یکشنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۳
۲۰:۱۹ - ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۲۰۵۷۶۲
بین الملل

نیویورک تایمز:

ترامپ باید عزل شود

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل,ترامپ
نیویورک تایمز در دیدگاهی پیشنهاد داد: برکناری مدیر 'اف.بی.آی'؛ آخرین تجلی ' عدم تعادل روحی'، 'ترامپ' است و همین خصوصیت برای عزل او از مقام ریاست جمهوری کافی است.

به گزارش ایرنا، نیویورک تایمز در دیدگاهی پیشنهاد داد: برکناری مدیر 'اف.بی.آی'؛ آخرین تجلی ' عدم تعادل روحی'، 'ترامپ' است و همین خصوصیت برای عزل او از مقام ریاست جمهوری کافی است.

 

در این تحلیل به قلم ' راس دو دت' آمده است:

 

از همان ابتدای فصل انتخابات آمریکا در سال ۲۰۱۶ ؛ جمهوریخواهان متوجه غیرعادی بودن رفتار و سلوک 'ترامپ' شده بودند اما برآوردشان این بود که او در مقام رئیس جمهور رفتارش عادی خواهد بود وگرنه؛ یا خودش را تخریب خواهد کرد و یا استعفا خواهد کرد . شاید هم فردی که صلاحیت این امر را داشته باشد سرانجام مجبور شود او را از مقامش عزل کند.

 

من هم نظر شخصی ام همین است که ترامپ را باید مقامی ذیصلاح از سمتش عزل کند.

 

برکناری ' جیمز کامی' مدیر پلیس فدرال آمریکا 'اف.بی.آی'؛ آخرین تجلی رفتارهای عجیب و غریب ترامپ است.

جمع کثیری از ناظران سیاسی چپ گرا و راست گرا می گویند که از رفتار ترامپ شگفت زده اند. اما این اتفاقات در مورد ترامپ ابدا عجیب و غریب نیست . بسیاری هم در او عقلانیت جستجو می کنند در حالیکه مطلقا در او چنین چیزی دیده نمی شود . اینها همه به دنبال آن هستند که نهادهای حکومتی و یا ریش سفیدان حزب جمهوریخواه و یا دستگاه حاکم و یا از طریق استیضاح ؛ ترامپ را از مسند قدرت به زیر بکشاند.

 

مدافعان ترامپ در حزب جمهوریخواه می گویند که اخراج کومی یک تصمیم گیری معمول و رایج همه روسای جمهور است. چون رئیس جمهور این تصمیم را بر مبنای آنچه که مشاورانش در کاخ سفید به او عرضه می کنند چنین تصمیمی اتخاذ کرده است.

 

خوب حالا اگر هم فرض بر این باشد که اخراج کومی بر مبنای ادله محکم محکمه پسند و بابت عملکردش در پرونده تحقیق از ماجرای ای میل های شخصی 'هیلاری کلینتون' و فقط به توصیه معاون دادستان کل صورت گرفته باشد؛ باز هم یک چنین تصمیم گیری اشکال دارد چون از روی خشم و عصبانیت و رنجش خاطر گرفته شده است، نه از روی عقلانیت.

اما نکته اینجاست که اخراج کومی در مقطعی اتفاق می افتد که مسئولان قضایی دارند در باره روابط پشت پرده تیم انتخاباتی ترامپ با یک قدرت خارجی تحقیق می کنند. مسلم است که اخراج کومی در این مقطع همه توجهات را معطوف به تحقیقات در مورد مسائل پشت پرده تیم انتخاباتی ترامپ خواهد کرد و ترامپ هم آنقدر احمق نیست که با علم به این مسئله دست به یک چنین کاری بزند.

 

این اساسا یک کار غیر عقلایی و تخریب خود است.

 

اما موضوع این است که اصولا شخصیت روحی ترامپ اینگونه است که همه تصمیم گیریهایش غریزی و آنی است ضمن آنکه او معمولا در تصمیم گیریهایش مطلقا منافع ملی و یا حتی منافع سیاسی شخصی خود را هم نادیده می گیرد.

 

اما موضوع این است که این تخریب خود از همان دوران انتخابات مشخص بود . جای تعجب دارد که چرا جمهوریخواهان در همان دوران به فکر نیفتادند نامزدی را که برای تخریب حریف می گفت که پدر رقیب انتخاباتی اش در کشتن 'جان اف. کندی' دست داشته است و با این صحبتها یک افتضاح به بار آورد؛ چرا در همان هنگام به فکر انتخاب یک جایگزین برای ترامپ نیفتادند.

 

اما برخی لیبرالها می گویند که ترامپ با یک محاسبه عقلانی کومی را برکنار کرده است.

 

اینها می گویند که اخراج کومی یک کار عاقلانه از نظر ترامپ بوده است چون او از تحقیق در مورد روسیه ناراحت بود چون اگر برملا می شد که یک توطئه بزرگی در کار بوده است او هرگز نمی توانست آن را پنهان کند و در نتیجه استیضاحش حتمی بود.

 

به هر تقدیر؛ رفتار کودکانه ترامپ کماکان می تواند به سوء استفاده از قدرت منجر شود و اخراج کومی آخرین حلقه این زنجیره نخواهد بود.

 

لیبرالها باید قبول کنند که محکم ترین ادله بر واجد عزل شدن ترامپ از مقام ریاست جمهوری، استناد به متمم ۲۵ام قانون اساسی است که یکی از دلائل سلب صلاحیت از رئیس جمهور را 'زوال عقل' بر می شمرد. با این حساب نه تخلفات بزرگ غیر قانونی ترامپ و نه تبانی او با روس ها بلکه؛ زوال عقلی او می تواند دلیل محکمی برای عزل وی از مقام ریاست جمهوری باشد.

 

ماجرای بحران برنامه تلویزیونی ترامپ و کارهایی که او انجام داد و شخصیت خود را پایمال کرد همگی می تواند ادله محکمی در این زمینه باشد.

 

با استناد به متمم ۲۵ ام قانون اساسی ؛ رهبران جمهوریخواهان و در راس آنها ' مایک پنس' باید برای عزل ترامپ پیشقدم شوند .

 

این یک کار واقع بینانه است، همان رهبران ماهها قبل در کنوانسیون ملی جمهوریخواهان تصمیم داشتند علیه ترامپ موضع بگیرند اما پنس , ' پل رایان' و ' میچ مک کانل' که به خوبی از عدم تعادل روحی ترامپ آگاه بودند آمدند و با او صلح کردند.

 

این هم یک ادله محکم دیگر است برای اثبات عدم تعادل روحی ترامپ؛ تا همین حالا مقامات ذیربط علیه او وارد عمل شوند.

 

 

 

 

  • 14
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش