جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳
۱۰:۲۴ - ۲۳ تير ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۴۰۵۶۷۵
بین الملل

مراسم روز ملی فرانسه با حضور ترامپ/ احتمال تغییر موضع آمریکا در قبال توافقنامه پاریس

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل,ترامپ و ماکرون
قرار است امروز (جمعه) رئیس جمهوری آمریکا به مشاهده رژه سربازان فرانسوی و آمریکایی در کنار یکدیگر در یک مراسم دوگانه برای بزرگداشت ۱۰۰ سالگی ورود آمریکا در جنگ اول جهانی و روز ملی فرانسه بپردازد.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز، دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا که به فرانسه رفته است، روز پنجشنبه با امانوئل ماکرون، همتای فرانسوی خود به گفت‌وگو پرداخت و بانوان نخست دو کشور در پاریس به سیاحت پرداخته و بعدا شام را در رستورانی در برج ایفل صرف کردند.

 

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل,ترامپ و ماکرون

ماکرون پس از مراسم امروز به شهر نیس می‌رود تا در مراسم یادبود قربانیان حمله تروریستی سال گذشته میلادی شرکت کند؛ سال گذشته یک مرد تونسی با یک کامیون به سمت جمعیتی در این شهر رانده و باعث کشته شدن ۸۶ تن شد.

 

رئیس جمهوری آمریکا روز پنجشنبه و در جریان ورودش به فرانسه از "بریجیت ماکرون"، بانوی اول این کشور ستایش کرد و گفت که خیلی خوب به نظر می‌رسد.

 

ترامپ ۷۱ ساله که به خاطر اظهاراتش درباره بانوان و زنان به شدت مورد انتقاد است، به همراه همسرش ملانیا ۴۷ ساله با ماکرون و همسرش در هتلی که محل دفن ناپلئون بناپارت و سایر جنگ سالاران فرانسوی است، دیدار کردند.

 

پس از این دیدار، ترامپ بار دیگر این جمله را که بانوی اول فرانسه خوب به نظر می‌رسد،‌ تکرار کرد و گفت "زیبا هستی"، اما پاسخ همسر ماکرون واضح نبود.

 

رسانه‌های اجتماعی بلافاصله به این اظهارات ترامپ واکنش نشان داده و آن را "جنسیتی" خواندند.

 

در همین حال ترامپ در پاریس گفت که "حکومت‌هایی یاغی مثل کره شمالی، ایران و سوریه" برای امنیت جهان خطرناک هستند.

 

ترامپ در نشست مطبوعاتی مشترک با همتای فرانسوی‌اش گفت: "امروز با تهدیدهایی تازه از طرف حکومت‌های یاغی مثل کره شمالی، ایران و سوریه طرف هستیم. همین طور تهدید عظیمی از جانب سازمان‌های تروریستی متوجه ما است."

 

دونالد ترامپ گفت با ماکرون درباره شیوه‌های تقویت همکاری علیه "دشمنان انسانیت" و از بین بردن ایدئولوژی، قلمرو و منابع مالی آنها مذاکره کرده است.

 

ماکرون هم گفت امیدوار است که همکاری‌های امنیتی بین آمریکا و فرانسه تقویت شود.

 

احتمال تغییر موضع درباره پیمان پاریس

دونالد ترامپ در نشست مطبوعاتی پنجشنبه خود گفت این احتمال وجود دارد که درباره پیمان مبارزه با تغییرات اقلیمی پاریس، که آمریکا از آن خارج شده، کاری بکند.

 

ماکرون هم گفت که با ترامپ درباره آینده سیاسی عراق و سوریه رایزنی کرده است. او گفت هدف اصلی در سوریه "نابودی تروریسم" است و برکناری بشار اسد دیگر جزو اولویت‌های فرانسه در سوریه نیست.

 

امانوئل ماکرون در عین حال با اشاره به حمله موشکی آمریکا به یک پایگاه هوایی ارتش سوریه گفت که استفاده از تسلیحات شیمیایی به عنوان خط قرمزی تعیین شده و در صورت استفاده سوریه از این تسلیحات مجددا به پایگاه‌های ارتش سوریه حمله خواهد شد.

 

وی ادامه داد: درباره اوضاع در سوریه و عراق ما توافق کردیم تا به همکاری با یکدیگر به ویژه در ایجاد نقشه راهی برای دوران پس از جنگ ادامه دهیم. ما از دیپلمات‌های خود می‌خواهیم تا در این باره با هم همکاری داشته باشند و در هفته‌های آتی یک راهکار اولیه از سوی پنج کشور دائم شورای امنیت سازمان ملل در این باره مطرح می‌شود.

 

امانوئل ماکرون همچنین گفت: گروه تماس درباره سوریه باید اعضای شورای امنیت سازمان ملل و همچنین نمایندگان دولت دمشق و مخالفان را نیز شامل شود. رفتن اسد دیگر هیچ ربطی به پاریس ندارد و اولویت ما از میان برداشتن و شکست تروریست‌ها در سوریه است.

 

دونالد ترامپ نیز با اشاره به این مساله که در حاشیه نشست گروه ۲۰ در آلمان با روسیه برای آتش بس دوم در سوریه گفت‌وگویی داشته است، گفت: یکی از مهمترین مسائلی که از این نشست در آلمان به دست آمد این است که ما توانستیم به آتش بسی که پنج روز دوام یافته است،‌ دست پیدا کنیم.

 

البته این پنج روز دوره‌ای طولانی نیست و به همین دلیل ما به دنبال یک آتش بس دائمی هستیم. در این مدت پنج روزه، زندگی بسیاری در این کشور جنگ زده در امان بوده و هیچ گلوله‌ای شلیک نشده است. با برگزاری چنین نشست‌ها و گفت‌وگوهایی ما توانستیم آتش بس را اجرایی کنیم و به دنبال گفت‌وگوهای بیشتر هستیم.

 

رئیس جمهوری فرانسه همچنین بر اهمیت حفظ روابط خوب با روسیه به ویژه برای حل بحران در سوریه تاکید کرد و ادامه داد: ما اختلاف نظرهای زیادی داریم اما در شرایط کنونی، به ویژه در خاورمیانه، ضرورت دارد که این همکاری برای تبادل اطلاعات، اشتراک گذاری اختلاف نظرها و تلاش برای یافتن راه حل ادامه دار باشد.

 

ترامپ در ابتدای صحبت‌هایش در نشست مطبوعاتی پاریس فرانسه را "اولین و قدیمی‌ترین" متحد آمریکا خواند و گفت آمریکا و فرانسه با روحیه انقلابی و مبارزه برای آزادی تا ابد به هم پیوند خورده‌اند.

 

 

  • 14
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش