جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۰۹:۵۸ - ۱۲ شهریور ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۶۰۸۵۱
بین الملل

وال استریت ژورنال: ترامپ انتخاب حدود ۶۰ درصد رای‌دهندگان جمهوری‌خواه است

دونالد ترامپ,نظرسنجی انتخابات آمریکا 2024
روزنامه وال استریت ژورنال با اعلام نتایج یک نظرسنجی مطرح کرد رئیس‌جمهور سابق آمریکا با وجود پرونده کیفری علیه او، از حمایت بیشتر رای‌دهندگان در مرحله مقدماتی انتخاب کاندیدای این حزب برخوردار است.

به گزارش ایسنا، روزنامه وال استریت ژورنال در گزارشی با تشریح نتایج یک نظرسنجی انجام شده توسط این روزنامه درباره میزان محبوبیت کاندیداهای جمهوری‌خواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، نوشت: دونالد ترامپ، رییس جمهور سابق آمریکا در میان رای‌دهندگان به این حزب از محبوبیت بیشتری برخوردار است، چراکه بیشتر رای‌دهندگان چهار پرونده‌ای را که علیه او تشکیل شده است، فاقد ارزش دانسته و تقریباً نیمی از آن‌ها نیز می‌گویند، این اتهامات موجب افزایش حمایتشان از او می‌شود.

وال استریت ژورنال در ادامه نوشت: نظرسنجی جدید نشان می‌دهد که آنچه رقابتی میان دو تن برای نامزدی انتخابات بود، تبدیل به رقابتی غیرمتعادل شده است که در حال حاضر، ترامپ در آن هیچ رقیب قدری ندارد. رییس جمهور پیشین آمریکا انتخاب اول ۵۹ درصد از رای‌دهندگان حزب جمهوری‌خواه است، ۱۱ درصد بیشتر از ماه آوریل که وال استریت ژورنال کاندیداها را اعلام کرد.

برتری ترامپ بر ران دیسانتیس، سناتور فلوریدا که رقیب اصلی اوست، اخیرا و از ماه آوریل دو برابر شده و به ۴۶ درصد رسیده است. دیسانتیس با ۱۳ درصد حمایت‌کننده، تقریبا از بقیه جلوتر است که درصد حمایت از هیچ یک دو رقمی نشده است.

این نظرسنجی یکی از ویژگی‌های قابل توجه رقابت اولیه کاندیداها را مشخص می‌سازد؛ پیگردهای قانونی کیفری علیه یک کاندیدا که در دوره‌های قبلی ممکن بود موجب کاهش میزان محبوبیت یک کاندیدا شود،‌ موجب تقویت جایگاه حریف اصلی این رقابت شده است. دو مورد از اتهامات ترامپ شامل تلاش‌های او برای ماندن در قدرت پس از شکست در انتخابات ۲۰۲۰ است که ادعاهای کذب او مبنی بر اخلال گسترده در انتخابات از جمله آن‌ها بود.

پاسخ بیش از ۶۰ درصد از رای‌دهندگان اولیه به سوالی درباره اتهامات ترامپ این بود که با انگیزه‌های سیاسی مطرح شده‌اند و فاقد ارزشند. حدود ۷۸ درصد هم اقدامات ترامپ پس از انتخابات ۲۰۲۰ را تلاشی مشروع برای اطمینان یافتن از رای‌گیری دقیق تلقی کرده بودند. با این وجود، ‌۱۶ درصد گفتند که ترامپ به طور غیرقانونی تلاش کرده بود مانع صدور گواهی کنگره درباره شکست او در انتخابات شود. حدود نیمی از شرکت کنندگان نیز گفتند که این اتهامات احتمال رای دادن آن‌ها به ترامپ در سال ۲۰۲۴ را بیشتر کرده است، در حالی که ۱۶ درصد گفتند این موضوع باعث شده است احتمال حمایتشان از او برای انتخاب مجددش کم شود.

همچنین طبق این نظرسنجی، میزان محبوبیت ترامپ در میان تمام شرکت‌کنندگان، حالا با میزان آرای بایدن در تکرار فرضی انتخابات ۲۰۲۰ دقیقا برابری می‌کند. ۴۰ درصد از ترامپ و ۳۹ درصد از بایدن حمایت کرده بودند. حزب سبز و حزب لیبرال نیز به طور کلی ۳ درصد آرا را به خود اختصاص دادند و ۱۷ درصد نیز ممتنع بودند.

در ادامه این گزارش با اشاره به اظهارنظر تونی فابریزیو، یکی از طراحان این نظرسنجی آمده که حیرت‌آور است چگونه یک رقابت میان رییس جمهور پیشین و رییس جمهور فعلی، با وجود اتهاماتی که علیه ترامپ مطرح است، تا این حد نزدیک است.

همچنین در این نظرسنجی، نتایج دیگری نیز درباره رقابت اولیه جمهوری‌خواهان یافت شده است.

-جایگاه دیسانتیس با برخورداری از حمایت ۱۳ درصدی، نسبت به آوریل که ۲۴ درصد بود، افت داشته است.

-رای‌دهندگان جمهوری‌خواه عقیده دارند که ویوِک راماسواوی، و نیکی هیلی نسبت به بقیه ۸ کاندیدای رقیب ترامپ،‌ در مناظره انتخاباتی تلویزیونی که ۲۳ اوت برگزار شد، از حد انتظارات فراتر رفتند. اما این نظرات هنوز به حمایت چشمگیر در رای‌گیری تبدیل نشده‌اند؛ هیلی اولین انتخاب ۸ درصد و راماسواوی انتخاب ۵ درصد بوده است.

-تیم اسکات، سناتور کارولینای جنوبی پس از سه ماه برگزاری کارزار انتخاباتی، ۲ درصد از آرا را به خود اختصاص داد.

-جمهوری‌خواهان در کل کشور در حال کنار گذاشتن کاندیداهایی هستند که بی‌پرده‌تر از بقیه از ترامپ انتقاد می‌کنند. کریس کریستی، فرماندار پیشین نیو جرسی و آسا هاچینسون، فرماندار پیشین آرکانزاس به ترتیب ۳ درصد و یک درصد از آرا را به خود اختصاص دادند. کریستی نامحبوب‌ترین کاندیدای جمهوری‌خواه است که ۷۳ درصد با او مخالفند.

تصویر مایک پنس، معاون پیشین دونالد ترامپ که با تصمیم او برای مسدود کردن کنگره مخالفت کرده بود نیز در میان رای‌دهندگان رنگ باخته است. در آوریل، ۵۴ درصد دیدگاه مساعدی درباره او داشتند. حالا ۳۰ درصد این نظر را درباره‌اش دارند و ۶۰ درصد نیز دیدگاه خوبی ندارند. او در مجموع، انتخاب ۲ درصد از رای دهندگان برای نامزدی از این حزب است.

در حالی که نظرسنجی وال استریت ژورنال دیدگاه رای‌دهندگان اولیه جمهوری‌خواهان را در کشور بررسی کرد، روند  کاندید کردن رقابتی است که از یک ایالت به ایالتی دیگر انجام می‌گیرد و چند ماه به طول می‌انجامد. این روند از ۱۵ ژانویه در آیووا در گردهم‌آیی‌های انجمن‌های حزبی آغاز می‌شود. ترامپ در آیووا و نیوهمپشایر پیشتاز است اما برخی نظرسنجی‌های نیز این میزان را کمتر از میزانی نشان می‌دهند که در نظرسنجی وال استریت ژورنال به دست آمده بود.

برخی عوامل ممکن است این رقابت را دگرگون کند، از جمله حضور قوی و غیرمنتظره یک کاندیدا در ایالت‌هایی که در آن‌ها رای‌گیری زودهنگام انجام می‌شود. ده‌ها میلیون دلار به زودی صرف تبلیغات تلویزیونی خواهد شد که دیدگاه کاندیداها را تغییر خواهد داد.

طبق این نظرسنجی، رای‌دهندگان اولیه جمهوری‌خواهان در کل کشور دیدگاه مساعدی نسبت به بیشتر کاندیداها دارند. ۷۰ درصد نسبت به دیسانتیس نظر مساعدی دارند که از میزان ۸۴ درصدی آوریل افت کرده است اما نسبت به دیگر کاندیداها، به جز ترامپ، بیشتر است.

به همین ترتیب، بیش از نیمی از رای‌دهندگان جمهوری‌خواهان دیدگاه مساعدی نسب به هیلی و راماسوای دارند و تقریبا دو سوم آن‌ها نیز نظرشان درباره اسکات مثبت است. علاوه بر این، برخی از رای‌دهندگان نیز می‌گویند که اطلاعات کافی درباره کاندیداها ندارند تا نظری درباره‌شان ارائه دهند و حدود یک چهارم نیز همین دیدگاه را درباره اسکات دارند که باعث می‌شود انتظار داشته باشیم، شناخته‌تر شدن کاندیداها به حمایت بیشتر از آن‌ها منجر خواهد شد.

در این نظرسنجی یافته‌های دیگری نیز نشان می‌دهند که تغییرات چشمگیر غیرمحتمل‌اند. حدود ۶۰ درصد حامیان ترامپ می‌گویند نسبت به او متعهدند و نظرشان را تغییر نخواهند داد. در حالی که ۲۵ درصد رای‌دهندگان به دیسانتیس می‌گویند تصمیمشان را گرفته‌اند. میزان کمتری از رای‌دهندگان به راماسوای، هیلی و کریستی نیز می‌گویند کاملا نسبت به انتخابشان متعهدند.

  • 11
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش