دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۸:۲۷ - ۱۲ مهر ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۷۰۸۴۸
بین الملل

واکنش‌ها به برکناری رئیس مجلس نمایندگان آمریکا/ مک کارتی: برای اعتقادم جنگیدم

کوین مک‌کارتی,برکناری رئیس مجلس نمایندگان آمریکا
برکناری رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در این کشور با واکنش‌های زیادی همراه بوده است.

به گزارش مهر به نقل از الجزیره، برکناری رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در این کشور با واکنش‌های گسترده‌ای روبرو شده است.

«دونالد ترامپ»، رئیس جمهور سابق آمریکا در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» نوشت: «چرا جمهوری‌خواهان همواره در حال جنگ با خودشان هستند، چرا با دموکرات‌های چپ افراطی که کشور ما را ویران می‌کنند، مبارزه نمی‌کنند؟»

«پرامیلا جایاپول»، نماینده دموکرات مجلس گفت: «ما به یک کنگره کارآمد نیاز داریم و مسئول حزب حاکم جمهوری خواه نیستیم که نمی‌تواند حکومت کند. حزب جمهوری خواه نشان داده است که برای مدت طولانی قادر به حکومت نیست.»

«نانسی میس»، نماینده جمهوری خواه نیز گفت: «مک کارتی با هیچ حزبی صادق نبود و اگر در سمت خود باقی می‌ماند، باعث هرج و مرج می‌شد.» این نماینده جمهوری خواه همچنین افزود که ما یک رئیس مجلس نمایندگان صادق می‌خواهیم که به وعده‌هایی که می‌دهد عمل کند.

«مایک پنس»، معاون رئیس جمهور سابق آمریکا نیز گفت: «پس از برکناری کوین مک کارتی از سمت خود عمیقاً ناامید هستم.»

فرماندار فلوریدا نیز گفت: «من سال‌ها با مک کارتی مخالف بودم و او تنها کسی است که ترامپ از او حمایت کرد و به همین دلیل به قدرت رسید.»

کلی آرمسترانگ نماینده جمهوری خواه هم گفت: «مک کارتی اکثریت جمهوری خواهان را حفظ کرد و هیچکس بهتر از او این کار را انجام نمی‌داد.»

اندی بار، نماینده جمهوری خواه هم گفت: «امروز روز غم انگیزی برای جنبش محافظه کار و حزب جمهوری خواه بود.»

کاخ سفید نیز در واکنش به برکناری تاریخی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا اعلام کرد: «امیدواریم مجلس نمایندگان هر چه زودتر رئیس جدیدی را انتخاب کند. بایدن همیشه مشتاق است که با حسن نیت با احزاب دموکرات و جمهوری خواه در کنگره کار کند. پرزیدنت بایدن مشتاق همکاری با مجلس نمایندگان پس از انجام مسئولیت خود برای انتخاب رئیس جدید است.»

کلی آرمسترانگ نماینده جمهوری خواه هم گفت: «تا زمانی که قوانین مجلس نمایندگان تغییر نکند، ما گروگان اقلیت کوچکی از جمهوری خواهان خواهیم ماند.»

رئیس کمیته قوانین مجلس نیز گفت: «اکنون وضعیت آشفته ای ایجاد شده است و ما باید از آن خارج شویم. ناامیدی و عصبانیت زیادی وجود دارد و شاید وقت آن رسیده است که مردم گزینه‌های دیگری بکار گیرند.»

این واکنش‌ها پس از آن صورت گرفت که در آمریکا مجلس نمایندگان برای اولین بار در تاریخ این کشور به برکناری «کوین مک کارتی»، رئیس مجلس رأی داد.

برکناری رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در پی رأی گیری برای استیضاح او و رأی مثبت به عدم کفایت او صورت گرفت و دقایقی پس از اعلام نتایج رأی گیری، مجلس نمایندگان آمریکا جای خالی ریاست مجلس را اعلام کرد.

بلافاصله پس از برکناری مک کارتی، «پاتریک مک هنری» به عنوان رئیس موقت مجلس نمایندگان آمریکا اعلام شد.

«مت گیتس»، نماینده جمهوریخواه و هم حزبی رئیس مجلس نمایندگان درباره رأی مثبت به برکناری او گفت: «مک کارتی توافقاتی را که با ما در ژانویه گذشته انجام داده بود، نقض کرد. او مجلس نمایندگان را فلج کرد و پیش نویس لوایح تخصیصی را در نظر نگرفت.» به گفته مت گیتس، بهترین راه پیش روی نمایندگان محافظه کار و جمهوری خواه که اکثریت مجلس نمایندگان را در دست دارند، پیشبرد انتخاب رئیس جدید مجلس بود که این کار انجام شد.

همچنین «جری کانولی»، نماینده دموکرات مجلس نمایندگان اعلام کرد که انتظار دارد تا اعضای دو حزب روز چهارشنبه به طور جداگانه برای انتخاب نامزدی برای ریاست مجلس نمایندگان دیدار کنند. جری کانولی در ادامه همچنین افزود که «حکیم جفریس»، نماینده دموکرات، نامزد دموکرات‌ها ما برای ریاست مجلس نمایندگان است، اما موضع جمهوری خواهان هنوز روشن نیست.

به گفته جری کانولی، جمهوری خواهان در موقعیت دشواری قرار دارند و در تلاش هستند فردی را بیابند که بتواند اکثریت را به دست آورد.

خبرگزاری آمریکایی سی‌ان‌ان نیز به نقل از منابع آگاه گزارش داد که پیش‌بینی نمی‌شود حداقل تا ۲۴ ساعت آینده برای رئیس مجلس نمایندگان رأی‌گیری صورت گیرد.

رئیس برکنار شده مجلس نمایندگان آمریکا: برای اعتقادم جنگیدم

رئیس برکنار شده مجلس نمایندگان سه شنبه شب به وقت محلی در حساب کاربری خود در شبکه "ایکس" ( توئیتر سابق) اعلام کرد: من دیگر به دنبال کاندیداتوری برای ریاست مجلس نخواهم بود.

مک کارتی تصریح کرد: ممکن است امروز یک رای را از دست داده باشم، اما برای چیزی که به آن اعتقاد داشتم جنگیدم. خدمت کردن به آمریکا باعث افتخار من بود.

مک‌کارتی همچنین در سخنانی در پی برکناری اش از ریاست مجلس نمایندگان آمریکا گفت: از اینکه برای تصویب بودجه نهادهای فدرال و جلوگیری از تعطیلی دولت آمریکا با دموکرات ها توافق کرده و این موضوع موجب برکناری اش شده است، اصلا پشیمان نیست زیرا اصل کشورداری را بر اختلاف‌های سیاسی برگزیده است.

***

رئیس موقت مجلس نمایندگان آمریکا پلوسی را بیرون انداخت

پاتریک مک‌هنری، سرپرست موقت مجلس نمایندگان آمریکا، به نانسی پلوسی، رئیس سابق مجلس نمایندگان دستور داد تا دفتر خود در ساختمان کنگره را تا چهارشنبه تخلیه کند. نانسی پلوسی هم این موضوع را تایید کرد و گفت، رئیس موقت مجلس نمایندگان آمریکا او را از محل کارش در کنگره بیرون کرده است.

کوین مک‌کارتی,برکناری رئیس مجلس نمایندگان آمریکا

به گزارش ایسنا به نقل از پولیتیکو، ایمیلی به دفتر نانسی پلوسی رئیس سابق مجلس نمایندگان آمریکا ارسال شد که توسط یکی از دستیاران ارشد کمیته اداری مجلس نمایندگان نوشته شده بود: «لطفاً فردا این مکان را خالی کنید، این دفتر بازگشایی خواهد شد. طبق این ایمیل، دفتر مذکور طبق دستور سرپرست جدید مجلس نمایندگان آمریکا تخصیص مجدد خواهد یافت.»

پلوسی در بیانیه‌ای از این اخراج انتقاد کرد و آن را «انحراف شدید از سنت» خواند. وی افزود که او در طول تصدی خود به دنیس هاسترت، رئیس سابق مجلس نمایندگان، «تعداد بسیار وسیع‌تری از دفاتر را برای هر زمانی که او می‌خواست» داد.

به نقل از شبکه خبری ان.بی.سی، نانسی پلوسی رئیس سابق مجلس نمایندگان آمریکا اعلام کرد به او گفته شد که سریعا دفترش را در ساختمان کنگره تخلیه کند و از آنجا برود؛ این دستور درست چند ساعت پس از آن صادر شد که «پاتریک مک‌هنری» رئیس موقت مجلس نمایندگان آمریکا جای کوین مک‌کارتی را گرفت که برکنار شده است.

پلوسی در ادامه بیانیه خود آورده است: با تمام تصمیمات مهمی که رئیس جدید مجلس نمایندگان باید به آنها رسیدگی کند، که همه ما مشتاقانه منتظر آن هستیم، یکی از نخستین اقداماتی که توسط رئیس جدید انجام شد این بود که به من دستور داد که بلافاصله دفتر خود را در کنگره تخلیه کنم.

اکثریت قانونگذاران مجلس نمایندگان دفاتر خود را در ساختمان‌های اطراف کنگره دارند؛ اما پلوسی چون سابق بر این رئیس مجلس بوده، در کنگره دفتر داشت.

یکی از منافع مطلع نیز گفت، این تصمیم توسط دفتر پلوسی گرفته شده نه کمیته امور اجرایی مجلس نمایندگان آمریکا.

مک‌هنری پس از آنکه هشت جمهوری‌خواه به دموکرات‌ها در رای دادن به برکناری مک‌کارتی به عنوان رئیس مجلس پیوستند، به عنوان رئیس مجلس موقت انتخاب شد، تلاشی که توسط مت گاتز، آغاز شده بود.

پلوسی در رای گیری روز سه شنبه درباره برکناری مک‌کارتی حضور نداشت و در بیانیه خود اعلام کرد: متاسفانه من برای مراسم خاکسپاری دایان فاینشتاین در کالیفرنیا بودم و نتوانستم در رای گیری حضور داشته باشم.

فاینشتاین اخیرا در سن ۹۰ سالگی درگذشت.

پلوسی نخستین رئیس مجلس نمایندگان زن بود و برای هشت سال از ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۱ و سپس از ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۳ در این سمت بود.

  • 15
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش