یکشنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۳
۰۰:۵۸ - ۲۵ خرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۳۰۶۱۶۲
بین الملل

در دادگاه فدرال آمریکا مطرح شد:

شکایت ٢٠٠ نماینده کنگره از دونالد ترامپ

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل,ترامپ
نزدیک به ٢٠٠ نماینده دموکرات کنگره علیه دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا در دادگاه فدرال اقامه دعوی کردند.  این تعداد از نمایندگان دموکرات کنگره آمریکا درباره این اقدام گفته‌اند که رئیس‌جمهوری آمریکا بند مربوط به درآمد، مندرج در قانون اساسی این کشور را با دریافت وجوه مالی خارجی از طریق شبکه‌های تجاری «ترامپ» بدون تصویب کنگره، نقض کرده است.

 این خبر نخستین بار توسط نشریه آمریکایی «واشنگتن پست» اوایل روز چهارشنبه اعلام شد، مبنی براینکه ١٩٦نماینده کنگره آمریکا به این شکایت ملحق شدند. این بیشترین تعداد امضای نمایندگان کنگره در شکایت علیه شخص رئیس جمهوری به شمار می‌رود.

 

بنابراین گزارش سناتور دموکرات «ریچارد بلومنتال» (Richard Blumenthal) از ایالت «کنتیکت» روز سه‌شنبه مسئولیت ارایه این دعوی به دادگاه را از سوی دیگر نمایندگان برعهده داشته و از پیوستن سایر نمایندگان جمهوریخواه به این دادخواست استقبال کرد. در همین حال «جان کانیرز» نماینده دموکرات از ایالت میشیگان نیز درباره این اقامه دعوی به خبرگزاری رویترز گفت:   ترامپ حداقل در ٢٥ کشور مرتکب «تضاد منافع» شده که به نظر می‌رسد از موقعیت رئیس‌جمهوری بودن خود نهایت سود را برده است. دادخواست ٣٧ صفحه‌ای این تعداد از نمایندگان کنگره یک روز پس از اقامه دعوی دو دادستان کل «واشنگتن دی. سی» و ایالت «مریلند» صورت می‌گیرد که خواستار ارایه اسناد مالیاتی ترامپ درخصوص پرداخت‌های صورت گرفته از برخی کشورهای خارجی به «هتل بین‌المللی ترامپ» واقع در واشنگتن دی. سی که در نزدیکی کاخ سفید است، شده‌اند.

 

این دو دادستان کل، شخص رئیس‌جمهوری را با دریافت چنین وجوهی آن‌هم درزمانی که وی رسما به این سمت برگزیده شده بود، به نقض قانون اساسی آمریکا متهم کردند. کارشناسان، اقامه دعوی دو دادستان کل دراین زمینه را گشودن جبهه‌ای جدید علیه شخص رئیس‌جمهوری آمریکا دانستند که هم اکنون با اتهام مداخله روسیه در انتخابات ریاست‌جمهوری ٢٠١٦ و ارتباط برخی از نزدیکان و اطرافیان وی با طرف روس‌ها دست به گریبان است. این موارد شخص رئیس‌جمهوری آمریکا را هرچه بیشتر با خطر استیضاح مواجه می‌سازد.

 

 این درحالی است که رکورد قبلی عدم محبوبیت دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا در این نظرسنجی مربوط به اواخر ماه مارس است که معادل ۵۹‌درصد بود. در نظرسنجی جدید گالوپ ۳۶‌درصد پاسخگویان عملکرد ترامپ را تأیید کردند که تنها یک‌درصد بیشتر از رکورد کاهش محبوبیت وی است که معادل ۳۵‌درصد در ۲۸ مارس بود.

 

در نظرسنجی‌های گالوپ در دوران ریاست‌جمهوری باراک اوباما و بیل کلینتون هیچ‌یک به رکورد عدم محبوبیت ۶۰‌درصدی دست نیافته بودند. جورج دبلیو بوش نیز بعد از گذشته ٥سال از ریاست‌جمهوری‌اش به رکورد عدم محبوبیت ۶۰‌درصدی رسید.  این نظرسنجی گالوپ به شکل روزانه و با پرسش از ۱۵۰۰ آمریکایی بزرگسال از طریق تلفن انجام می‌شود و حاشیه خطای ٣درصدی دارد.  پلوسی، رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا نیز پیش‌بینی کرد پرونده دخالت روسیه در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا و ارتباط برخی مقامات روس با کمپین انتخاباتی دونالد ترامپ موجب خواهد شد .

رئیس‌جمهوری آمریکا کاملا به شکل خودخواسته استعفا دهد.  پلوسی معتقد است دموکرات‌ها باید صبور باشند تا تحقیقات در مورد پرونده دخالت روسیه به سرانجام برسد، به‌ویژه باید منتظر نظر نهایی «رابرت مولر» مشاور ویژه این پرونده بود.   به گفته وی، در پایان تحقیقات، دیگر نیازی نیست دموکرات‌ها تلاشی برای بیرون کردن ترامپ از اتاق بیضی‌شکل کاخ سفید انجام دهند زیرا وی به شکل خودخواسته استعفا خواهد داد.

 

پلوسی همچنین باور دارد اگر ترامپ دستور اخراج مولر را صادر کند- امری که برخی از نزدیکان ترامپ، وی را تشویق به انجام آن می‌کنند- دلیل کافی در اختیار خواهد بود تا جمهوریخواهان به‌طور جدی تصمیم بگیرند از سوی حزب اقدامی علیه رئیس‌جمهوری انجام دهند.  نماینده دموکرات ایالت کالیفرنیا این اظهارات را پشت درهای بسته و در جلسه روز سه‌شنبه بیان کرده بود. وی در این جلسه سعی داشت قانونگذاران را به اعلام جرم علیه رئیس‌جمهوری آمریکا تشویق کند. پلوسی معتقد است ترامپ و نزدیکانش اقدامات زیادی در متوقف کردن و یا سنگ‌اندازی مقابل تحقیقات مرتبط با پرونده روسیه انجام داده‌اند. جیمز کومی رئیس سابق اف‌بی‌آی نیز در جلسه استماع هفته گذشته کنگره، ترامپ را به دروغگویی درباره پرونده روسیه متهم کرده بود.

 

پس از جیمز کومی، حف سشنز، وزیر دادگستری نیز اعلام کرده بود که قصد دارد در کنگره درباره گرونده دخالت روسیه در انتخابات و تحقیقات در این خصوص شهادت بدهد.  جف سشنز نیز چند روز بعد از اخراج جیمز کومی از سمت خود استعفا کرد و ترامپ نیز استعفای او را پذیرفت. سشنز سرانجام روز گذشته خطاب به کمیته اطلاعات سنا دراین‌باره توضیح داد: من هرگز با مقامات روسی یا هر یک از مقامات خارجی گفت‌وگو یا دیدار نداشته‌ام که با مداخله در هرگونه کمپین یا انتخاباتی در آمریکا مرتبط باشم.  من هیچ اطلاعی از وجود چنین گفت‌وگوهایی از سوی افراد فعال در کمپین ترامپ هم ندارم.

 

دادستان کل آمریکا همچنین بیان کرد: این اظهارات که من در هرگونه تبانی دست داشته‌ام و یا از این تبانی با دولت روسیه که به‌طور قطع به کشورم آسیب می‌رساند، آگاهی داشتم بسیار نفرت‌انگیز است؛ کشوری که من ٣٥‌سال با افتخار به آن خدمت کرده‌ام. جلسه مذکور نخستین شهادت عمومی سشنز در این پرونده بود.

 

این مقام اجرایی عالیرتبه آمریکا که پیش از این از هرگونه تحقیقات درباره مداخله روسیه کنار گذاشته شده بود، اکنون در مرکز تحقیقات کنگره در پرونده مداخله در انتخابات قرار گرفته است. سشنز در فوریه‌سال جاری به‌عنوان دادستان کل آمریکا انتخاب شد و از شخصیت‌های حامی ترامپ است.  با این حال جیمز کومی، مدیر سابق اف‌بی‌آی در تازه‌ترین شهادت خود ادعا کرده که سازمان تحت کنترلش اطلاعاتی دارد که می‌تواند درباره احتمالا مداخله سشنز در پرونده روسیه مشکلاتی ایجاد کند.

 

سشنز در پاسخ به ادعای کومی عنوان کرد: هیچ اطلاعاتی وجود ندارد. من می‌توانم با قاطعیت کامل به شما بگویم که هیچ اطلاعاتی دراین‌باره وجود ندارد. با این حال با توجه به این‌که برخی گزارش‌ها حاکی از آن است که کومی به پیشنهاد سشنز از سمت خود برکنار شده است، اکنون دادستان کل آمریکا باز هم ممکن است با تحقیقات بیشتری هم در پرونده مداخله روسیه در انتخابات و هم در عدم حمایت از رئیس اف‌بی‌آی در مقابل فشارهای سیاسی، مواجه شود.

 

 

shahrvand-newspaper.ir
  • 13
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش