کند. این درمان نه تنها باعث درد زیاد در او شده بلکه حالت پف کردگی صورت و سایر عوارض جانبی از جمله ضعف حافظه را نیز در او ایجاد کرده است. در حلقه افراد نزدیک به پوتین این شایعه مطرح شده که او علاوه بر ابتلا به سرطان پانکراس به سرطان پروستات نیز مبتلاست.

جزئیات بیماری پوتین,بیماری پوتین

در چند ماه گذشته علائم مشکوکی از درمان داخل وریدی پشت دست پوتین دیده شده و به شایعاتی در این باره که ممکن است او به انواع دیگری از سرطان نیز مبتلا شده باشد دامن می‌زند. در ماه سپتامبر در جریان سخنرانی‌ای مشخص شد که پا‌های پوتین می‌لرزید. این منظره چند روز پیش در جریان دیدار او با "قاسم جومارت توکایف" رئیس جمهور قزاقستان به سرعت تکرار شد. هم چنین، دستان او به رنگ بنفش درآمده است.

بیماری پارکینسون می‌تواند باعث دیستونی شود که به صورت پیچ خوردگی عضلات، اسپاسم یا گرفتگی است. مبتلایان به این عارضه از حرکات غیرارادی، اسپاسم یا پیچ خوردن در بازوها، دست‌ها، پا‌ها و پا‌ها رنج خواهند برد. در ماه ژوئن، "سرگئی لاوروف" وزیر امور خارجه روسیه برای نخستین بار به شایعات مربوط به سلامت پوتین پرداخت و در شبکه تلویزیونی دولتی TF۱ اعلام کرد: «فکر نمی‌کنم کسی که اندیشه خوبی داشته باشد بتواند علائم بیماری را در این شخص مشاهده کند». "دیمیتری پسکوف" سخنگوی کرملین نیز پیش‌تر تاکید کرده بود وضعیت سلامتی پوتین عالی است.

  • 16
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۸
غیر قابل انتشار: ۱۱
جدیدترین
قدیمی ترین
انشااله خبرهاى مسرت بخشى در باره اين متجاوز زالو صفت خواهيم شنيد
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش